19-03-2011, 12:22 AM
|
#6 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kedi ve köpek katiliamına yardım.... Alıntı: ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı
şüphesiz ki Allah'ın gücü bütün bu zulmü dindirmeye yeter. fakat o zaman insanın sınavının ne manası kalır. burası bir tekamül yeri. bir elek gibi düşün. onların hepsi elenecekler. eleğin üstünde kalanlarla altınçağ yaşanacak. kuranda ayet var zalimlerle ilgili ogün geldiginde vay biz ne zalimlermişiz diyecekler kendimize zulmetmişiz diyecekler.
zulmeden kimse karşısındakine degil kendine zulmeder, sonucuna kendi katlanır. zulmedilen ise nihayi olarak Yaratıcısının korumasındadır zaten.
şimdi kuantum düşünce ile ilgilenen uzmanlar hep aynı şeyi söylüyorlar, dünya çok büyük bir değişimin eşiğinde, herşey değişecek, R.Şanal tıpkı tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi dedi. herşey değişecek bedenlerimiz bile algılarımız bile tekamülünü tamamlayamayanlar elenecek..
iyilerden oluruz inşallah .... | çok doğru söylüyorsun ama keşke insanların imtihan edilmesinin yolu bu zavalılıarın acı çekmesinden geçmese......onların eleneceği ve aynı acıları çekip pişman olacağı günü iple çekiyorum ve Rabbim beni affetsin onun hikmetinden ve adaletinde şüphem yoktur.... |
| |