| ||||||||||
|
Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu yazılarda çok önemli cümleler var, hayatımızın yönünü değiştirebilecek cümleler... Düşündüm ki belki buradaki bir cümle sizinde hayatınıza anlam katabilir... Filmi izlerken nasıl izlediniz bilemiyorum ama ben her cümleyi anliz etmeye çalıştım,umarım başarılı olmuşumdur ama bunu ancak zaman gösterecek.... BUYRUN ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Bu yazılarda çok önemli cümleler var, hayatımızın yönünü değiştirebilecek cümleler... Düşündüm ki belki buradaki bir cümle sizinde hayatınıza anlam katabilir... Filmi izlerken nasıl izlediniz bilemiyorum ama ben her cümleyi anliz etmeye çalıştım,umarım başarılı olmuşumdur ama bunu ancak zaman gösterecek.... BUYRUN SİZDE SİNDİREREK OKUYUN;
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() THE SECRET (SIR-GİZEM) (Yaşamı Daha Mutlu Kılmanın Sihirli Fomülü) (internet ortamından ulaşan filmin altyazısı) bir yil önce hayatim yikildi babam aniden öldü, iliskilerim bozuldu ama hayatimin en büyük umutsuzlugu, en büyük hediyesini veriyordu büyük bir sırrın ipucunu almistim sırrın izini tarihte sürmeye basladim sır gömüldü sırra haset edildi sır gizlendi bütün o insanlarin bunu bildigine inanamadim tarihdeki en büyük insanlar tek istedigim bu sirri dunyayla paylasmak bu sirri bilen yasayan insanlari arastirmaya basladim birer birer ortaya ciktilar sır size her istediginizi verir mutluluk, saglik, servet ne isterseniz yapabilir ya da sahip olabilirsiniz neyi secersek ona sahip olabiliriz nasil bir evde yasamak istersiniz milyoner olmak istermisiniz nasil bir is sahibi olmak istersiniz daha basarili olmak ister misiniz gerçekten ne istiyorsunuz insanlarin hayatinda gerçeklesen birçok mucize gördüm finansal mucizeler, ruh ve beden sagligi ya da insan iliskileri ile ilgili mucizeler butun bunlar sirrin nasil uygulanacagini bilmekle ilgili olmuslarin, olanlarin ve tum olacaklarin cevabi sirdir muhtemelen sirrin ne oldugunu merak ediyorsunuz size nasil anladigimi soyleyecegim hepimiz tek bir sonsuz güçle calisiyoruz hepimiz ayni sekilde yolumuzu buluyoruz evrenin dogasi o kadar kesin ki hic zorlanmadan uzay gemileri yapiyor aya insan gönderiyor inis anini saniyelik bir farkla bilebiliyoruz kim oldugunuz onemli degil londra, stockholm, montreal, new york hepimiz tek bir güçle calisiyoruz tek yasa: çekim yasasi sır: çekim yasasi basiniza gelen herseyi, siz hayatiniza cekiyorsunuz ve hepsi zihninizde tuttugunuz suretlerden dolayi size geliyor ve bu düsüncelerinizdir ne düsünürseniz, kendinize cekersiniz eskinin bilge insanlari bunu bilirlerdi bunlar toplumun küçük seçkin bir kismiydi sizce neden dünya nufusunun %1i maddi gelirinin %96sini kazaniyor tesadüf oldugunu mu düsünüyorsunuz? hayir degil düzen boyledir, onlar birseyleri anlamislardir onlar sirri biliyorlar simdi siz de sirra ulasiyorsunuz bana göre çekim yasasina en basit bakis sekli kendimi bir miknatis gibi düsünürsem biliriz ki miknatisin bir çekim gücü vardir burda bir düsünce düzeyinden bahsediyoruz bizim isimiz insanlara istedikleri seyi düsünmeyi ögretmek istedigimiz seyi zihnimizde netlestirmek ve bu noktadan sonra evrenin en güçlü yasasi islemeye baslar; çekim yasasi en çok neyi düsünürseniz, onu kendinize cekersiniz ve o hale gelirsiniz düsündügünüz sey, elinize geçer bu prensip 3 basit kelimeyle aciklanabilir düsünceler nesnelere dönüsür! her düsüncenin bir frekansi vardir bir düsünceyi ölçebiliriz bir düsünceyi tekrar tekrar düsünürseniz, ya da sürekli hayalini kurarsaniz istediginiz yeni arabayi almayi ihtyaciniz olan parayi almayi ruh ikizinizi bulmayi bunlarin hayalini kurarsaniz o düsünceyle ilgili frekansi uygun bir temele yerlestirirsiniz düsünceler etrafa manyetik bir sinyal yayarlar bu sinyaller tekrar size döner bolluk icinde yasadiginizi düsünün, kendinize çekeceksiniz bu her zaman herkesde ise yarar sorun su ki çogu insan istemedikleri seyi düsünür ve baslarina niye tekrar tekrar geldigini merak eder çekim yasasi sizin birseyi iyi yada kötu algilamanizla veya olmasini isteyip istememenizle ilgilenmez sadece düsüncelerinize cevap verir eger birseye bakip kendinizi berbat hissediyorsaniz, evrene yolladiginiz sinyal budur bunu benliginizin tum katmanlarinda hissedersiniz, ve bu size fazlasiyla geri döner istediginiz birseye bakip evet dediginizde, bir düsünceyi harekete geçirirsiniz çekim yasasi bu düsünceye cevap verir ve uygun seyleri size getirir
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() istemediginiz birseye baktiginizda ve ona hayir diye bagirdiginizda onu uzaklastirmaz, aksine onunla ilgili düsünceyi harekete geçirirsiniz ve bu defa çekim yasasi o düsünceyle ilgili seyleri önünüze siralar evren çekim yasasini temel aliyor hersey çekim yasasi ile ilgili çekim yasasi her zaman isliyor inanin, inanmayin, anlayin ya da anlamayin her zaman isler gecmisi, bu ani,gelecegi düsünüyor olabilirsiniz bu esnada dahi o düsünceyi harekete gecirisiniz ve evrenin en güçlü yasasi olan çekim yasasi bu düsüncenize cevap verir yaratim her an devam ediyor her anin kendi düsüncesi ya da sürekli bir kuantsal düsünce sekli vardir. sürekli yaratim sürecindedirler çekim yasasi " neyi düsünür ya da odaklanirsan onu alirsin der" ondan yakiniyor olman yakindigini sana daha cok yaklastirir bir ögrencim vardi, adi robert robert escinseldi bana e-mail le ulasiyordu hayatinin tum gerçeklerini yazardi isyerinde herkes onunla ugrasiyordu her zaman ona ne kadar kötü davrandiklarindan yakiniyordu sokakta yürürken her köseden onunla ugrasan insanlar çikardi stand-up komedyeni olmak istiyordu ama sahneye her çikisinda birileri onunla ugrasiyordu tüm hayati mutsuz ve umutsuzdu ve tum düsüncesi escinsel oldugu icin saldirildigi idi ona olmasini istemedigi seye odaklandigini soyledim bana gonderdigin maillere bak, hep istemedigin seylerden bahsediyorsun birseye bu kadar cok odaklanirsan, cok daha hizli meydana gelir sonra gercekten istegine odaklanmaya basladi sonraki 68 haftada olanlar gercekten mucizeydi isyerinde onunla ugrasanlarin hepsi ya isi birakti, ya baska bölüme alindi, yada onunla ugrasmaktan vazgecti ve isini sevmeye basladi sokakta onunla ugrasan insanlar da artik yoktu komedi gosterilerinde de kimse onunla ugrasmiyordu tüm hayati degisti çünkü olmasini istemedigi, korktugu seylere odaklanmak yerine olmasini istediklerine odaklandi çok pozitif bir yönelimimiz olabilir, ve pozitif kisi, olay ya da durumlari kendimize cekeriz veya negatif yönelimli ve kizgin olabiliriz, bu durumda da olumsuz kisi yada kosullari kendimize cekeriz bilinçli veya bilinçsiz, aklinizda tuttugunuz sizi etkileyen düsüncelerden kurtulun asil zorluk budur sirra dikkatli baktiginizda, düsüncenin gücüne, günlük hayatinizda her an etrafimizda tek yapmamiz gereken, gözlerimizi açip bakmak çevrenizde çekim yasasinin kanitlarini görürsünüz en çok hasta olan, hastaliktan en çok bahsedendir bolluktan en çok bahseden, bolluk icindedir çekim yasasi heryerde asikardir, eger ne oldugunu anlarsaniz. siz bir miknatissiniz düsünceleri, insanlari olaylari, hayatlari kendinize cekersiniz. yasadigiz herolayi bu güçlü çekim yasasiyla kendinize cekersiniz size sadece istekli düsünce veya hayal çilginligindan bahsetmiyorum size derin, temel bir anlayistan bahsediyorum kuantum fizigi gercekten tam da bu kesfi isaret etmeye basliyor akil olmadan bir evren düsünemezsiniz diyor aslinda algilanan herseyi akil sekillendirir anlamamaniz, reddetmeniz anlamina gelmez elektrigin nasil olustugunu da anlamazsiniz ilk basta kimsenin elektrigin ne oldugunu bilmesine gerek yoktur ama herkes ondan faydalanir nasil calistigini biliyormusunuz? ben bilmiyorum ama bilirim ki elektrikle bir adama yemek pisirebilirsiniz ayrica adami da pisirebilirsiniz! insanlar çekim yasasini anlamaya basladikca, çogunlukla önceden sahip olduklari olumsuz düsunceler nedeniyle korkarlar 2 seyden uzak olmalisiniz bilimsel olarak aciklanmistir ki, yapici düsünce olumsuz düsünceden 100 kat güçlüdür zaman tamponu olan bir gerçeklikte yasiyoruz ve bu gerçekten isimize yariyor düsüncelerinizin aninda gerçeklestigi bir çevrede yasamak istemezdiniz! düsüncelerinizin ortaya çikisi biraz zaman alir ve bu iyi birseydir! düsüncelerinizi farketmeli, seçmeli, ve bundan hoslanmalisiniz çünkü siz, kendi hayatinizin saheserisiniz, siz hayatinizin michealangelo'susunuz ve bunu düsüncelerinizle yapiyorsunuz geçmiste bu sirri bilen liderler sirri sakladilar ve insanlar bu sirri bilmediler ise gittiler, eve geldiler, calismaya devam ettiler güçleri olmadan kostular, çünku sirri çok az insan biliyordu yasalari olan bir evrende yasiyoruz mesela yerçekimi yasasi, eger bir binadan düserseniz iyi veya kötü olmaniz farketmez yere düsersiniz hayatinizdaki herseyi, yakindiklariniz dahil, hayatiniza siz cektiniz ilk bakista bunu duymaktan nefret ediceginizi biliyorum "trafik kazasini ben cekmedim" "bu durumu ben çekmedim" yada yakindiginiz herhangi birseyi çekmediginizi söylersiniz bu noktada söylemeliyim ki: evet hepsini siz çektiniz bu almasi en zor olan kavramdir ama bir kez kavranirsa, hayat degistirir bu büyük sirrin bir parçasidir birçogumuz bir tersligi çekeriz, ve bunu kontrol edemeyecegimizi düsünürüz duygu ve düsüncelerimiz degisir ve hersey bu terslikle bozulur bunu ilk kez duyuyorsunuz, "düsüncelerimi degistirmek zor olacak" diyorsunuz ilk basta öyle gelecek, ama sonra eglenceli olacak sizden düsüncelerinizi yönetmenizi istemiyoruz, bu sizi çilginliga iter zihninize farkli yönlerden, farkli objelerden, farkli o kadar cok düsünce gelir ki burada duygusal rehberlik sisteminiz
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() devreye girer bu rehber, yani duygulariniz, ne düsündügünüzü anlamanizi saglar düsünceleriniz, duygularinizi olusturur duygularimiz, neyi kendimize cektigimizi anlamamiza yardim ederler bize gore 2 duygu vardir: iyi ve kötü mesela suçluluk veya öfke gibi tüm olumsuz hisler kendimizi kötü hissettirir tum bu hisler, bize o anda düsündügümüzün istedigimiz türden birsey olmadigini soyler bunlara kötü frekans ya da kötü dalga da denebilir iyi hisler; sevgi, mutluluk, umut gibi bize düsüncemizin isteyecegimiz turden seyleri getirecegini soyler yani "su anda neyi kendime cekiyorum" sorusunun cevabi hislerinizdir eger iyi hissediyorsaniz, devam edin dogru yoldasiniz duygularimiz bize yol gösterici birer geri dönüs mekanizmasidir daha iyi hissettikce, istediklerimize daha yakin, kötü hissettikce de daha uzak oluruz su anda yaptiklariniz, düsüncelerinizin ortaya cikisidir, ve bunlar gelecek yasantinizi da olustururlar ve hislerinizi gozlemleyerek karsilasacaginiz durumun sizi memnun edip etmeyecegini anlayabilirsiniz su anki hissiniz, olusmakta olanin mukemmel bir yansimasidir aslinda düsündügünüzden daha cok, hissettiginizi alirsiniz bu yüzden insanlar yataktan kötü kalkarlarsa, bir döngü baslatirlar ve bütün gün öyle gider hislerindeki basit degisimlerin günlerini veya hayatlarini etkileyecegini bilmezler eger gününüze iyi baslar, mutlu bir ruh hali icinde olursaniz herhangi birseyin ruh halinizi degistirmesine izin vermediginiz surece çekim yasasi ile, mutlu ruh halinizi surdurecek durum ve kisilerle karsilasirsiniz iyi ve kötü gunlerin hepsi, bu insanlarin çogunlukla nasil hissettiklerine baglidir simdi kendinizi saglikli, mutlu, sevgi dolu hissetmeye baslayabilirsiniz -su anda gerçek olmasa bile! evren ruhunuzla, duygularinizla haberlesecek ve hissettiginiz yonde izhar edecek temel olarak duygu ve düsüncelerinizle neye odaklanirsaniz, onu hayatiniza çeker ve yasarsiniz- isteseniz de istemeseniz de duygu ve düsünceleriniz her zaman olusanlarla denktir istisnasiz her an anlamasi zor, ama kendimizi açmaya baslayabilirsek, düsüncelerimizin hayatimiza yaptiklarini farkindaligimizdaki bu degisimle engelleyebiliriz yasam boyu, kendi evreninizi kendiniz yaratirsiniz iyi hissetmeniz gerçekten önemli cünkü bu his evrene bir sinyal olarak yayilir, ve daha fazlasini size ceker ne kadar iyi hissedersiniz, o kadar çok mutlulugu kendinize cekersiniz ve bu gittikçe artar hüzünlu oldugunuzda, bunu kolayca degistirebileceginizi biliyor musunuz? onun yerine bir müzik yerlestirin, sarki söylemeye baslayin, bu duygularinizi degistirir ya da güzel birsey düsünün, bir bebek düsünün gülen bir bebek olsun geri kalan herseyi unutun, sadece onu düsünün garanti ederim, kendinizi iyi hissedeceksiniz mesela evcil hayvanlar harikadir, size kendinizi harika hissettirirler evcil hayvaninizi sevdiginizde, bu duygu hayatiniza iyilik getirir bu çok guzel bir hediyedir hisleriniz araciligiyla düsüncelerinizi yönlendirmeye basladiginizda ve duygu, düsünceleriniz ve basiniza gelenler arasindaki uyumu fark ettiginizde kendi gercekliginizin yaraticisi oldugunuzu bilirsiniz ve uzaktan bakanlar yasadiginiz mukemmel hayata hayret ederler bu sirri ögrenip, uygulamaya basladiktan sonra hayatim rüya gibi oldu herkesin istedigi gibi bir hayatim var büyük, güzel bir evde yasiyorum harika bir esim var dünyanin degisik yerlerinde tatile cikiyorum ve bütün bunlar devam ediyor çünkü sirri nasil uygulayacagimi biliyorum hayat gercekten harikulade olabilir ve olmalidir da ve olacak sirri kullanmaya basladiginizda sirri nasil kullanacagiz? çogu insan bana, yaratim surecinde kendilerinin ve evrenin rolünü sorar simdi buna bakalim su örnek üzerinden anlatalim, sihirli lambayi duymussunuzdur sihirli lambadan cin cikar, cin hep ayni seyi soyler: dilegin benim icin emirdir hikayenin kökenine inerseniz, dilekler 3 taneyle sinirli degildir, tamamen limitsizdir simdi bu örnegi hayatiniza uygulayalim, evren her dileginizi gerceklestirecek devasa bir cin gibidir adina ne derseniz deyin hep ayni seyi soyler: dilegin benim için emirdir yaratim sureci 3 adimdan olusur 1. adim: istemek istemek için kelimelere ihtiyaciniz yok evren tamamen düsüncelerinize cevap verir gerçekten ne istiyorsunuz? oturun bir kagida isteginizi yazin yazarken simdiki zaman kullanin cok mutluyum yazin, ve hayatinizin nasil olmasini istiyorsaniz yazin bu çok eglencelidir, evren önünüze açilmis bir katalog gibidir ve siz, istediginiz kisi, durum, olaylari secersiniz evrene siparis verirsiniz bu kadar kolaydir 2. adim: cevaptir isteginize cevap verilmesidir burada evren sizin için devrededir evrendeki tum guçler isteginize cevap vermek icin devrededir "istegin benim için emirdir" ve evren isteginizin olusmasi icin ayarlamalara baslar çogumuz gerçekten ne istedigimizi söylemeyiz, çünkü nasil da olusabilecegini görmeyiz biraz arastirirsaniz göreceksiniz ki birseyi basaran herkes nasil yapacaklarini bilmeseler de, basaracaklarini biliyorlardi nasil gerceklesecegini bilmenize gerek yok bir sekilde size ulasacaktir "birseyler yanlis gidiyor, istiyorum ama istegim olmuyor" diye sorarsaniz, deriz ki; istiyorsunuz, evren cevap veriyor, her zaman ama anlamaniz gereken 3. bir adim daha var, 3. adim, kabul etme kendinizi isteginizle ayni hatta getirmeniz gerekir isteginizle ayni hattaysaniz, kendinizi harika hissedersiniz bu duygularin gücüdur ama korku, öfke, umutsuzluk hissederseniz, bunlar isteginizle ayni hatta olmadiginizin güçlu göstergeleridir hissettiklerinizin önemini fark ettiginizde, ve düsüncelerinizi, hislerinize dayanarak yönlendirdiginizde, yavas yavas görürsünüz ki düsünceniz, olusturmaya basliyacaktir bir hayali gercege dönüstürdügünüzde, daha büyük hayalleri gerçeklestirebilecek durumdasinizdir ve dostum, iste bu yaratim surecidir çekim yasasinin uygulamasinda duygularinizi düzenlemede isteginizle ilgili hareketler size yardim eder o arabayla deneme sürüsüne çikin, o ev icin alisverise gidin, evin içine girin, onu kendinize çekecek duygulari olusturmak icin ne gerekirse yapin bir bakarsiniz karsinizdadir, ya da akliniza bir fikir gelir ve harekete gecersiniz fakat kesinlikle "bunu söyle yapabilirim, ama ..." diye çeliskiye düsmeyin hareket bazen gereklidir evrenin size ulastirmak istedigiyle ayni hattaysaniz, eglenceli olur, zaman durur, bütün gün ayni seyi yapabilirsiniz evren hizi sever ertelemeyin, firsat olustugunda,
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() harekete gecin! tek yapmaniz gereken bu istediginiz herseyi kendinize çekeceksiniz para, insanlar, ihtiyaç duydugunuz bir kitap, ne isterseniz kendinize çekeceksiniz neyi çektiginize dikkat etmelisiniz çünkü zihninizde tuttugunuz görüntüleri, kendinize çekersiniz baslangiçta hiçbir seyiniz olmayabilir hiçbir yol da olmayabilir, bir yolu bulunacaktir karanlik bir yolda giden bir arabayi düsünün, sadece birkaç metre önünü görür california'dan new york'a tüm yolu sadece bu birkaç metreyi görerek gidebilirsiniz hayat da boyle ilerler görmesek de yolun devam edecegine inanirsak, hayat bizi gerçekten gitmek istedigimiz noktaya götürecektir çünkü siz böyle olmasini istersiniz ilk adimi inançla atin, merdivenin tümünü görmeniz gerekmez, ilk adimi atin yeter merak edilen diger bir konu da olusumun ne kadar zaman alacagi, araba, iliskiler, ya da olmasi istenen seyler, ne zaman gerçeklesecek? bunun bir kurali yok, 3 dakika, 3gün, 30 gün olabilir bence bu daha çok sizin evrenle ne kadar ayni hatta oldugunuzla ilgili evren için boyutlarin bir önemi yoktur bilimsel olarak, size gore devasa birseyle size gore çok küçük birseyi kendinize çekmek arasinda bir fark yoktur evren hepsini de hiç çaba harcamadan gerçeklestirir çimenler hiç çaba harcamadan cikar, evrenin muthis bir düzeni vardir hersey zihnimizdedir "bu çok büyük, olmasi zaman alir" diyen de, "bu ufak birsey hemen olur" diyen de biziz bunlar bizim tanimladigimiz ölçütlerdir, evrene göre böyle kurallar yoktur eger hemen olmasiyla ilgili duygular üretirseniz,cevap verir bazi insanlar ufak seylerle daha rahat olurlar "ufak birseyle basla bir fincan kahve al" deriz uzun zamandir gormediginiz bir arkadasinizi düsünün onunla konusmak isterseniz, o kisi sizi arayacaktir, mektup yazacaktir çok fazla insan, mevcut kosullarinda kendini kistirilmis, sikismis hisseder su anki kosullariniz ne olursa olsun o sadece su anki gerçekliginizdir, ve su anki gerçeklik, bu sirri ögrenmenizle beraber degismeye baslayacak bazen bu sizin yüzünüzdendir, çünkü ayni seyleri tekrar tekrar düsünürsünüz ve ayni sonuclari tekrar tekrar yasarsiniz sebebi sudur ki, çogu insan düsüncelerinin büyük kismini, gözlemlerine dayanarak olusturur baktiginizi düsünürsünüz, ve çekim yasasi size daha fazlasini getirir ve bu tekrar tekrar devam eder karsiniza çikana olumlu bir yönden bakmanin bir yolunu bulmalisiniz bircok insan mevcut durumlarina bakip "ben buyum" der siz bu degilsiniz siz geçmiste böyle idiniz su anki durumunuza bakarsak, diyelim ki bankada çok paraniz yok, ya da iliskileriniz, sagliginiz istediginiz gibi degilse bu sizin geçmisteki düsünce ve hareketlerinizle ilgilidir sürekli bu döngüyü tekrarlarsaniz kendinizi su andaki kosullarinizla tanimlarsaniz gelecekde de aynilarini yasamaya kendinizi mahkum edersiniz yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur hayatinizi duzenlemek için simdi ne yapabilirsiniz? size sunu önerebilrim, minnettar oldugunuz seylerin listesini yapmaya baslayin çünkü bu düsüncenizi ve enerjinizi degistirir bu egzersizden önce istemediklerinize, sorunlariniza odaklaniyor olabilirsiniz bu egzersizden sonra farkli bir yöne dönersiniz hoslandiginiz hersey icin minnettar olmaya baslarsiniz minnet gercekten de daha fazlasini hayatiniza getirir herkes bilir, küçük seyler için sükretmek, daha fazlasini istemektir her zaman sükretmek, kaynaklari size dogru ceker düsündügümüz ve sükrettigimiz seyleri kendimize çekeriz bu hepimizin hergün yapmasi gereken çok güçlü bir egzersiz her sabah kalkip sükretmek dis firçalarken, sükrettigim seyleri düsünmek sabah rutin islerimi yaparken bu minnet duygusunu hissetmek sahip olduklarinizla ilgili hislerinizi ne kadar çabuk degistirirseniz minnet duyduklarinizi o kadar çabuk hayatiniza çekersiniz çünkü "istedigim arabaya sahip degilim" "istedigim eve sahip degilim vs..."derseniz durun durun, bunlar istemediginiz seyler sahip oldugunuz icin sükrettiginiz seylere odaklanin mesela bu filmi izleyecek gözleriniz var! ya da sahip oldugunuz giysiler, sahip oldugunuz icin sükrederseniz, kisa sure sonra daha iyisine kavusursunuz herkesin, islerin kötü gittigini düsündügü zamanlar olur ben de böyle bir zamanimda , bir tas buldum beni bu tasi tutarken görebilirsiniz bu tasi cebime koydum bu tasa her dokundugumda sükrettigim birseyi düsünürüm her sabah kalktigimda cebime koyarim, sükrettiklerimi düsünürüm gece tekrar çikaririm bununla ilgili farkli deneyimlerim oldu, mesela güney afrikali bir arkadasim vardi, bu tasi düsürdügümü gördü, ne oldugunu sordu ona bunun bir sükran tasi oldugunu söyledim 2 yil sonra bana güney afrikadan bir e-mail atti oglu çok nadir bir hastaliktan olmek üzereymis benden 3 tane sükran tasi istedi sükran tasi, yolda buldugum siradan bir tasti, disariya tas aramaya çiktim, güzel 3 tas buldum ve yolladim 4-5 ay sonra ondan bir e-mail aldim "oglum iyi, hersey yolunda" diyordu "tanesi 10 dolardan, 100den fazla sükran tasi sattik", "ve paranin hepsiyle bagis yaptik, çok tesekkür ederiz" sükretmek çok önemli hayatinizi degistirmeye baslamak icin önerecegim bir diger sey tasavvur etmek tasavvur etme yöntemini, apollo programindan aldim ve 1980-90lar boyunca olimpik programa uyguladim "gorsel prova" adini aldi tasavvur ettiginizde, gerçeklestirirsiniz olimpik kafileleri biyolojik olarak gözlemledigimiz bir ortama aldiktan sonra
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() onlari önce kosturduk, sonra kosmayi düsünmelerini söyledik sonuç inanilmazdi, zihinlerinde kosarken de ayni kaslar ayni zamanda kasiliyordu bu nasil olabilir? bence, birsey zihninizde oluyorsa, madden de olacaktir tasavvur ederken, zihninizde o resmi canlandirirken her zaman ve sadece sonucu düsünün örnegin, simdi ellerinize bakin gerçekten, ellerinize bakin ve gözlerinizi kapamadan once rengini, kivrimlarini, benlerini, tirnaklari, tum detaylariyla inceleyin ve elinizi, parmaklarinizi direksiyonda hissedin bu gerçek, holografik bir deneyimdir o kadar gerçektir ki, o an arabaya ihtiyac duymazsiniz çünkü zaten arabaniz vardir! çekimi harekete geçiren bu histir, yani sadece düsünceyle ilgili resim degildir insanlar olumlu dusunup, tasavvur ederlerse yeterli olacagini düsünürler ama bunu hissetmezlerse, çekim gucunu yeterince olusturamazlar burasi sirrin gerçekten harekete geçtigi andir kendinizi arabanin icinde hissedersiniz arabayi begenme veya "birgün satin alacagim" konumunda degil çünkü siz su an ile ilgili bir his içindesinizdir, gelecekle ilgili degil aksi halde isteginiz hep gelecekte kalacaktir eglenceyi ve mutlulugu hissedin ne kadar aptalca gelse de, bagirin bunu yapin! birçoklari "hadi ama, bunu yapmam sart mi?" diyecek degisimi ne kadar istediginize bagli bu duygu, evrenin gücünü göstermesine, bir geçit olacak bu gücün ne oldugunu söyleyemem, tek bildigim, varoldugu bizim isimiz nasil olacagini bilmek degil nasillar evrenin isi, evren hayalinizle aranizdaki en kisa, ahenkli, hizli yolu her zaman bilir beklediginizde, evrenin size getirdigine hayran kalacaksiniz burada mucizeler olur hergun bu tasavvur etme egzersizini yapacaksaniz, sunun altini cizeyim, sirla ilgili buradaki en önemli nokta gerçekten mümkün oldugu kadar iyi hissetmeniz gerektigi gerçekten bu yönde yasayan insanlarla, hayatin sihrini yasamayan insanlar arasindaki tek fark, bu sihri yasayan insanlar, bu yöntemleri hep kullanirlar ve sihir onlar icin bir kez degil, her zaman gerçek olur insanlar "bu isi çözdüm, hayatimi degistirmeye baslayacagim" derler ve henüz sonuçlar olusmaya baslarken, yüzeysel bir bakisla " bu yöntem ise yaramiyor" derler ve evren de der ki "istegin benim için emirdir" ve hersey basa döner çekim yasasiyla ilgili bir örnek verirsem, 1995de kendime bir hayal panosu yaptim bu panoya sahip olmak veya ulasmak istediklerimin resimlerini astim, ev, araba, vs. ve her gün, ofisimde otururken, panoya bakarak, isteklerimi tasavvur ettim sonra tasinirken tum esyalari kutulara kaldirdik ve 5 yil icinde 3 ayri yere tasindik ve en son california'daki bu eve eski evimizdeki esyalar kutularla geldi bir sabah 7:30 da, oglum ofisime girdi, kapi önündeki, 5 yildir tasinan bir kutuya oturdu, "baba bunun içinde ne var?" dedi " içinde hayal panom var, canim" dedim "hayal panosu nedir?" "ulasmak istedigim hedefleri yerlestirdigim bir pano" dedim tabi sadece 5 yasinda oldugundan beni anlamadi, ona gostermek daha kolay bir yol olacakti kutuyu açtim, panolari çikarttim, panoda 5 yil once hayal ettigim evin resmini gördüm ve sok oldum, biz o evde yasiyorduk, haberim bile yoktu ama tamamen ayni evi almistim eve bakip aglamaya basladim, dagilmistim "neden agliyorsun?" nihayet cekim yasasini tamamen anladim, nihayet kuvvetle hayal etmeyi anladim, nasil islediklerini anladim, benim hayatimda ise yaradi hayalimdeki evi almistim, haberim bile yoktu tasavvur herseydir, hayatin gelecek etkilerinin ön izlemesidir ne istediginize karar verin, elde edebileceginize inanin, hak ettiginize ve mümkün olduguna inanin ve günde birkaç kere gözlerinizi kapatip hayal edin hayalinizi elde ettiginizdeki duygularinizi hissetmeye calisin ondan sonra, su anda sahip oldugunuz için minnettar olduklariniza odaklanin ve bundan zevk alin evrene bunu yayin, inanin evren bunu nasil olusturacagini bilir paranin sirri benim babam çok olumsuz bir insandi zenginlerin diger insanlari aldatan, kandiran insanlar olduklarini düsünürdü paranin insani bozduguna dair ve benzeri dusunceleri vardi "para agaçta yetismiyor", "beni milyoner mi saniyorsun?" en sevdigi sözlerdendi tabi ben de hayatin zor olduguna inanarak büyüdüm, hayat "zor ve mücadele dolu" ydu, ancak w. clement stone ile tanistiktan sonra hayatimi degistirmeye baslayabildim insan zihni düsünebildigi herseye ulasabilir c. stone ile calisirken, bana gerçeklestigi zaman beni hayrete düsürecek seyleri hedeflememi soyledi "olustugu zaman bileceksin ki, gerceklesti cunku sen onu istedin" o zaman yilda 8000 dolar kazaniyordum "yilda 100.000 dolar kazanmak istiyorum" dedim nasil gerçeklesecegi ile ilgili bir fikrim yoktu, herhangi bir stratejim ya da fikrim yoktu, sadece olacagina inandim ve bu düsünceyi olusturdum benden hergün gözlerimi kapayip, hedeflerime ulastigimi hayal etmemi istedi kendime bir 100.000 dolar yaptim ve tavana yerlestirdim boylece sabah uyandigimda ilk dikkatimi çeken o oluyordu ve gözlerimi kapatip, 100.000 dolara sahip oldugumu hayal ediyordum 30 gün boyunca hiçbirsey olmadi müthis bir fikir veya para teklifi gelmedi sonra birgün dusta aklima 100.000 dolarlik bir fikir geldi bir kitap yazmistim, ve eger kitabim 100.000 satarsa bu parayi kazanabilirim dedim kitabim vardi ama hiç böyle düsünmemistim bence, akliniza bir fikir geldiginde, ona güvenmeli ve uygulamalisiniz nasil olup da kitabimin o kadar satacagini bilmiyordum sonra bir markette national enquirer'i gördüm ve dedim ki "kitabim orada tanitilirsa o kadar cok satilabilir" 6 hafta sonra new yorkta bir konusma yaptim, bir hanim yanima geldi "harika bir konusmaydi sizi tanitmak isterim, kartimi vereyim" dedi "nerde yaziyorsunuz?" "serbest calisirim, ama çogunlukla national enquirer'a yazarim" zihnimde bir film müzigi duymaya basladim, bu gerçekten isliyor!! kitabim satmaya basladi söylemek istedigim, hayatima tüm bunlari çeken bendim ve kisa kesmek gerekirse, 100.000 dolar degil ama 92.327 dolar kazandik ve bu harikaydi sonra esim bana dedi ki "100000 dolarda ise yariyorsa neden 1 milyon dolarda yaramasin? " "bence de, neden denemeyelim!" yayincim, ilk 'tavuk suyuna corba' kitabima üzerinde gülen yüz olan, bir milyon dolarlik bir cek yazdi! ben bu sirrin ise yarayip yaramadigini test ettim, ve ise yaradigini kendim yasadim ve sonraki her günümü bu sekilde yasadim bu filmi izleyen birçok insanin söyle dedigini duyar gibiyim " hayatima daha fazla parayi nasil cekerim?" "nasil daha çok kazanirim?" "nasil daha fazla bolluk ve servet sahibi olurum?" "nasil isimi sever, kredi kartlariyla basederim?" "nasil daha fazlasina sahip olurum?" niyet edin! bu yine, sir ile ilgili konustuklarimiza çikar yapmaniz gereken, evrenin katalogundan istediklerinizi secmek ve nakit bunlardan biriyse, ne kadar istediginizi soyleyin "önümüzdeki 30 günde, beklenmedik bir yerden 25000 dolar gelmesini istiyorum" deyin veya herneyi istiyorsaniz birçok insanin hedefi borçlarini ödemektir oysa bu düsünce sekli sizi hep borçlu tutacaktir düsündügünüz seyi kendinize çekeceksiniz, "ama ben bundan kurtulmayi düsünüyorum" derseniz, bir önemi yok, onu düsünüyorsunuz ve kendinize cekeceksiniz kendinize günüuk bir program yapin ve bolluga odaklanmaya baslayin birçoklari bana "seneye kazancimi ikiye katlamayi istiyorum" der ama hareketlerini ve bunun gerceklesmesi için gerekli olanlari yapmadiklarini gördügünüzde yada "bunu yapamam" dediklerinde bilin bakalim ne olur? "istegin benim için emirdir" yeterli para olmadigindan yakinirken, arkadasiniza bundan bahsederken bundan dolayi mutsuzken bununla ilgili düsüncenin olusumunu sürdürürsünüz ve bu izlediginiz birseyi istemekten cok farklidir daha fazla para istemek yerine, ne kadar az olduguna odaklanirsiniz bu sirri ilk anladigimda birçok fatura ödüyordum, "bunu nasil degistirebilirim?" dedim çekim yasasi neye odaklanirsan elde edersin der, bir banka belgemi aldim, mevcut bakiyemi olmasini istedigim miktarla degistirdim ve bana sadece çeklerin gönderildigini hayal ettim 1 ay içinde isler degismeye basladi artik sürekli çek aliyorum, fatura da geliyor ama daha çok çek aliyorum "para kazanmak zordur" inanciyla büyüdüm bunu "para kolay ve sik kazanilir" düsüncesiyle degistirdim baslangiçta yalan gibi gelir beyninizin bir kismi "seni yalanci, para zor kazanilir" der bir süre bu düsünceler zihninizde bir nevi tenis maci yapar servet yaratmaya gelince, tamami nasil düsündügünüzle ilgilidir
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() birebir konusmalarla yaptigim danismanligin % 80 i düsünce sekli ve psikolojileriyle ilgilidir dinleyenler "ben bunu yapamam" der, oysa herkesin, parayla iliskisini düzenleyecek kapasitesi vardir parayla hiçbir sorunu olmayan ama iliskileri dökülen pek çok insan taniyorum bu da kötüdür paraya odaklanarak kendinize çekebilirsiniz ama bu varlikli olacaginiz anlamina gelmez tabi ki para zenginligin bir parcasidir, ama sadece bir parcasidir çok maneviyati olan ama her zaman hasta ve kirgin olan insanlar taniyorum bu da varlik degildir hayat her alaniyla birbirine baglidir birçok insan basarili olup, istedigi ise, eve sahip olmak ister ama tüm bunlara sahip olmak, asil istegimiz olan mutlulugu bize garantilemez bunlar iç huzuru bize getirmez, tersine iç huzuru ve mutlulugu saglamak kendimize bunlari çeker iliskilerin sirri benim için sir sudur: hepimiz bu evrende yaraticiyiz ve meydana getirmek istedigimiz her dilek, gerçeklesecek duygu, düsünce ve dilekleriniz çok önemli çünkü olusacak birgün bir eve gittim evsahibi ünlü bir sanat yönetmeniydi her kösede güzel, ciplak ve sirtini donmus, "sana bakmam" der gibi oturan kadin resimleri vardi "bence ask hayatinizda sorun yasiyorsunuz" dedim "aciklar misiniz?" "tam yedi yerde ayni kadin resmi var" "resim yapmayi seviyorum, hepsini kendim yaptim" "bu daha da kötü" dedim "çünkü tüm yaraticiliginizi buna koymussunuz" isi geregi etrafi aktristlerle doluydu ama romantizm yasayamiyordu "haftada 3 kadinla bulusmak istiyorum" "tamam, kendinizi 3 kadinla resmedin ve evin her kösesine koyun" 6 ay sonra, ona tekrar rastladim ve ask hayatini sordum "harika, sürekli ariyor, bulusmak istiyorlar" "çünkü siz dilediniz" "haftada 3 randevum oluyor" "sizin adiniza sevindim" "ama artik düzenli bir iliski istiyorum" "evlilik istiyorum ve de romantizm" "o zaman resmini yapin" boylece kendini guzel, romantik bir iliskide resmetti bir yil sonra evlendi ve çok mutlu çünkü farkli bir dilek ortaya koydu aslinda yillardir istiyordu ama gerçeklesmemisti çünkü dilegi kendi olusturdugu dis kosullar nedeniyle olusamamisti evi, kendisini her zaman engellemisti bu bilgiye sahipseniz, onunla oynamaya baslayin iliskilerde önemli olan kimin iliskiye girdigidir, burada sizden bahsediyorum, karsinizdakinden degil siz kendinizden hoslanmazken, nasil bir baskasinin hoslanmasini beklersiniz çekim yasasi size istediginizi getirecegine gore, su soruya cevap vermelisiniz, kendinize, digerlerinin size davranmasini istediginiz gibi mi davraniyorsunuz? kendi kendinizin çaresisiniz karsidan beklemeyin, onun yerine zamaninizi kendinize istemeye ayirin o bollugu hissedin ve istedikleriniz size aksin partnerimin bana güzelligimi göstermesini bekledigim iliskilerim oldu onun bana güzelligimi göstermesine ihtiyaç duyuyordum çünkü kendimi güzel hissetmiyordum çünkü büyürken ki idollerim charlie' nin melekleri, wonderwoman idi hepsi harika kadinlardi, ve ben hiçbirine benzemiyordum bu böyle devam etti, ta ki ben lisaya, oldugu gibi asik olana dek bundan sonra dünyanin geri kalani lisaya asik olmaya basladi sizinle ilgili harika birsey soyleyecegim, kendimle tam 44 yil calistim, kendimi opmek istiyorum çünkü siz kendinizi seveceksiniz burada kibirden degil, saglikli bir ruh halinden bahsediyorum ve kendinizi sevdikce baskalarini da seversiniz bazen "isteki insanlar çok negatif" "birlikte yasadigim adam çok asabi" "çocuklarimla basim dertte" derler kendinizi etrafinizdaki insanlarin en iyi yönlerini görmeye alistirin birlikte çok zaman geçirdiginiz insanlarin iyi yönlerinin bir listesini yapin kötü bir olay yasadigimiz, kötü bir iliskimiz olan biri olabilir zihninizde biraz çabayla onun en sevdiginiz yönlerine odaklanirsaniz, size daha çok öyle davranir bunu gerçeklestiremeseniz bile, ondan beklediginiz davranislari göstermeyecekse, çekim yasasi sizi ayni ortamda tutmayacaktir frekanslariniz tutmayacaktir mutlu olma potansiyelinizi farkediyorsaniz iyi hissetmek için kimseden degismesini istemezsiniz özgür kalirsiniz, dünyayi, esinizi, çocugunuzu kontrol etme isteginin verdigi imkansizlik hissinden kurtulursunuz kendi gercekliginizi yaratan sadece sizsiniz bunu sadece siz yapabilirsiniz, baskasi degil, sadece siz sagligin sirri vücudumuz düsüncemizin bir ürünü olduguna gore modern tipta artik anliyoruz ki düsüncelerimiz vücudumuzun görüntüsünü, isleyesini ve sagligini etkiler iyilestirme yontemlerinde plasebo etkisi diye bir kavram oldugunu biliyoruz plasebo, herhangi bir etkisi olmayan içi seker dolu kapsüllerdir hastaya bunun etkili oldugunu söylersiniz bazen plasebo o etki icin tasarlanan ilactan daha fazla etki gosterir iyilesmede en önemli faktör insan zihnidir bazen ilaçlardan daha çok ise yarar hasta olan kisinin zihninde bunu yaratan dusunceyi arastirma secenegi vardir once tibbi kullanarak tip bize zihnin neyi ortaya cikardigini anlamamizda yardimci olur iyilesmenin her yolu isimize yarar mutlulugun tek bir akimi vardir tek bir pozitif enerji akimi vardir ve tüm evren bununla doludur burasi temelleri refaha dayali bir dunya refah her yerde bulunur bu refahin ve bollugun size akmasina izin verirseniz çok çok iyi hissedersiniz ve bunu reddederseniz pekde iyi olmaz kabul yada reddediginiz tek bir bolluk ve refah akimi vardir ve duygulariniz size ne yapacaginizi soyler: bu akima direnebilir ya da izin verebilirsiniz son dönem hastalarini görmüssünüzdür binlerce hastalik ve tedavi sekli var ama hepsi tek bir seyin sonucudur; stres bir zincire ya da düzenege yeterince stres uygularsaniz kirilir psikolojimiz hastaliklari yaratir bu sekilde yeterince mutlu ve minnettar olmadigimizi kanitlar vücudumuzun belirti ve isaretleri kötü bir sey degildir bir hastaligi ortaya cikan kisinin sikça sordugu dogru düsünce yöntemleriyle bunu yenip yenemeyecegidir cevabi evet yenebilirsiniz -23 kasimda meme kanseri oldugumu ögrendim güçlü bir inançla ve tüm kalbimle zaten iyilesmekte olduguma inandim, gün boyunca iyilestigim icin sukrettim tekrar tekrar iyilestigime sükrettim iyilestigime tüm kalbimle inandim sanki hiç kanser olmamisim gibi düsündüm bu sürecte iyilesmeme yardimci olmak icin komedi filmleri izledim bol bol güldük hayatimiza hic stres sokmadik çünkü stresin, iyilesmeye çalisan biri için en kötü sey oldugunu biliyorduk tani konduktan sonra iyilesmem yaklasik 3 ay sürdü ve kemoterapi ve radyoterapi almadim kendini iyilestirmeye dair temel bir yapimiz var bir yarayi kapatabilirsiniz bir infeksiyon kaptiginizda bagisiklik sisteminiz onu yokeder bagisiklik sistemimiz kendimizi iyilestirmek icin vardir hastalik saglikli ruh hali olan bir vucutta var olamaz vucudunuz her saniye milyonlarca hücreyi yokedip yenilerini yapiyor vücüdumuzun bazi parcalari, kendilerini birkaç günde bazilari birkaç ayda bazilari birkaç yilda yeniler yani birkaç yilda bir yepyeni bir vücudumuz olur bir hastaliginiz varsa, ona odaklanip insanlara bundan bahsediyorsaniz daha fazla hasta hücre üretirsiniz kendinizi çok saglikli farzedin hastalikla ilgilenmeyi doktora birakin kalçanizdaki agri nedeniyle korku hissetmekle o agriya olumlu yaklasmak arasindaki farka dikkat edin korku ve umut arasindaki fark "iyilesmek ya da iyilesmemek" tir daha mutlu düsünceler daha mutlu bir vücut biyokimyasi olusturur ve bu da daha saglikli ve mutlu bir beden yaratir tam tersi olumsuz düsünce ve stres vücudu düskün kilar çünkü düsüncelerimiz vücudumuzu tekrar tekrar yaratir düzenler kurar kendimizi psikolojik stresden uzak tutarsak vücut programlandigini yapar: kendini iyilestirir yenilenen böbrekler gördüm iyilesen kanserler gördüm geri gelen veya düzelen görme yetisine tanik oldum iyilestirilemez bir sey olmadigini göreceksiniz kendinizi iyilestirip hayatinizi iyilestirebilirsiniz -hikayem asla unutamayacagim o gün basladi bir uçak kazasi geçirdim hastanede gözlerimi açtigimda tamamen felçtim yutma fonksiyonum bozulmustu öyle ki bir sey yiyip içemiyordum kendi kendime nefes bile alamiyordum tek yapabildigim göz kirpmakti hayatimin geri kalaninda sadece gözlerimi kullanabilecektim bana çizilen tablo böyleydi ama onlarin ne düsündügünün bir önemi yoktu benim düsündügüm tek bir sey vardi: "noele kadar yürüyecegim" zihnimde kendimi hastaneden yürüyüp çikan saglikli bir insan olarak resmettim hastanede yapabildigim tek çalisma zihnimi bu yönde çalistirmak oldu doktorlar bir daha normal soluk alip veremeyecegimi çünkü diyaframimin zedelendigini söylemislerdi ama birgün kendim soluk alip vermeye basladim ve onlar buna bir açiklama bulamadilar beni hedefimden uzak düsürecek hiçbir düsünceyi zihnimde tutmadim noelde hastaneden yürüyerek çikmak hedefimdi hastaneden kendi ayaklarimin üstünde yürüyerek çiktim onlar bunun mümkün olmadigini söylemislerdi o günü asla unutamam bu filmi su anda izleyenlere hayatimi bes alti kelime ile özetleyecek olursam insan neyi düsünürse basina gelir dünyanin sirri etrafimizda hayatini kosullu yasayan bir çok insan var etraflarindaki güzelliklere "evet" derler "bunun için mücadele etmeye enerjimizi vs. harcamaya devam edecegiz" ve etraflarinda istemedikleri seyleri görünce kendilerinin ya da baskalarinin yasamasini istemedikleri korkunç olaylari görünce "bunlardan kurtulmak için birseyler yapmamiz lazim" derler bilmezler ki istenmeyeni ittikçe ona güç verirler bu dünyada savas var; güce karsi kansere karsi erken yasta gebelige karsi terörizme karsi siddete karsi tekrar belirtelim terörizme karsi tüm bu girisimler sadece daha fazlasini doguruyor cünkü "hayir" deyip ortadan kaldiramazsiniz "hayir!!" diye bagirdiginizda çekim yasasi onu olusturur neye direnç gösterirseniz varligini sürdürür çünkü "bunu istemiyorum, bana kötü hissettiriyor" dediginizde o güçlü ruh hali ile bu durumun yaratilmasina kaynak olusturursunuz savas karsiti hareket daha çok savas yaratir uyusturucu karsiti hareket daha fazlasini yaratir çünkü istemedigimizin üzerine odaklanmis oluruz insanlar "bunlar gerçek, niye bu konuya odaklanmayayim" derler bu ayni sunun gibidir, biri yapilmasini istemedigi bir davranisa fazlaca dikkatini verirse bir zaman sonra "bunu ben de yapmaliyim" der gerçekten bu mantigi anlamiyoruz rahibe teresa savas ortaminda bulunmazdi, "baris ortami varsa beni davet edin" derdi sirri biliyordu, anlamisti dünyaya yaydigi düsünceye bakin eger savas karsitiysaniz baris için çalisin eger açliga karsiysaniz insanlarin daha çok yiyecek bulmasi için çalisin eger kötü politikacilara karsiysaniz, rakibi için çalisin siklikla seçimleri insanlarin gerçekten karsi oldugu adaylar kaznir çünkü tüm enerji üzerinde toplanmistir istemediginize degil, istediginize odaklanmalisiniz tabii ki istemediginize bakacak, tam tersini arayip ne istediginizi bulup onu olusturacaksiniz gerçek su ki istemediginizden ne kadar fazla bahsedip yakinirsaniz onunla ilgilenip "ne kadar korkunç" derseniz ondan daha fazla yaratirsiniz bazen derler ki "ama bilgilenmeliyim" tabi ki bilgilenin, ama onun bir parcasi olmaniz gerekmez sakin olmayi ve dikkatinizi istemediginiz durumdan uzak tutmayi ogrenin ve tum enerjinizi yasamak istediginiz deneyime yonlendirin disardan gelen düsüncelerden çok iç sesiniz ve içgörünüzü derinlestirmeye baslarsaniz hayatinizi siz yönetirsiniz tüm dünyayi istediginiz sekle sokmak için dogmadiniz kendi dünyanizi seçtiginiz sekilde yaratmak için dogdunuz digerlerine de kendi seçtikleri dünyayi yaratmalari için izin vermelisiniz su anda sizin akliniza gelmese de mutlaka biri soruyordur, "herkes bu sirri ögrenir ve evreni bir katalog olarak kullanirsa, herkes istedigini alirsa, geriye ne kalir??" bu sirla ilgili en güzel bilgi, herkes için hepsinden fazlasiyla oldugudur insanligin beyninde bir virüs gibi yasayan bir yalan var bu yalan;hiçbir seyin yeterince iyi olmadigi düsüncesi bu yalan insanlari korkuya, açgözlülüge sürükler ve bu duygular onlarin yasantilari olur böylece dünya bir kabus hapi almis gibi olur gerçek su ki etrafta ihtiyaçtan fazla iyilik var ihtiyaçtan fazla yaratici düsünce var ihtiyaçtan fazla güç var ihtiyaçtan fazla sevgi var ihtiyaçtan fazla nese var tüm bunlar, kendi sonsuz dogasinin farkinda olan bir akildan ortaya çikar dünyaya gelmis her büyük ögretici, hayat bolluk için iyi halde olusturulmustur, der yani mevcut kaynagimizin yetersiz kaldigini farkedince, hedefimize ulasmak için yeni bir kaynak buluruz kendimizi çaresiz hissettigimizde aslinda etrafimizdakileri görmüyoruzdur insanlar kalplerinden geçeni yapmaya baslayinca ayni seyleri yapmak istemezler bunun güzelligi buradadir hepimiz ayni kisi olmak istemeyiz ayni deneyimleri yasamak istemeyiz hepimiz ayni giysileri istemeyiz bu herkese yeter inanir, ona göre hareket ederseniz size görünecektir gerçek bu gerçekliginizin çesitliligi sizi özgür biraksin ve istediklerinizi seçin ve yasamak istediginiz birsey gördügünüzde, onu düsünün onunla ilgili duyguyu bulun ve o duyguya bürünün ondan bahsedin, onunla ilgili yazin onu kendi gerçekliginize dönüstürün ve yasamak istemediginiz deneyimleri görünce onunla ilgili konusmayin, yazmayin endiselenmeyin, tepki vermeyin görmezden gelmek için kendinizi zorlayin, dikkatinizi vermeyin istediklerinize olan dikkatinizi bölmeyin geçmisdeki liderlerin çogu sirrin en önemli parçasi olan insanlarla paylasmayi esgeçtiler simdi tarihte yeni bir sayfa açmak için en iyi zaman çünkü ilk defa bilgiye parkmaklarimizin ucundan ulasabiliyoruz sizin sirriniz etrafimiza, hatta kendimize baktigimizda gördüklerimiz buzdaginin görünen kismidir bir saniye elinizi tutun ve bakin eliniz bu sekilde görünüyor ama aslinda öyle degil elinize bir çesit mikroskopla bakarsaniz, sadece enerji dalgalari görürsünüz eliniz, yildizlar ya da okyanus, hepsi aslinda ayni seyden meydana geldi hersey enerjidir söyle anlatabilirim evren, galaksimiz samanyolu gezegenimiz
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() insan vücudu vücudumuzdaki organ sistemleri hücreler ve molekülleri atomlari ve iste sonunda enerji! hakkinda konusulacak çok fazla seviye var evrendeki her sey enerjidir hangi sehirde yasarsaniz yasayin, vücudunuzda tüm sehri yaklasik 1 hafta aydinlatacak kadar potansiyel enerji var! cogu insan kendini bu beden olarak tanimlar siz bu beden degilsiniz mikroskop altinda bir enerji alanisiniz bir kuantum fizikcisine "dunyayi yaratan nedir?" diye sorarsaniz size "enerji" der ve enerjiyi soyle tarif eder; yaratilamaz, yokedilemez, her zaman varoldu, varolan hicbirsey yokolmaz form degistirebilir, bir formdan bagimsiz varolabilir cok güzel ayni soruyu bir din adamina sordugunuzda size "tanri" diye cevap verir ve tanriyi soyle tarif eder; her zaman varoldu, varolacak, yaratilamaz, yokedilemez, herhangi bir sekilden bagimsizdir gorüyorsunuz, tarifler ayni, sadece terimler farkli eger kendinizi biraz genis buluyorsaniz tekrar düsünün siz ruhsal bir varliksiniz hepimiz birbirimize bagliyiz sadece bunu göremiyoruz birbirinden ayri bir disarisi ve içerisi yok evrendeki hersey birbiriyle baglantili, tek bir enerji alani var siz bir enerji kaynaginin uzantisisiniz ve burda bu harika bedenlerinizle bulunuyorsunuz ama bedenleriniz sizi çogunlukla gerçekte ne oldugunuzdan uzak tutar siz enerjinin kaynagisiniz siz sonsuz varliklarsiniz siz tanrinin gücüsünüz tanriya ne diyorsaniz, siz 'o' sunuz diyebiliriz ki bizler tanrinin hayali ve suretiyiz diger bir degisle evrenin kendisi bir bilinçtir açiga çikan olasiliklarin sinirsiz hissedisiyiz ve hepsi gerçege dönüsücek butun buyuk ogretiler, yaratici gucun hayalinde ve suretinde yaratildiginizi soyler siz kendi dunyanizi yaratabilecek potansiyel yaratici guce sahipsiniz ve yaratiyorsunuz belki simdiye dek kendiniz icin mukemmel seyler yarattiniz ya da yaratmadiniz sizden gerçek isteklerinizi ve hayatinizdakilerin size layik olup olmadigini düsünmenizi istiyorum eger degillerse, simdi degistirmenin tam zamani bunu yapacak güce sahipsiniz tüm güç içerdendir ve bu yüzden kendi kontrolümüzdedir birçok insan hayatta kendini kurban olarak görür siklikla geçmisteki bir olayi gösterirler mesela çok mesgul ebeveynlerle, islevsiz bir ailede büyümek burada sunu belirtmeliyim, çogu psikolog ailelerin yaklasik %85 inin islevsiz olduguna inaniyor babam bana küfrederdi annem ondan bosandiginda alti yasindaydim ciddi bir motorsiklet kazasi geçirdim bir noktada evsizdim 15 yil houston da fakirlik içinde yasadim çocukken ögrenme güçlügü çekiyordum ögrenme yetenegimin olmadigi söylendi okuyamaz, yazamaz, iletisim kuramaz, kendi basina yasayamaz kabul edildim herkesin hikayesi birbirine benzer önemli olan simdi ne yapacaginiz, neyi seçtiginiz ona da odaklanabilirsiniz, istediginizede odaklanabilirsiniz insanlar istediklerine odaklaninca, istemedikleri uzak düser istediginiz olusur, digeri ise kaybolur düsüncelerinizi kasten ortaya çikarmaya basladiginiz, düsüncelerinizi bir amaç için kullandiginiz, kendi deneyimlerinizi yaratmaya basladiginiz noktaya gelmenizi istiyoruz çünkü düsüncenizi siz yönetirsiniz çekim yasasinin güzel tarafi, oldugunuz yerde baslayabilmenizdir düsünmeye, gerçekten düsünmeye baslayabilirsiniz kendi icinizde mutluluk ve ahenk hislerini uretmeye baslayabilirsiniz yasa buna cevap verecektir artik farkli inanclar gelistirmelisiniz, "evrendeihtiyactan fazlasi var" ya da "benim icin hersey yolunda" gibi "yaslanmiyorum, genclesiyorum" gibi cekim yasasi ile tum isteklerimizi olusturabiliriz kendinizi kulturel engellerinizden, sosyal inanislarinizdan kurtarabilirsiniz bir kez daha sizdeki gücün dünyadakinden fazla oldugunu anlarsiniz simdi söyle düsünebilirsiniz "bu çok güzel, ama yapamam" "o yapmama izin vermez" "bunu yapacak kadar param yok" "bunu yapacak kadar güçlü degilim" "yeterince zengin degilim" "degilim" "degilim" "degilim" "degilim" her bir "degilim" bir yaratimdir ister yapabileceginizi ister yapamayacaginizi düsünün, haklisiniz bir sinir var mi;kesinlikle yok bizler sinirlandirilmamis varliklariz yetenek, güç, ve kapasitede bir tavanimiz yok bu gezegendeki her bir yaratilmis varlik sinirsizdir hayatin sirri gökyüzünde tanrinin sizin hayattaki amacinizi yazdigi bir yazi tahtasi yok gökyüzünde söyle diyen bir tahta yok: neale donald walsch yakisikli adam 21. y.y. in ilk yarisinda yasadi ve gerisi bosluk tek yapmam gereken gerçekten niye burada oldugumu anlamak için o yazi tahtasini bulmak ve tanrinin benim için ne planladigini ögrenmek ama öyle bir yazi tahtasi yok yani amacinizi siz seçersiniz hedefinizi kendiniz belirlersiniz hayatiniz kendi yarattiginiz gibi olur ve kimse sizi elestiremez bunu anlamam yillarimi aldi yapmam gereken bir seyleri yapmadigimda tanrinin mutsuz olacagi düsüncesi ile büyümüstüm ana amacimin iyi hissetmek oldugunu anladigimda bana mutluluk getiren davranislarda bulunmaya basladim sevgi, mutluluk, özgürlük nese, kahkaha hissedilmesi gereken bunlar eger meditasyon yapmaktan zevk aliyorsaniz, yapin eger salamli sandviçten zevk aliyorsaniz, yiyin "kedimi severken haz duyuyorum" "doga yürüyüsü yapmaktan haz aliyorum" kendimi sürekli o ruh halinde tutmak isterim böylece istedigimi kendime çekecek etkiyi yaratirim ve istegim olusur basarinin kosulu iç mutluluktur sizi mutlu eden hersey, daha fazlasini size çekecektir su anda bunu dinliyorsunuz bunu hayatiniza siz çektiniz size iyi geliyorsa, hayatiniza geçirmeyi seçersiniz iyi gelmiyorsa, birakirsiniz ve size iyi gelecek bir sey bulun saadetinizi izleyin,sadece duvarlarin oldugu bir yerde evren size kapilar açacaktir joseph campbell "saadetinizi izleyin" demis, bizce bu bir insanin agzindan çikan en iyi kelimeler eger biri mutlulugunu izleyebiliyorsa, siz de her konuda bolluk ve refahin izini takip edebilirsiniz hayatin tadini çikarin çünkü hayat muhtesem bir yolculuk farkli bir gerçeklikte farkli bir hayat yasayacaksiniz insanlar size bakip "benden farkli ne yapiyorsun" diyecek farkli olan tek sey siz sirra göre hareket ediyorsunuz böylece insanlarin sizin için imkansiz dediklerini gerçeklestirir veya sahip olursunuz yeni bir çag basliyor bu, siniri uzay degil, akil olan bir cag sinirsiz olasiliklarin, sinirsiz potansiyelin oldugu bir gelecek görüyorum insanlar zihinlerindeki potansiyelin en fazla %5 ini kullanabilirler uygun egitimin sonucunda zihnin potansiyelinin %100 ü kullanilabilir insanlarin tüm zihinsel ve duygusal potansiyellerini kullandiklari bir dünya düsünün heryere gidebilir, her seyi yapabilir, her seye ulasabiliriz kendinizi istediginiz ile farzedin her din bize bunu söyler her önemli felsefe kitabi, her büyük lider bize ayni seyi söyler gecmisdeki bilge insanlari arastirin birçoklari size bu programda tanitildi hepsi sirri anlamisti simdi siz de anliyorsunuz daha fazla kullandikça daha fazla anlayacaksiniz bu sözleri hayatinizin ilk gününde duysaydiniz herseyin daha kolay olacagini hissediyor olabilirsiniz ve eger hayatinizin ilk gününde konussaydik "dünyaya hosgeldin" derdik "yapip, ulasip, olamayacagin hiçbir sey yok" "sen muhtesem bir yaraticisin" "güçlü ve kesin burada olma arzunun sonucunda buradasin" "pesinden git" istegini düsünerek, ne istedigine karar vermene yardim edecek hayat deneyimini kendine çek ve bir kez karar verince bütün düsünceni ona ver zamaninin çogu bilgi toplamakla geçecek bilgi, istediginin ne olduguna karar vermeni saglayacak ama asil isin ne istedigine karar verip, ona odaklanmak ve ona odaklanarak onu kendine dogru çekmek yaratimin süreci budur harika oldugunuza inaniyorum, muhtesem bir tarafiniz var hayatta basiniza ne gelirse gelsin ne kadar genç ya da yasli oldugunuzu düsünüyor olursaniz olun içinizde dünyadan daha güçlü bir kuvvet oldugunu düsünmeye basladiginiz an ortaya çikmaya baslayacak hayatinizi degistirecek sizi doyuracak, giydirecek, koruyacak, yol gösterecek eger izin verirseniz varliginizi besleyecek kesin olarak bildigim bu "anne, bunun yardimi olur" "iyi hisset"
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alt yazılar için teşekkürler Müge .. Gerçekten herkesin okuması ve gereken dersleri çıkarması gerekir.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu yazılarda çok önemli cümleler var, hayatımızın yönünü değiştirebilecek cümleler... Düşündüm ki belki buradaki bir cümle sizinde hayatınıza anlam katabilir... Filmi izlerken nasıl izlediniz bilemiyorum ama ben her cümleyi anliz etmeye çalıştım,umarım başarılı olmuşumdur ama bunu ancak zaman gösterecek.... BUYRUN ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi