07-10-2007, 03:17 PM
|
#10 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sizlerle paylaşmak istedim Selam hayal ayaz,
dun sen bana yazar yazmaz ben okudum. senin yazdiklarinida inan bana hickirarak aglayarak okumusum farkinda bile degildim. en son kelimeni okurkene kapi caldi. misafirim gelmisti o bana neden agladigimi sordu bende anlattim. bana dediki keske bende hayal ayazla yazisma imkanim olsaydi dedi. bende sende net baglat seninde olur dedim ve buranin adersini kagida yazdim verdim. ve aksamada patronum misafirlige gelecekti ve ise as yapmaya koyuldum. patronum gitiginde zaten dokuluyordum, sizmisim kalmisim. bu sabahda ise gitim calismaya ve orda kavga cikartim eve geldim. patronum bana birsuru laf soyledi neyse dedimki peki aksam gelirim calismaya dedim bugun gelemem. bende firsatan istifa ederek buraya geldim sana yaziyorum.
Oncelikle ben sana yazmadan bana sifa yoladgin icin sana cok ama cok tesekur edrim. allah senden razi olsun.
dun sana yazmistim o anki duygularimla aglayarak fakat bitmeden gelen arkadasim yuznden bilgisayari acilen kapatmak zorunda kaldim esim o yogun duygularimi okumasini istemdim.
oduygularim gelsin sana tekrardan yazacagim. su anda sakin degilim degim gibi isyerinde kavga cikartim eve geldim.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |
| |