![]() |
Çok Şaşıracaksınız.....!!!! 11 Eylül olaylarında ikiz kulelere çarpan uçaklardan birinin uçuş numarası Q33 NY imiş. Şimdi bir word belgesi açıyorsunuz tertemiz, bu rakam ve harften oluşan uçuş numarasını kopyalıyorsunuz. Daha sonra bu yazıyı taratıp karakter büyüklüğünü 72 (en büyük) yapıyorsunuz. ve de yazı karakterini de "Wingdins 1" olarak ayarlıyorsunuz.çok şaşıracaksınız emin olun.... |
Ynt: Çok Şaşıracaksınız.....!!!! daha önce şaşırmıştım... çok ilginç gerçekten de... |
Ynt: Çok Şaşıracaksınız.....!!!! khkh56 'daha önce şaşırmıştım' bida gerek yok diyosun yani alemsin abim ya girlhaha |
Ynt: Çok Şaşıracaksınız.....!!!! İlginç bir tesadüf !! gerçekten de... |
Cevap: Çok Şaşıracaksınız.....!!!! gercekten ucus numarası bumuymus.dogruysa ilginç bir oyun dönüyo dünyada.. |
Cevap: Çok Şaşıracaksınız.....!!!! ilginç. elinize sağlık. . office 2007 de oluyor ama 2001 den önceki office sürümlerinde olurmu acaba??? |
Cevap: Çok Şaşıracaksınız.....!!!! Evet yaa.. Çok şaşırdım. Hem de ben daha önce hiç şaşırmamıştım buna, iyi oldu :) Gerçekliği var mı bilemiyorum tabi. Çakal çok piyasada.. |
Cevap: Çok Şaşıracaksınız.....!!!! vay canına mükemmel ve de çok enteresan. hiç de tesadüf değil gibi... |
Cevap: Çok Şaşıracaksınız.....!!!! Alıntı:
|
Cevap: Çok Şaşıracaksınız.....!!!! Sonuncusu Masonların işareti. Masonlarla bağlantısını anlayamadım? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM. |