| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SINAV HAZIRLIĞINDA OLANLAR İÇİN ADİL MAVİŞ HİPNOZU -2-Alternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz SINAV HAZIRLIĞINDA OLANLAR İÇİN ADİL MAVİŞ HİPNOZU -2- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Rapid'e tıklayınca hata veriyor... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 4
6 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Rapid'e tıklayınca hata veriyor ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 11
50 Mesajinıza toplam 317 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() teşekkürler paylaşım için Rapid çalışıyor ben yükledim şuan |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 44
41 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tabiki denizinci. hergün araştırma yapıyorum insallah bulurum ve sizlerle paylaşırım. adil mavişin bu telkinlerini dinleyip değişim yaşayan arkadaşlar varsa bizimle paylaşsın lütfen ben henüz başlayamadım. yakın zamanda insallah başlıyorum. gelişme olursa yazarım. hoşcakalın. |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 15
11 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ellerine emeğine sağlık fakat bu link açılmıyor bir daha yenileye bilirmisin tşkkür ederim sağolll |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 239
66 Mesajinıza toplam 386 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya bunu dinledimzde gerçkten işe yarıo mu?? |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() ben bu dosyayı indiremedim arkadaşlar nasıl yapcam :( |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 7
5 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu dinlediğimz şeyin sınavlar için nasıl bir yararı olucak acaba? ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Guest
| ![]() bunun ne faydası var zararı olmasın |
![]() |
![]() | #19 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 3
7 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok tşkler.. Bence harika. İnanmayanlar varsa en azından 2gece dinlesinler rüyalarda değişimi gördükçe onlarda inanacaklardır..
__________________ "HERŞEY GÜZEL OLACAK" YOUR FREEDOM COMES NATURALLY. BAZEN KAYBETTİĞİNDE KAZANIRSIN. WHAT DREAMS MAY COME .. |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
1.si nerde
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz SINAV HAZIRLIĞINDA OLANLAR İÇİN ADİL MAVİŞ HİPNOZU -2- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Rapid'e tıklayınca hata veriyor...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi