06-08-2008, 11:34 PM
|
#3629 (permalink)
|
Binbaşı
Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı: melodis Nickli Üyeden Alıntı
ya evet bu arada bişey daha söyliyim bilgisayarda virüs varmış bunuda son gün anlamıştım kendi kendine sayfalar açılıyordu netten sanırım bunla alakalı.....
ee ben şimdi nasıl geri getircem hepsini o dediğiniz geri yüklemeyi yapsam olur mu acaba.. dusun | o hem virusden hemde baska seyden yapar simdi explower iconuna sag tıkla özelliklere gir önce geçmişi sil de sonra tanımlama bilgisini sil de sonra boş ekran kullan de uygula tamam de cık bide abla apx lpp uzantılı bat uzantılı dosyalaarı eger adope reader in yoksa tarayıcın acmaya calısıyo ve pc karısıyo bir anda :P
abla pcde virus tarattır scan diskleri programın varmı virus programı bide ufak troy lar var solucanlar var onlar scan disklerin içinde gizleniyo virus programları bulamıyo onu nasıl bulcan söyleyim eger varsa
aynı yöntemden yani aynı yöntem derken yerel disk c ye gir yukarda araçlar yazıyo tıkla oraya klasör seceneklerine tıkla ufak bi pencere gelecek önüne ordan görünüme gir orda gizli dosyaları göster diyo göster gizli dosyaları eger c. de gizli dosya halinde bi kısa yol varsa ki genelde onlar 1 tane olmuyo 5 10 20 tane felan oluyo eger cde öyle bi zamazingo varsa pcnde virus olabilir pcnde virus yoksa eger deep freze kullanmanı c ne kurmanı tavsiye ederim
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |
| |