![]() |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü evet yahu bizim alice bacı harikalar diyarında hpm1 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü ya ben çocukken pek bi severdim onu dinlemeyi ya gulensmiley |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü ben bremen mızıkacalarını sevrdim hani eşşek-köpek -tavuk-kedi vardı ya onları bide hansel ile greytel i |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü bu alisi ben çok severdim halen daha severim . bizim çocukluğumuzda akşam üzerleri radyo oyunuydu bu . her akşam dinlerdim hemde sokakta oynarken komşumuzun radyosundan dinlerdim .onun penceresi açık olurdu .radyosuda sonuna kadar açık olurdu ben de sokaktan pencerenin altından dinlerdim. onunla beraber bütün dehlizleri dolaşırdım.. boyu uzayınca ya dakısalınca normale dönmesi için dua ederdim .hiç üzülmesini istemezdim. ne iyi kızdın sen aliiiis... nerelerdeydin seni gördüğüme çok sevindim . gene gel emi . hadi öptüm canım .. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Şu an radyo yayınını sürdüren arkadaşım kimdir galiba atakan ?? dimi |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü yok ayaol günahımı almayın sadece bir iki kelime söyleyebildim...sonrada nediyeceğimi şaşırdım...şarkı söyliim dedim temelli battım...ben herhalde soru falan soran olursa (kendi uzmanlığım konusunda) naçizane bildiğim kadarıyla cevap veririm..onuda tammamen egoistlikten dolayı istiyorum...belki benim öğrenmeyi akıl edemediğim bir şeyler sorarlarsa bende araştırıp birlikte öğreniiim diye.. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü hakikaten öyle ya atakanla aynı fikirdeyim lerzanımmmm gulensmiley |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Aman atakan yahu ben bir garip kediyim duyanda siyam kedisi sanacak beni ben sokak kedisiyim bende burda bulunmaktan çok ama çok mutluyum hoş iltifatların için ayrıca teşekkür ediyorum |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü tebrikler atakan ses mükemmel..diksiyon harika..sağooool sen çok iyisin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 AM. |