| ||||||||||
|
İğneden Korkma İğneden Korkma |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve İğneden Korkma iğne korkusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız enjeksiyon sırasında enjektörün ucunda bullunan iğne kısmı nedeniyle enjektörün adı artık iğne olarak kalmış ki fobisi bile iğne fobisi olarak bilinmekte iğne fobisinin aslı insanın acıyı kendi içinde büyüterek 0,3 mm lik iğnenin ucunu hayal gücüyle bi bıçak yarası açabilecek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İğneden Korkma telkin cd indir izle İstanbul İğneden Korkma nerededir kimdir İğneden Korkma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İğneden Korkma hipnoz İğneden Korkma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İğneden Korkma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İğneden Korkma kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() enjeksiyon sırasında enjektörün ucunda bullunan iğne kısmı nedeniyle enjektörün adı artık iğne olarak kalmış ki fobisi bile iğne fobisi olarak bilinmekte iğne fobisinin aslı insanın acıyı kendi içinde büyüterek 0,3 mm lik iğnenin ucunu hayal gücüyle bi bıçak yarası açabilecek bi alete dönüştürmektedir bu fobinin de tadavisi diğer fobilerde olduğu gibi insanın içinde saklı umursamamak ve iğne başladıından 10 a kadar saymak yararlı olacaktır
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
30 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kesinlikle katılıyorum.Şunuda eklemek istiyorum acıyacak diye düşündükçe insan kendini kasıyor ve daha fazla canı acıyor |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Guest
| ![]() bende zamanında çok iğne oldum,iğne fobisi yok ama zorunda olmadıkçada iğne yaptırıcamı sanmıyorum ![]() |
![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ne çoçukluğumda nede şimdi hiç bir zaman iğne olmaktan korkmadım korkmamda hatta elime ve koluma 2 kez dikiş atmışlardı onları bile nsıl oluyor diye izledim ,daha bu gün kontrollerim için hastahanede kan verdim ilaç yazacaklarna iğne yazsınlar sesim çıkmaz ![]() ![]() ay benim küçüklüğümde iğne (enjeksiyon) eczanelerde yapılırdı haata evlere iğneci gelir yapardı küçük metal kaplarında iğneleri kaynatır iğne ucunu cımbız gibi bişile takar öle yapılırdı dezentekte ederlerdi yani nerde ozaman böle plastik enjektörler hey heyy
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben korkmam ve korkmazdım çocukken de,,ancak oğlum -9 yaşında--çok korkuyor.7 yaşına kadar korkmazdı ancak hastalandığında iğne yapacak olan hemşirenin"sen iyi bir iğneyi hakettin" ![]() ![]()
__________________ suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!! |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
28 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() valla kardeşimle ilgili benzer problemler yaşıyorum, tam aynısını yaşamadım ama şöyle bişiler olabilir: öncelikle manyak olmayan bir hemşire veya iğne yapabilen birini bulmanız lazım, biraz sabırlı birini. ara sıra bu insan, çocuğunuzun çok güvendiği birine, mesela size, iğne yapsın. oğlunuz izlesin. ama zorlamayın. başta görmek falan da istemiyorsa ortalıkta olsun. zaten illa ki merak edip bakacaktır. bi şey olmadığını görsün. siz de neler hissettiğinizi falan anlatın azar azar. ama uydurmayın, hiç acımıyo falan demeyin, çünkü çocuk iğnenin acıttığını biliyor, inandırıcılığınızı kaybedersiniz. sonra mesela elinizi tutmasını isteyin, sen elimi tutunca daha az acıyor dersiniz, ilerde bunun eşlemesi olarak siz onun elini tuttuğunuzda daha az acıyacağını söyleyebilirsiniz. sonra iğneyi eline verin. baksın, incelesin. iğnenin/aşının ne işe yaradığını, nasıl yapıldığını ayrıntılı olarak anlatın veya daha iyisi hemşire veya eczacı falan, otorite kabul edeceği biri anlatsın, bilmesi korkusunu azaltabilir. ara sıra, iğne yapılmasa da, mesela yapmadan önce dezenfekte falan ederler ya öyle bişiler falan yapılabilir. can yakmayan şeyler denenebilir. maksat iğne çocuk için normalleşsin. zaman alır biraz. bendeki problem tam bu mudur bilmiyorum ama, başkası önümde kan revan içinde kalsın, gayet soğukkanlı müdahale edebiliyorum. kendim bir tarafımı kasten kanatsam, kessem (eskiden yapardım) hiçbir şey olmuyor, gayet normal duruyorum. ama bi iğne olmam gerekse tansiyonum düşüyor, oturmazsam bayılacak gibi oluyorum veya dişçide biraz kanlı bişi olsa bi yerim kesilse veya ağrı kesici iğne falan yapılsa fena oluyorum. utandığımdan kendimi tutup normal hareket edebiliyorum bi derece ama tansiyonum düşüyor zor duruyorum. ne şimdi bu? |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Bende çok fena tırsarım iğneden özellikle kan verirken,aşı olurken falan sorun olmuyo ama kan verirken fena oluyorum ilerdede baya bi iğne olmak zorundayım bakalım nasıl başarıcam ![]()
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() iğne mii? biri iğne mi dedi? çocukluğumdan beri en korktuğum şeydir iğne.ilkokuldan beri genellikle iğne veya aşıdan sonra bayılırım şaşkın ayrıca ucunda iğne bulunan veya sivri olan nesnelerden de korkarım. arı başta geliyor.. hep de iğneyle yüzleşiyorum ama olmuyor. ne yapmalıyım sizce? ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve İğneden Korkma iğne korkusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız enjeksiyon sırasında enjektörün ucunda bullunan iğne kısmı nedeniyle enjektörün adı artık iğne olarak kalmış ki fobisi bile iğne fobisi olarak bilinmekte iğne fobisinin aslı insanın acıyı kendi içinde büyüterek 0,3 mm lik iğnenin ucunu hayal gücüyle bi bıçak yarası açabilecek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İğneden Korkma telkin cd indir izle İstanbul İğneden Korkma nerededir kimdir İğneden Korkma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İğneden Korkma hipnoz İğneden Korkma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İğneden Korkma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İğneden Korkma kuantum düşünce kitap haberi