| ||||||||||
|
Hedef Öncesi Şükretme Hedefler öncesi sahip olduklarınıza şükrederek stresi azaltabilir böylece hedeflere daha kolau ulaşabilirsiniz |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedef Öncesi Şükretme Şükretme Bölümü Hakkında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de şu ana kadar yaşadığım her türlü acı ve zorluk için şükrediyorum. Yaşadığım her kötü olay, en sonunda bana bugün sahip olduğum güzelliklerden birini getirdi. Kimi edinilmiş iyi huylar, kimi kazanılmış dostluklar, kimi de bu siteyi getirdi bana. Artık ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedef Öncesi Şükretme telkin cd indir izle İstanbul Hedef Öncesi Şükretme nerededir kimdir Hedef Öncesi Şükretme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedef Öncesi Şükretme hipnoz Hedef Öncesi Şükretme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedef Öncesi Şükretme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedef Öncesi Şükretme kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 7
10 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben de şu ana kadar yaşadığım her türlü acı ve zorluk için şükrediyorum. Yaşadığım her kötü olay, en sonunda bana bugün sahip olduğum güzelliklerden birini getirdi. Kimi edinilmiş iyi huylar, kimi kazanılmış dostluklar, kimi de bu siteyi getirdi bana. Artık tüm bunların bilincinde olabilecek kadar şanslı olduğum için şükürler olsun !!!!
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Florya
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İnsanların kötü bir durumdan kurtulabilmeleri, mevcut hallerinden daha iyi hallere gelebilmelerinin başlangıç yeri bence şükretmenin hazzını hissetmelerinde saklıdır. Her şükran duygusunun ardından insanlar bir öncekinden daha derin bir şekilde iyiliğini kabul etmiş ve bu durumunu onaylamış olmaktadır. Kelimelerle onaylanan her şükran hissi daha iyi bir durumu çekim yasasına uygun bir biçimde hayatınızı olumlu şekillendirir ve şüphesiz iyilikleri getirir. |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #14 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
sevgi ve ışıkla...... | |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: hollanda
Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hayatim degisti sukurler olsun |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Guest
| ![]() kendi işime ve eşime bakacak gücüm olduğu için,kimseye muhtaç olmadan yaşayabildiğim için,hergün beni arayıp gönlümü alan oğlum ve gelinim için,anneme ve kardeşlerime elimden geldiğince yardım edebildiğim için,sokakta ki hayvanları farkedip onlar için üzülebildiğim için,başkalarının derdiyle dertlenebildiğim ve duyarlılığımı kaybetmediğim için ve bu siteyi bulduğum için...o kadar çok varki şükredilecek nimetler,,ve bana yaşama şansı veren rabbime beni kullarından biri yaptığı için elimden geldiğince şükrediyorum. |
![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 69
11 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevdiklerimle,sağlıklı,huzurlu bolluk bereket içinde yaşamayı sağladığın için hamd'olsun sana rabbim (arkadaşlar bu ara duyduğum küçük bir not ,şükretmek nimetin sonu demekmiş hamd etmek nimetin devamını istemek demekmiş bu yüzden ben böyle yazdım:))
__________________ Akıl padişahı kafesi kırdı mı, kuşların her biri bir yöne uçar ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) | |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
şükretmek ve hamdetmek,sahip olduklarımızın Yüce Yaratıcıdan geldiğini bilmek olsa da farklı anlamlara sahiptirler.. Şükretmek sahip olduklarımızın farkında olarak, daha fazlasını istemeyi belirtir..Dolayısıyle nimetin sonu değildir.Her varlığa her şekilde ifade edilebilir..İnsanlara teşekkür etmek şükrün bir ifadesidir..Öğretmek öğrenmenin,sadaka vermek mal sahibi olmanın bir şükrüdür.. Hamdetmek ise sadece Yaratıcıya kalple ve dille söylenebilecek bir söylemdir..Daha çok evrensel ve manevi değerler içerir.. Bunun için bilgimizin,zenginliğimizin artması için şükrederiz.. Hastalığımız için hamdederiz.. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedef Öncesi Şükretme Şükretme Bölümü Hakkında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de şu ana kadar yaşadığım her türlü acı ve zorluk için şükrediyorum. Yaşadığım her kötü olay, en sonunda bana bugün sahip olduğum güzelliklerden birini getirdi. Kimi edinilmiş iyi huylar, kimi kazanılmış dostluklar, kimi de bu siteyi getirdi bana. Artık ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedef Öncesi Şükretme telkin cd indir izle İstanbul Hedef Öncesi Şükretme nerededir kimdir Hedef Öncesi Şükretme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedef Öncesi Şükretme hipnoz Hedef Öncesi Şükretme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedef Öncesi Şükretme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedef Öncesi Şükretme kuantum düşünce kitap haberi