17-12-2009, 09:13 PM
|
#9 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Otohipnoz gerçeğin kapısı Merhaba, otohipnozun yararları hipnoz başlığı altında farklı konularda defalarca verildi hipnoz bölümüne bakarsanız sizde bulacaksınız hepsini tekrar yazmakrtansa kısaca bahsedeyim. Otohipnoz ile kendinize direk telkinler verebilirsiniz. Hipnoz halindeyken alınan direk telkinler çok daha etkilidir. Bu yolla kendinizde istediğiniz değişiklikleri gerşçekleştirebilirsiniz.
Sigara, kekemelik, stress, dil eğitimi, parapsikoloji vs alanında kullanılabilir.
Biz gevşemekten ve bu yolla hipnoza girmekten başladık. Deneyiminiz arttıkça daha derin hipnoza girecek ve daha etkili telkinlerde bulunacaksınız. bir kere telkinde bulunmkla istediiniz değişiklikleri gerçekleştiremezsiniz. Bir süre telkini hipnoz halinde tekrarlamanız gerekiyor. Tabii ki tek telkin yada komutla bir şeyler yapılan durumlarda var ancak onlar derin hipnoz halleri ve bunu ancak deneyiminiz arttıkça gerçekleştireceksiniz. Sanırım yeterince açıklaıcı oldu.
Bu arada spestnazı tebrik ederim. Tecrüben arttıkça bunun sadece rahatlamaya yaramadığını çok özel bir hal olduğunu göreceksin. Başarılarının devamını bekliyoruz. Kolay gelsin.
__________________ http://yapabiliriz.blogspot.com/
ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.
Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"
Başta kendimi sonra herkesi affettim. |
| |