28-08-2008, 10:21 AM
|
#4302 (permalink)
|
Binbaşı
Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] abi ben bıldırcıncıyım ya ala gyik olacak ya bıldırcın bi kaç kere alaya cıkdık av olarak ama tabi ben balık psikopatıyım lisansım vardı aidatı yatırmadım iptal oldu tekrar cıkartdırcam ama diger amatör yörelere gidiyoz tabi gayseri olsun gırrşahar olsun delice dicli kızılırmak affetmiyoz ama lisans iptal olması iyi olmadı karagöle felan gidiyodu ala balık tutmaya lisanssız sokmuyolar oraya :'( bi ara geliyim yanına balıga cıkalım senle bot felan kiralarız ben balık delisiyim bana balık de ne dersen de gümüş balıgı kalkan yayın saten yayın allahın emri bende wv minibüs vardı karavana cevirtmişdim onla her yeri geziyoduk pederle ava balıga eglenceli oluyodu kamp kuruyoduk felan
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |
| |