26-01-2011, 03:42 PM
|
#8 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: hipnoz birkac saatte hayatı degiştirebilir mi şuan sizin için bu seansların uygun olmadıgını 4-5 ay sonra uygun olacagını düşünüyorsun. bu bu şekildedir yazdıgınız gibi ben bu durumunuzu kırılan umut, zaman kaybı olarak görmüyorum. " ömrümün geri kalan kısmını degersizlik duygularıyla gecirmek istemiyorum.yapmak istediklerimin önüne duvar cekilsin istemiyorum, internet basında derdime careler aramak istemiyorum. harekete gecmek istiyorum. kurdugum hayallerimin evrenin boslugunda kaybolup gitmesini degil onları gerceklestirmek ve hayatımda kalıcı olmalarını istiyorum.cok seymi istiyorum?" demişsiniz elbette çok değil ve bunlar bizim hakkımız olan ancak bunlara sahip olabilmemiz için harekete geçmemiz gereken durumlar.
ben bu siteyi hiçbir zaman, zaman kaybı olarak düşünmedim. buraya hergün mutlaka bir defa ugrayıp kendımı motive ediyorum. beni yaşanacak güzel bir ömür bekliyor ve bunun için gerekli araçlar burda ben bunlardan yararlanmam lazım. sizde böyle düşünün ve bu 5 ayı zaman kaybı yada internet başında boş geçen bir zaman değilde (teknoloji okadar gelişti ki düşünün siz uzaklarda aramayasınız kapı kapı dolaşmayasınız diye bir bilgisayar ve internet kadar yakınınıza geldi, YARARLANASINIZ diye !) bunu bir fırsat olarak görün derim.
siz bu tedavi yollarını arıyordunuz. Yaradan bu istğinizi evrene yolladı, evrende bu isteginize kavuşmanız için harekete geçti. önce seansları buldunuz. ama zaman açısından biraz bekletmenız gerekeceği için sonra da bu siteyi gönderdi size. burada ilgili metinleri, kitapları okuyarak, düzenli birkaç olumlama yaparak arada müzik dinler gibi telkin/meditasyon dinleyerek. kendınızı 4-5 ay sonrasına hazırlayabilirisiniz. ki bu bence sizin gelişiminiz için çok büyük bir aşama olucak ve seanslarınızda daha kolaylık sağlıyacak size.
son olarakta şunu belirteyim: benim bu sitede gözlemlediğim şudur ki ne kadar ben düzelmem diyen insan varsa mutlaka yukarıda bahsettiğim birkaç şeyi yerine getirerek 2-3 ay içinde sonuçlar almaya iyi yönde değişime/gelişime başladı. sizinde bunu baz alarak harekete geçmeniz benı gözlemlediğim kadarı ile yararınıza olacaktır. ama basarabileceğinize inanmaz ve harekete geçmezseniz elbette değişim söz konusu olmayacaktır. en basıtınden acıktıgımızda karnımızı doyurmak için bile yemek hazırlamak yada hazır yemegı yemek zorundayız.
gazete okuyacagınıza buradaki metinleri okusanız/müzik dinleyip tv izleyecegınıze telkin dinleyip meditasyon yapsanız/ olumsuz yapamamları düşünüp tekrarlayacagınıza birkaç olumlama cümlesinden tekrarlamaya başlasanız aslında sizde sizdeki ve hayatınızdakı farkı göreceksiniz.
saygılarımla. |
| |