![]() |
Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı demin http Virtual-Hypnotist diye bir program kurdum .daha inceleme fırsatım olmadı ama belki işinize yarayabilir. ayrıca hipnozla ilgili birkaç program daha var aşağıda verdiğim adreste.programları ücretsiz siteden indirebiliyoruz smiliyface http://www.softpedia.com/get/Others/...ypnotist.shtml |
Ynt: Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı indirdim güzel paylaşaım saolasın. fakat script varsa paylaşabilirsen sevinirim. |
Ynt: Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı arkadaşlar bu program nasıl ,görütülü sübl.mesaj programı gibi ,görsel hipnotize mi ediyor,veya müzk-ses kayıtları mı var,bir de elimizde script varsa bunu bu programla nasıl kullanabiliyoruz,keşke bir scripti okuma imkanı olsa ::) b456 ama imkansıza yakın bi istek değil mi? ttli3 |
Ynt: Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı Alıntı:
valla ben de dün indirdim ,ve daha bakmadım,scripti olsa paylaşıyım ne demek?ama internetten bakmak lazım,belki programı bedava verip scripti ücretli falan da olabilir.sistemin tümünü crack dosyasıyla veren siteler bulup bakmak lazım.gerçi script yerleştirme bölümünü bile bilmiyorum çünkü programı kurcalamadım.bakalım ona bi, bi de acaba bizim telkinlerde kullanılan scriptlerimiz süper,onları ya da başka scripyleri de ekleyebiliriz belki ki daha da iyi olur gibime geliyo.yine de bi araştıralım b456 hismiley |
Ynt: Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı ben şimdi indiriyorum bakalım nasılmış ttli3 tender45 |
Ynt: Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı indiriyorum |
Ynt: Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı GüzeL Bir Programmış.. Kendimi Çok Rahat Hissediyorum.. smiliyface |
Ynt: Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı Ben bu prgrami indirdim aciliyor da ... her yerine girdim inceledim ama bir türlü calistiramiyorum .. Ne zaman start dügmesine bassam bana videoyu secin yazisi cikariyor.. Birisi yardimci olabilir mi acaba ?? |
Ynt: Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı canım ben de progrmı kurduğumda aynı şey oldu ama daha donra hiç uygulamadım.ne işe yarıcağını da bilmiyodum ama belki siteden birileri anlar da işine yarar daha sonra paylaşır diye program linkini koydum.bilsem elimden geleni yaprdım ame bilen biri olabilri mutlaka bekleyelim bi kocaman öpüyorum kiss3 yardımcı olamadım ama y789 |
Ynt: Virtual Hypnotist 5.6 Build 700 ve birkaç hipnoz programı programı açınca "session presets" diye bir bölüm göreceksiniz..oradan değişik hipnoz versiyonlarından birini seçiyorsunuz; session loaded diyor..sonra "start session" dediğinizde hipnoz başlıyor. ancak dili ingilizce olduğu için, ingilizceniz iyi değilse zaten denemeyin derim. ingilizceniz iyi bile olsa hipnoza girilebileceğinden şüpheliyim açıkçası bu yolla dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:49 PM. |