Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce yazmıştın bigci kardeşim.İzmitten sonra İzmir'de yarış var demiştin oradan biliyorum.Nerede dedin bilmiyorum.Ama aklımda doğru kalmış anlaşılan.Ondan sonra da Ankara'da var hatta yanılmıyorsam.Yanılıyorsam düzelt . |
[b]
ankara benim mekanım ankara benim yurdum ankarada yarıs olacakdı 4. ayak ankarada idi fakat ankara yarısı 30 agustosda hipotrumda yapılacak gösteri yüzünden ileri tarihe ertelendi her sene istanbul en sona alınır istanbulda kupa töreni yapılır son yarısda genel klasman sanpiyonlukları verilir fakat bi duyum aldık ankara yarısını sona almıslar inş öyle olur cünkü istanbula gitmeyi istemiyorum sevmiyorum istanbuldaki pisti . bi kapanıyo bi acılıyo zengin veledleri doluyo . yok sona almadılarsa izmirden sonra ankara ankaradan sonra tekrara bi izmit ve istanbul finnish .
artık meshurda oluyoz ben saten meshurumda cunku sureklı dergilere ropertaj felan veriyorum ana yerel tv lere cıkıyorum felan
seneye ntv cnbc ve tgrt ile anlasma imzaladı türkiye otomobil sporları federasyonu drag yarısları televizyonda yayınlancak ilgiyi bir az daha artdırmayı planlıyorlar bizim burda kötü bi amacımız yok tek amacımız sporun sadece futboldan ibaret olmadıgını
turkiyede baska faliyetlerinde oldugunu ve dünya daki diger ülkeler kadar o bransda başarılı oldugumuz kanıtlıyoruz ki kanıtladıkda
inşallah bizden sonra gelen nesinler sporun ve sporcunun ne demek oldugunu daha iyi anlar amacımız bizden sonrakilere bi şeyler bırakmak büyüklerimiz kardeşce jentilmence spor yapmıslar haaa böle böle yapmıslar demeleri . tek istedigimiz.
türkiye ve özellikle ankarada her gün trafik kazalarında özellikle surat limitlerine uyulmadıgı için binlerce vatandasımız ölüyo yeni nesin yeni gençlik kanları fıkır fıkır arabasını kapan kendisin alonso zannediyo
ne gerek var apaçilik yapmaya git federasyona baş vur lisansını cıkart arabanı modifiye ettir git paşalar gibi cık piste ne yapıyosan yap .
'' sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz .''