Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   Neden Pot Kırarız? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/793-neden-pot-kirariz.html)

hayatimdegisti 02-02-2007 11:47 PM

Neden Pot Kırarız?

Neden pot kırarız.Bunun altında yatan nedenler nedir?Bilinçaltı ile ilgili bir şey olabilir mi?Yani kişinin kendisini içinden geldiği gibi ifade etmesi iyi de bazıları bunu yaparken hep pot kırıyorlar..Tartışalım mı?

[youtube=425,350]VGNcGI-O8Mo[/youtube]

subliminal 08-02-2007 11:06 AM

Neden Pot Kırarız?

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 bu video süpermiş gerçekten
öldüm gülmekten :)))))
y789

blissy

Merto 08-02-2007 12:52 PM

Neden Pot Kırarız?

Çoook güzeldii.
khkh56
Bayıldım bu video ya....Ellerine sağlık Atakan kardeş. super

Herhalde birşeyler olmaya çabaladığımızda daha çok pot kırıyoruz.
smil56
Doğal olsak en fazla dobra oluruz. Olmadığımız birşey gibi davranmak bize pot kırdırıyor bence...

Sevgiler... hismiley

murat 14-02-2007 02:41 PM

Neden Pot Kırarız?

Siz o kadar gülünce merak ettim malesef geç kalmışım video çalışmıyor ama yinede güldürdünüz beni saolun smil56 smil56 smil56

etterna_ 14-02-2007 02:48 PM

Neden Pot Kırarız?

Video çalışmıyo ama bence en çok pot kırma korkusu bize pot kırdırıo. tuh788

hayatimdegisti 14-02-2007 05:01 PM

Neden Pot Kırarız?

Video linkini düzelltim.

etterna_ 14-02-2007 06:01 PM

Neden Pot Kırarız?

Super ya bu arkadas pot kırmaktan da korkmuo anladığım kadarıyla ama dusun Bu bi çesityasam tarzı heralde smileydance

PSİKO 22-07-2007 07:49 PM

Ynt: Neden Pot Kırarız?

insanların pot kırmalarının sebebi ya bi şeyleri mükemmel yapmak için elini ayağına dolaştırıp bocalıyanlar yapıo
yada sosyal ilişkilerde zayıf bi kişiik benimsemiş kişiler devirir çamları genellikle

mirza_ben87 08-02-2008 10:17 PM

Mesela diyelimki hulusi isminde hayali bir arkadaşımız var.Bu akadaş biraz aşık.Kafasından şöyle düşünceler geçer hulusiye beni gördüğünde mükemmel olmalıyım,bana hayran olmalı,konuşmamla etkilemeliyim vs vs... Diyelimki hulisi hulisiyeyle konuşmaya karar verir. Tam onun yanına yaklaşırken ayağı kayar düşer.Bikere mükemmellik gitti,eliyüzü karizma oldu şekil şemal gitti.tam bu noktada hulusi kendikendine yerindibine girmeye çalışır.O an orda olmamalıyım der kendi kendine.
Yani bence bu pot kırma olayı onümüze bazı kanunlar koymamızdan olabilir. Mesela bir hareket birisi için utanç verici bir olaken bir başkası için utanç verici değildir.Belki hulisinin yerinde Husamettin olsaydı Husamettin bunda sakarlıktan sonra kendi kendine çok tatlı görünüyorum.Çocuk gibi düşüp kalkmam onu etkiledi diyecekti.hulisiyeyi ayarlayacaktı?

jaunty 09-02-2008 12:18 AM

eleştrilme endişesi ,yetersizlik duygusu yada kendine güven konusundaki eksiklikler pot kırmaya sebep olabilir.
mesela ben yaşadığım doğduğum yöre aksanı kullanmaktan zevk alırım bazen o şekilde konuşmak beni rahatlatır bazen öfkeliyken, bazen şaka yaparken, bazen bir konuyu hararetli anlatırken kendimi daha iyi ifade etmeme vesile olduğunu hissederim ve oyle konusurum.
ve birileri ne biçim konuşuyorsun, alışacaksın bak bu dile, seni yanliş anlarlar derse,
daha çok oyle konusurum elimde olmadan..

en sonunda allah allah dedim kendi kendime..doğduğum yer burası..yaşadığım yer burası.. bu yörenin halkı ayıp mı ediyorda ben boyle konusmaktan men ediliyorum ya da uyarı alıyorum? bundan daha güzel ne var..istediğim zaman konusurum dedim oh be çektim özgür kalmışım gibi oldum..artık pot kırmıyorum..kırma endişemde yok zaten..
sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 AM.