![]() |
BOŞLUK TUŞUNA BAŞ PARMAĞINIZLA MI BASIYORSUNUZ? Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre boşluk tuşuna başparmağıyla basanlar daha az yaşıyor. Bin 800 kişilik araştırma grubunda yapılan beş yılı aşkın deneyler sonucunda ilginç veriler ortaya çıktı. Bilim adamları yüksek teknolojili görüntüleme sistemleri sayesinde boşluk tuşuna başparmak ile basanların ortalama beş yıl daha az yaşadıklarını ortaya koydu. Araştırmanın en ilginç yanı ise başparmakla basıldığında oluşan şiddetin daha fazla olması ve bunun direkt kalbe gittiğinin kanıtlanması. Bu oran diğer parmaklarda yüzde 40 daha az... Allahımmmmmmmm bunu da mı görecektikkkkkblissy |
Cevap: BOŞLUK TUŞUNA BAŞ PARMAĞINIZLA MI BASIYORSUNUZ? Bana saçma geldi, kusura bakmayın. |
Cevap: BOŞLUK TUŞUNA BAŞ PARMAĞINIZLA MI BASIYORSUNUZ? Alıntı:
savunduğumda yok ama merak ettim eft ile aranız nasıl??? |
Cevap: BOŞLUK TUŞUNA BAŞ PARMAĞINIZLA MI BASIYORSUNUZ? Doğruluğu tartışılır ama çok ilginç bir bilgiymiş. Ben boşluk tuşuna işaret parmağı ile basıyorum ama dokunmatik mouseun sağ-sol tuşlarına başparmağımla bastığımı farkettim. neutrali5 |
|
Cevap: BOŞLUK TUŞUNA BAŞ PARMAĞINIZLA MI BASIYORSUNUZ? Şimdi 5 yılı kurtardık mı yani girlhaha ilginçmiş,teşekkürler paylaşım için... |
Cevap: BOŞLUK TUŞUNA BAŞ PARMAĞINIZLA MI BASIYORSUNUZ? yok artık :):):):):):) ne denk gelirse onu kullananlar ne yapsınlarmış peki? :):):) |
yüzünden baş parmağımı herşeyden sakınıyorum artık y789 |
Cevap: BOŞLUK TUŞUNA BAŞ PARMAĞINIZLA MI BASIYORSUNUZ? Nazar diğmesin o parnaklara o zaman ;)y789 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 AM. |