28-06-2009, 08:13 PM
|
#24 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: michael jackson öldü :( Alıntı: pofuduk Nickli Üyeden Alıntı
malum skandallarını haturladıktan sonra, şu kanserli çocuklara yaptığı iddia edilen şeylerle ilgili, pek üzülmedim.
şunu gördüm trilyonların olsa da gideceğin yer 2 metre toprak, paralarını, gücünü, ününü şöhretini öbür tarafa götüremiyorsun....Ve orada dünyada yaptığın iyi veya kötü şeylerin hesabını ucu ucuna veriyorsun...İlahi adaletin tecelli ediyor olması güzel. | tüm starlar için ifitralarda bulunulmuştur beraat etmiş olması bence yeetrlidir heleki usa adaleti bizimki gibi deil bilen bilir. ben şimdi aranızdan birisi için şöle böle desem dedikodu yapsam aynı sonuç olur İDDAA okadar insanlara çamur atmayın .
[quote=Siyahça;468881] güzel söylemiş; 'Dünyayı daha iyi bir yer yapmak istiyorsan, Kendine bir bak ve bir değişim yap.' ölmüş adamın arkasından konuşulur mu güzel arkadaşım pofuduk? ne yaptıysa yaptı, öldü gitti işte... pisimbat konunun başına o kızgın kırmızı yüzlü smileyi koymuş ya, ben de hiç açıp bakmadım o yüzden, dedim herhalde yine hayatını eleştirecekler...baktım, öldüğüne üzülmüş kızmış arkadaş... artık gitti, sevabıyla-günahıyla...hesabı kendisi verecek, bize ne? biz sadece eserlerini değerlendirebiliriz artık...öyle değil mi?[/quote evet üzüldüm ve kızdım çünkü jakson benim gençliğimdi bir devir kapandı yüreğişmde konuyu kitliyorum saçmalıklar olmasın diye.!!
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |