Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/7126-real-time-lost-eszamanli-izleyebilenler-icin.html)

Pamukk 17-05-2008 07:50 PM

REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN)

evet şimdi ayrılmış olduk ttli3

hayatnegarip 17-05-2008 08:50 PM

Ynt: REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN)

@ pamukk

real time da da takip edenler yoktur ki. Yani herkes aynı olamaz. Real time'ı 4. sezonsa 3. sezondakiler napacak ? hayır ben 4. sezondayım ama burası bir forumsa eşit olunmalı super

dusun 44

Pamukk 17-05-2008 09:05 PM

yani gercekten fanatik lostcular real time izleyebiliyor..hatta ben eksisozluk.com daki lost başlığın okuyorum da,dizi abd de yayınlandığının (türkiye saati ile sabaha doğru perş gunu) sabahında internetten (rapidshare)den download edenler var,altyazıları beklemeden ,direkt izliyorlar...ben mesela cumartesi yi bekliyorum ki diziyi indirmek zorunda kalmayayım (zaten kotayı doldurma sorunu var rapidshare de ve bu beni daha cok cıldırtıyor) ,2 gun daha bekliyorum hem online indirmemiş oluyorum hem altyazılı olarak izlyorum stressiz..ben bu lostcuların yanında hiçbişey kalıyorum desem yeridir:)
her sezon için başlık açmamamın sebebi burada konu kalbalığı yaratmaktan cekindim ama sen de haklısın..aslında aynı sezonu takip ediyor olsak bile farklı bolumlerde de olabliriz o yuzden lost isleyen kimseyle ortak noktada buluşulamayacak demektir..nasıl isterseniz oyleolsun arkadaşlar..istediğiniz gibi istediğiniz yered konuşalım,gerci ben losta yonelik sitelerde de fikirlerimi paylaşıyorum ama burada sizinle paylaşmak istemiştim...size bıraktım..nerey istiyorsanız oraya yazın yazmak istemiyorsanız da canınız saolsun hoşçakalın.. hismiley

hayatnegarip 18-05-2008 02:58 PM

Hayır öylesine lost başlıgı olsun bulunsun diyorsanız tamam. Ama adam akıllı paylaşmak gerçekten zevkli oluyor. Hem kimsede izlemediği bölümlere dair bilgileri erkenden görmemiş olur amacındayım. Ama ben sitede daha yeniyim. 2 hafta daha yeni olacak. Siz bilirsiniz !

Pamukk 19-05-2008 06:06 PM

"öylesine lost başlığı olsun diyorsanız tamam " ifadesi bence komik bir agresiflik içeriyor..beni tanıyan burdaki arkadaşlarım bilir zatenkendimi de açıkça ifade ettim benim amacım öylesine şöylesine böylesine şeklinde laf olsun diye burada yer tutsun bulunsun diye yazmış olmak için yazmak değildi.."gercekten iyi niyetle ve samimice " paylaşmak isteyen arkadaşlarla bilgi paylaşmak için açtım bu başlıkları ama bu başlıkları açmanın şimdi bu işlevi gercekleştiremeyeceğini düşünüyorum bunun sebebi her bir sezon için ayrı başlık açılsa dahi hiçbirimizin ortak bir yerde buluşamayacağımızı düşünmem..neden çünkü aynı sezonu izleyen insanlar bile farklı bölümleri izlemiş oluyorlar..o yuzden her sezonun her bir bölümü için binlerce başlık açamayacağımıza göre bu imkansıza yakın..imkansız demiyorum çınku bunu gayet guzel başaran bir site var ..ekşisözlük..orada insanlar diziyle ilgili bilgiler içerir uyarısı vererek gayet guzel tekbir lost başlığı altında fikir alışverişi yapabiliyorlar,hiçbir sorun da yaşanmıyor,ben bunu burada yapabileceğimizi sanmıştım ama olmayacağını düşünüyorum...şunu da ekleyeyim hayat ne garip ben admin yetkisinde biri değilim yani sadece ben başlık acabiliyorum diye bir durum yok, buraya üye olan her arkadaş site kuralları dahlinde başlık açabilir,o yuzdenbunu sen de yapabilirsin,yani çok istekli isen sen de başlık acabilirsin lostun izlediğin sezonu ve bölümüne yönelik,ya da daha once de ifade ettiğim gibi istediğin bir lost başlığına yazabilirsin..

hayatnegarip 19-05-2008 11:27 PM

@ pamukk

Ben genel konustum ''diyorsanız'' demiştim hatta. Yani lost izlerlere yönelik konuştum. Burda senin üzerine alınman yanlıs anlamandan kaynaklanabilir. Amacımız da bir, güzel paylaşımlar hoş sohbet. Aynı şeyi düşünürken ayrı düşmeyelim.benim kimseyle dalga geçme durumum yok şuan. Hı olsa zaten şuan yazdıgım mesajda dalganın devamınıda getirirdim. Yersiz gerginlik olmasın. Hem ne o ' beni burda tanıyan tanır' :D... Yapmayalım arkadaslar birbirimizi tanımıyoruz bile dogru düzgün ! terli345 super ::)

Pamukk 19-05-2008 11:42 PM

beni burada tanıyan tanır ifadesini kullanmadığım için =>
beni burada tanıyanlar nasıl biri oldugumu bilir : benim samimiyetimi,karakterimi,niyetimi,nasıl biri oldugumu,sorunlarımı danıştıgım bana yardımcı olan arkadaşlar bilir

beni burada tanıyanlar nasıl biri oldugumu bilir : ben buraların efesiyim veya arkamda bilmemkim var demek değil,galiba iletişim sorunu yaşıyoruz o yuzden gereksiz yere gerilmemek için ben susuyorum çok sıkıldım açıkçası,bence sen de sıkılmışsındır,konu konyu açmsın ve lutfen artık bu çocukça şeye son verelim

comte 19-05-2008 11:55 PM

Merhabalar Arkadaşlar... hismiley hismiley

Altı üstü bir dizi. Birbirimizi kırmayalım bence...Bir yanlış anlaşılmadan ibaret sanırım...Bu site dostluk sitesi..

Bu tür şeyler de olur dostlar arasında... art56art56 art56art56

Hani derler ya herkesin bir eşref bir de e...ek saati olur diye...Herhalde öyle oldu pamukcum... y789

Sağlıcakla... hismiley hismiley

Pamukk 19-05-2008 11:59 PM

aşkolsun mehmetcim dlckrn şaka şaka actionsmile

comte 20-05-2008 12:06 AM

hpm2 hismiley hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 AM.