![]() |
erkekler kandırılmakmı ister??? eş ruh başlığı altında yazacaktım aslında,ama buraya yeni bir konu açmanın daha uygun olacağını düşündüm,herkesin bu konu hakkındaki görüşlerini öğrenmek istiyorum,siz erkekler bir kadınla tanıştınız,onu çok beğendiniz karşınızdaki kadının sizin hoşunuza gidecek şekilde konuşmasını,davranmasınımı istersiniz,yada gerçeklerle yüzleşmekmi istersiniz?bir örnekle konuyu dahada açayım;hayatınıza giren bir kadının tüm dürüstlüğü ile hayatındaki ilk erkek olmadığınızı size söylemesimi sizi mutlu eder(dürüstlüğünü takdir edersiniz);yada hayatına giren ilk erkek gibi davranmasını sizi kandırmasınımı istersiniz? |
Cevap: erkekler kandırılmakmı ister??? hiç kimse daha başında bir ilişkinin nasıl sonuçlanacağını bilemeyebilir. ilişkiler de bireylerin güvenleri temeli oluşturur. bu güne dek saklanmış bir gerçeğin gün yüzüne çıkması ilişkiyi olumsuz yönde etkiler ve inandığınız güvendiğiniz gerçek insan olmadığını anlarsınız. ileride bu tür olayların yaşanmaması için dürüst olmak en doğru karardır. |
Cevap: erkekler kandırılmakmı ister??? tabiki doğruyu. o benim ilk partnerimmiki ben onun hayatında ilk olma hakkına sahip olayım? benı onunla ılgılı ılgılendıren konular artık biz oldugumuz andan itibaren başlar. |
Cevap: erkekler kandırılmakmı ister??? Alıntı:
|
Cevap: erkekler kandırılmakmı ister??? bu soruyu erkeklere sorman beni çok şaşırttı açıkçası aynı durum kadınlar içinde geçerli değil mi acaba yoksa kadınların dürüst olmadığını mı düşünüyosunuz ya da erkekler beraber oldukları kadınlara çok dürüstler gibi bi sonuçmu çıkarmalıyız kadınların beraber oldukları kişilere hayatındaki ilk erkekmiş gibi davranıp 'kandırdığını' düşünürsek aynı durumu erkekler için de sormamız gerekir -ki bence erkekler bu konuda daha başarılı olurlar-. Ben bunu cinsiyet belirterek sormanı anlayamadım bence durum her iki cins içinde geçerlidir ayrıca neden hayatındaki ilk insan gibi davransın bu kandırmak mıdır(belki olaya ne açıdan baktığınızla ilgili bi şey) bunu size söylerse beraber olduğunuz kişi geçmişi unutamıyor gibi algılıyorsunuz sanırım olaya farklı açılardan bakıyoruz ben bunu kesinlikle kandırmak olarak görmüyorum aksine hayatına daha önceden sizin gibi biri girmemiş ve bu kadar değer vermemiş kimseye gibi algılarım çünkü bir kadının/erkeğin daha önce birlikte olduğu biri varsa bunu sonraki erkek/kız arkadaşından saklayacağına da inanmıyorum bu artık çok doğal bi şey çünkü Ne dedim bende bilmiyorum girlhaha Sevgiler sapkal89 |
düşünce olarak erkekler her kadının hayatında birilerinin olduğunu kabul ederler,iş ciddiye yani evliliğe gelince bunu bir türlü hazmedemiyorlar nedense, çünkü çok kanıksanmış bir imaj var bizde,kadının eline kocasından başka el değmemiş olacak,erkek yaparsa elinin kiridir,erkekliğin şanındandır vs vs. hal böyle oluncada kadınlarda dürüstlükten vazgeçip,erkeğin duymak istedikleri şeyleri söylüyorlar,tabiki ben bunu onaylamıyorum,her iki tarafta dürüst olmalı ayrıca benimde sizin gibi çok normal saydığım ,insanların flört etmesi,bazı deneyimleri yaşaması, bu tür ilişkiler,inanın anadolunun çoğu yerinde hala bir tabu,doğal birşey gibi görülmüyor,hal böyle oluncada insanlar gerçekleri maskeliyor,kandırmayı yada kandırılmayı seçiyor diye düşünüyorum,dürüstlüğe tahammülleri yok zira benim kişisel fikrim; biz olduktan sonrası önemli , öncesi ile ilgili olanlar hiç ilgimi çekmiyor ,merakta etmiyorum |
Cevap: erkekler kandırılmakmı ister??? kesinlikle seninle aynı fikirdeyim şekerim super |
Benim eşim bekaretimle bile yetinmeyip ,işi benden önce başkasının elini tuttunmuya kadar dayandırmıştı. Kendisi genç,üniv mezunu ,giyime kuşama karışmayan bir insan.Kendiside itiraf etmişti eskiden bu konuda çok modern düşündüğünü ama ciddi biçimde aşık olunca bana, bunun düşüncesine bile dayanamadığını. Allahtan kandırmak zorunda kalmadım.ama tersi olsaydı ve beni sevdiği için kabul etmiş olsaydı bile ,ömür boyu içinde uhte kalacağına eminim. Siz siz olun bekaret konusu konuşmak orda dursun ,eski ilişkilerinizden bile "geçici çok kısa süreli 1-2 kişi oldu konuşmaya bile deymez "diye geçiştirip konuyu kapattırın.Gerçi bende yeni nesil için pek geçerli olmayacağını düşünüyorum.Benim lafım 20-30 yaş arası evlenme yaşı aralığında olanlar.Bide 30 dan büyük yaşlardaki bayanlardanda halen bekaret bekleyen erkekte pek olmaz gibi geliyor ama bellimi olur. |
Cevap: erkekler kandırılmakmı ister??? her iki tarafta dürüst olmalı bence ama denildiği gibi dürütlük bazen işe yaramıyor işte :)kişiye gore değişiyor demek en doğrusu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 AM. |