merhaba seta
sanırım şuan telkinleri ilk dinlemeye başlayanların yaşadığı dalgalanmayı yaşıyorsun ama şuna emin ol ki, pes etmeden telkinleri dinlemeye devam ettiğinde çok iyi olacaksın, gerçek mutluluğun ne demek olduğunu, kendini keşfetmenin insanı ne kadar mutlu edeceğini öğreneceksin, inan bana
Bu öfkeli olma durumun da dalgalanmanın sonuçlarından biri bence, ben de normalde en ufak birşeye kolaylıkla sinirlenen bir insandım, insandım diyorum çünkü telkinleri dinlemeden önce öyleydi
Ama herşeyin kendi düşüncemizden kaynaklandığını öğrendikçe, yani insan kendi içine yöneldikçe ve kendini keşfettikçe, etrafındaki insanları suçlamayı bırakıyor...
Anneni bilerek üzdüğünü sanmıyorum ve onun için de suçluluk duygusu yaşıyorsun, öncelikle "Ego güçlendirici + Suçluluk Duyguları + Mutlu Olma" telkinlerini dinlersen, çok faydalı olacağına inanıyorum
Sen mutlu olduğunda inan bana, tüm dünya mutlu oluyor, bu bana çok şaşırtıcı geldi ama bu bir gerçek, ben bunu bizzat yaşarak keşfettim, tecrübe ettim.
Sabah uyandığında, aynaya bakıp "Şükürler olsun, sağlıklıyım, mutluyum, kendimi olduğum gibi seviyorum ve bugün harika bir gün yaşayacağım" gibi olumlamalar (olumlu cümleler) yaparsan inan bana o günün muhteşem geçecek, sadece inanman yeterli...
Mutlu olacağına inan, bak bu sitede binlerce güzel yazı var, onları oku vakit buldukça, zamanla ne kadar büyük bir yol katetmiş olduğunu fark edeceksin...
Farkındalıklarının arttığını göreceksin, inan bana sadece dene, hiçbir şey kaybetmezsin...
Sevgiler...