| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sizlerle paylaşmak istedimHayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım sizlerle paylaşmak istedim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok güzel bir yazı..başarı hep zor olanla geliyor..ne kadar garip..bugün arkadaşımlada aynı şeyi konuştık ve hayattan örnekler verdik..şuan en mutlu olan daha öncesinde çok ızdırap çekmiş oluyor..okul hayatında çok başarılı olanlara bakın genelde eğitim imkanlarına çok zor ulaşan maddi açıdan ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok güzel bir yazı..başarı hep zor olanla geliyor..ne kadar garip..bugün arkadaşımlada aynı şeyi konuştık ve hayattan örnekler verdik..şuan en mutlu olan daha öncesinde çok ızdırap çekmiş oluyor..okul hayatında çok başarılı olanlara bakın genelde eğitim imkanlarına çok zor ulaşan maddi açıdan zayıf yada o ortamı zor oluşturabilmiş kişilerdir. yada şuan gerçekten çok zengin olaların hayatına bakın fakirliğim tam göbeğinden geliyorlardır.hayat mücadeleyi seviyor..alın terini..vazgeçmemeyi ..acı çekni ızdırap çekeni demk istemiyorum . hani bir söz var en karanlık an güneşin doğmasından hemen önceki andır.yazıda da en kötü anı en karanlık anı kartalın aslında yeniden doğuşu oluyormuş..şuan bende dipte biryerlerdeyim daha dibi olmadığına göre elbet yükseleceğim ;) candan erçetin in şarkısı geldi aklıma : Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana (ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım Elbette daldan dala konup sonra uçacağım Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım Elbette bazen söyleyip bazen susacağım İnanmadım asla inanamam Herşeyin bir sonu olduğuna
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Guest
| ![]() sevgili burcu dipte olmak çok iyidir..ayaklarını zemine hızla bir vurdunmu hemen yükselmeye başlarsın...yalnız yükselirken yavaş yükseldiğini düşünüp üzülme..bununda şu yüzden olduğunun farkında ol..birden yükselirsen vurgun yeme ihtimali var bilinçaltımız vurgun yememizi engellmek için koruyor bizi..saygılı sevgiler |
![]() |
![]() | #13 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
2 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Gerçekten hoş bir paylaşım.. Teşekkür ederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Teşekkürler hayalayaz; Yeniden doğuşu çok güzel anlatan bir hikaye.Kendimi buldum içinde. Paylaşım için teşekkürler. super |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2007
4 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili hayalayaz, paylaşımınızda olduğu gibi her son yenibir başlangıç demek, daha güçlü bir şekilde yola devam edebilmek sizinde yazdığınız gibi ışığı önümüze alıp yürümek... teşekkürler.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım sizlerle paylaşmak istedim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok güzel bir yazı..başarı hep zor olanla geliyor..ne kadar garip..bugün arkadaşımlada aynı şeyi konuştık ve hayattan örnekler verdik..şuan en mutlu olan daha öncesinde çok ızdırap çekmiş oluyor..okul hayatında çok başarılı olanlara bakın genelde eğitim imkanlarına çok zor ulaşan maddi açıdan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi