![]() |
Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? Hepimiz kadınların aşkı yüzünden hüngür hüngür ağladığını biliriz..Peki erkeklerde AŞK yüzünden ağlar mı?? 88a |
Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? Ağlar. |
Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? Alıntı:
|
Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? Baskı görmüş ağlamayı erkekliğinden parça götürecek sanan (ki erkeklik duygusu o kadardır) kişiler fare gibi kapanlarına çekilip ağlar. Normal bir erkekse genelde gece gözlerinde canlandırdığı anıları düşünerek ve gecenin sessizliğine karşı koyamayarak kimin gördüğünü düşünmeden sessizce ağlar. |
Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? evet ağlar ben şahidim... rt67 |
Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? bence bu sorunun muhatabı erkekler yanıtlarıda onlardan bekliyorum ben |
Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? ağlatana bağlı kalbimi yakmışsa ağlarım ağladımda hemde günlerce hala ağlayabilirim 88a |
Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? Ağlamak Meselesi Nasıl etmeli de ağlayabilmeli farkına bile varmadan? Nasıl etmeli de ağlayabilmeli.... Nazım Hikmet Ran onayi |
Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? 10 sene kadar önce şehirden ayrılırken geride bıraktığı sevgilisi için otobüsün camına kafasını yaslayıp ağlayan bendim :) o son oldu, tartışma başlatmak istemem ama kadınlar ilişkilere yatırım gözüyle bakıyor çok kez, bizler gibi bütün varı yoğuyla kendisini ilişkiyede vermiyor, sevgilisi için malını mülkünü darmadağın eden alkole esir olan çok erkek bilirim ama aynı şekilde bi kadın tanımadım daha (bu iyi bişeymi derseniz hayır değil derim!) |
Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 PM. |