| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yokmu koca sitede 2 kelam edecek bir insancık yahu niz geldi 44 dusun... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #2081 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yokmu koca sitede 2 kelam edecek bir insancık yahu ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2082 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() pisimbat ben varım uyarmı sana bilmem ![]()
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #2083 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ay ne demek güneş içim ısındı vallahi adınla bile sıcacık oldum
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2084 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() huuu kimse yok mu? benim çenem düşüktür saohbet etmek isteyenlere duyrulur. ![]()
__________________ Gökyüzü üzerimize düşse bile, kaçacak bir delik mutlaka vardır... |
![]() | ![]() |
![]() | #2085 (permalink) |
Guest
| ![]() ben bir nescafe alacağım muhabbet esnasında iyi gider |
![]() |
![]() | #2086 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır siteyi gezdim dolaştım çok yoruldum ama yorulduguma değdi çok güzel her köşesi birde dikkatimi çeken cok güzel arkadaşlıklar var sıcacık... yorgunlugumu almak içinde buraya uğradım bir acı kahve içmek için.
__________________ Her insanın Tanrısı, kendi aklı kadardır. Bazıları vardır görünenin arkasındaki gerçeğe uzanır gözleri. Bazıları ise burnunun ucundan ötesini göremez. Her insanın sevgisi kalbi kadardır. Bazısının sevgisi, sevdiğini durdurur, soldurur ve hatta öldürebilir de ( Buna ne kadar sevgi denirse? ) Bazısının sevgisi de güldürür, oldurur ve çoğaltır. Ne kadar da zordur bunu başarmak! |
![]() | ![]() |
![]() | #2087 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kahven nasıl olsun ![]()
__________________ Bildiğim birşey varsa oda hiçdirşey bilmediğimdir... |
![]() | ![]() |
![]() | #2088 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende istiyorumm... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2089 (permalink) |
Guest
| ![]() aaaahhh.ahhh... ![]() bir zamanlar caaanım cafeciğimde azmı kahveler ısmarlardık sevgili arkadaşlarıma... ![]() bak içimden geldi şimdi ısmarlıyayım dedim ama bu saatten sonrada milleti ayağada dikmek olmaz... neyse pazar sabahına aksilik olmazsa kahveler benden canlarım... ![]() ayol yazık kafeye çok ihmal etmiyelim... ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #2090 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
5 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Acı bir türk kahvesi çok iyi gelir sabah sabah şimdi enes teşekkür ederim.
__________________ Her insanın Tanrısı, kendi aklı kadardır. Bazıları vardır görünenin arkasındaki gerçeğe uzanır gözleri. Bazıları ise burnunun ucundan ötesini göremez. Her insanın sevgisi kalbi kadardır. Bazısının sevgisi, sevdiğini durdurur, soldurur ve hatta öldürebilir de ( Buna ne kadar sevgi denirse? ) Bazısının sevgisi de güldürür, oldurur ve çoğaltır. Ne kadar da zordur bunu başarmak! |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gunaydinlar |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yokmu koca sitede 2 kelam edecek bir insancık yahu niz geldi 44 dusun...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi