Lier22 den Haberler...
dostlar sizleri zaten ok özledim biliyorsunuz...
geçen bir hafta içinde... tokat-sivas-giresun üçgeninde öyle harika yerler gördüm bir bilseniz...
Ordu-tokat-niksar arasında sebze işiyle uğraşan insanlar...
sivas yıldızeli civarında arpa buğdayda çalışanlar...
giresun şebinkarahisar, dereli civarında fındık bahçeleriinde çalışanlar ...
yani yurdumuzun bu üç şehrinde bir gün içinde öyle çeşitli zenginlik ayna anda yaşanıyor ki...
1 Gün Ordu Akkuş Çambaşı Yaylası
fazla söze gerek yok her türlü tesis ve yaylacılık imkanı mevcut...
2. gün
Tokat Çamiçi Yaylası
Çamiçi Yaylası, Ahşap evler, doğal güzellikler ve harika manzarası ile görülmeye değer... Her türlü imkan mevcut...
3. gün sivas yıldızeli Banaz Köyü Topuzlu Baba'ya gittik... Çok güzel bir yer fakat çok şey beklememek gerekiyor (konfor açısından) ama doğayla güzel insanlarla beraber olmak istenirse öneririm... (Konaklama ve yeme içme konusunda yardımcı oluyorlar-tesis var- Mayıs-Kasım ayları arası her gün gidilebilir.)
4. Gün
Giresun Şebinkarahisar-Dereli yaylalarını sadece geçerken gördüm ama gördüğüm en nefis yaylalar diyebilirim... Bu güne kadar çok yer gezdim böyle güzelliklerin ülkemizde olduğundan haberim yoktu...
Biraz sahilden içerilere doğru fazla değil 10-15 km kadar gidiyosunuz ve her şey birden değişiyor... Bir ara cennet böyle bir yer olsa gerek dedim... bazen bulutlar sizin üstünüzde bazen de siz bulutların üstündesiniz. Bir güneş görüyosunuz bir de ince ince yağan cise... yayla mevsimide geçti gibi ama arkadaşlar gelecek yayla mevsimini beklemek benim için biraz zor olacak...
Sizlerin yerinizede bol bol gezdim... keşke gördüklerimi dha güzel ifade debilsem ama benden bu kadar şimdilik...
hepinizi çok seviyorum yeniden aranızda olmaktan çok mutluluk duyuyorum...
sevgiler...