17-02-2011, 12:21 PM
|
#534 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı: bezelye Nickli Üyeden Alıntı
GÜLEN BİR YÜZ İLE KOCAMAN GÜNAYDIN İLE GÜNE BAŞLADIM
TELKİNLERİMİ OLUMLU DÜŞÜNCELERİMİ ÇANTAMA YÜREĞİME KOYUP İŞE BAŞLADIM...
BİSMİLLAH SİNİRLERİMİ BENİ ALT ÜST EDEN BENİ DEVAMLI OLARAK ELEŞTİREN BENİM KOVULMAMI İSTEYEN ONA GİDECEK EVRAKLARDA HATA OLMASIN DİYE UĞRAŞTIĞIM VE HER SEFERİN KÖRÜN KÖR TAŞI MİSALİ ONDA HEP HATANIN ÇIKTIĞI KİŞİYLE KONUŞMAM VE YİNE HATAMI BULUP BENİ PAYLAMASIYLA BAŞLADI
OFFF OFFF BU KÖR DÖNGÜDEN NASIL ÇIKACAĞIM .....
BU İNSANININ KORKUSUNU NASIL YENECEĞİM... | Günaydın Bezelye, Gününün aydınlığını kimse kaçırmayacak. Sakin ol. Kendine güven. Gülümse. Gerekirse şakaya vur... O kadar kusur kadı kızında da olur de... Ya da ay siz aradıkça taş çıkıyor de... ne dersen de ama o kişiye negatif enerjini yollama. Önce onu sonra kendini affet yüreğinden ağırlığını at. Sen kendi bakış açını değiştir, onun da sana karşı nasıl değiştiğine inanamayacaksın. Ama sakin ol. Kendine güven. Yaptığın işi biliyorsan, güven. Sen yaptıysan, kendinden eminsen sorun çıkmaz. Acele işe de şeytan karışır. Endişesiz, sakin ve güler yüzlü çalış. Özgüvenin ve gülümsemen hem seni hem de çevrendeki herkesi rahatlatacak canım:)) Sevgiler
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |