| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ukala tiplerle nasıl başedilir?Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler ukala tiplerle nasıl başedilir? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kendimi bazen çok cesur hissediyorum.Öyleki her işin üstesinden gelebilecek kadar cesur.Ama her nedense insanlarla kurduğum ilişkilerde bu şekilde değilim.Ya da insanların beni cesur gördüklerini sanmıyorum.Cesur derken;kendini ezdirmeyen,gözü açık,hakkını arayan,gerektiğinde bağırıp çağıran...Aslında nasıl görsünlerki bunlar benim sahip olduğum değil ;sahip olmak ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() kendimi bazen çok cesur hissediyorum.Öyleki her işin üstesinden gelebilecek kadar cesur.Ama her nedense insanlarla kurduğum ilişkilerde bu şekilde değilim.Ya da insanların beni cesur gördüklerini sanmıyorum.Cesur derken;kendini ezdirmeyen,gözü açık,hakkını arayan,gerektiğinde bağırıp çağıran...Aslında nasıl görsünlerki bunlar benim sahip olduğum değil ;sahip olmak istediğim özellikler. ben insanlarla ilişkilerimde anlayışlı,pozitif,bağırıp çağırmaya gerek duymadan sorunları çözen,hakkını bile yumuşak bir uslupla arayan biriyim.Ne gibi sonuçlar mı doğuruyor bu?Ezik gösteriyor beni,içine kapanık,herşeyi içine atan biri gibi ve de. Aslında bu yazıyı yazmak istememin sebebi başkaydı.Bugün bir yakınımın konuşmalarının beni rahatsız ettiğinden bahsedecektim.Bu kişi herşeyi kendinin bildiğini düşünen,zeki,kolay kolay birşey beğenmeyen,beğenebileceği şeylerde bile ufak bir detayda olsa beğenmediğini söyleyiveren,etrafa,insanlara eleştirel bir gözle bakmaya bayılan,hatta kendine de bayılan biri.Beni bu kişinin rahatsız eden tarafı ise ukalalığı. 'O şu sebepten bu şekilde olur,Bu şey bu şekilde kesinlikle olmaz'A bu böyle kullanılmaz ' şeklinde cümleler kurması bana kendimi kötü hissettiriyor.Onun bu ukala tavırları onu kendine güvenen biri gösterebilir ama bana kendimi hiçbirşey bilmiyen bir çocuk gibi hissettiriyor.Bir de ben kimseye bu şekilde hissettirmemek için özen gösteren biriyim.Bilidğim bir konuda açıklama yaparken tarzım çok farklı.Ama bu tip insanlar var çevremde.Ve onlarla nasıl başedeceğimi bilmiyorum.Aslında o cümleleri sarfettikten sonra,bir tek sen herşeyi bilirsin değil mi demek istiyorum da,bazı kişilerin hatırı var ve kırıcı olmaktan korkuyorum. işte böyle.Ben bu tip insanlarla nasıl başaedeceğimi bilmiyorum.Nasıl davranmam gerek?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() peki neden insanlar karsisinda cesur olmak zorundayiz? neden gözü acik herseyin üstesinden gelebilmeliyiz? neden baskasinin hal ve hareketleri bize batmali? neden siradan iletisim icinde olamiyoruz?kendimizi kasmadan beklenti icine girmeden. sanirim yetistirilme tarzimiz ne ögrendiysek kücüklükten o oluyoruz bizimde verecegimiz kendimize etrafimiza budur... |
![]() | #3 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
hoşçakal... ![]()
__________________ ![]() | |
![]() |
![]() | #4 (permalink) |
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Evet belki belirli kalıplarda olmaya çalışmak yetiştirilme tarzımızla alakalı. Kimsenin kendini ifade ediş tarzına umursamamalıyız belki de.Ama bu kişilerinde kimseyi bilmişliği ile ezmeye,küçümsemeye,hiçmiş gibi hissettirmeye hakkı yok.Sonuçta herkesin herkesten öğrenebileceği şeyler vardır. Kimse bomboş değildir.Tabiki karşımızdakinin bir konuda eksik bir bilgisi varsa ona bildiklerimizi anlatacağız.Ama uslup önemli. İnsanların nasıl hissettiği ya da onlara kendilerini nasıl hissettirdiğimiz önemli. |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() seni çok iyi anlıyorum...bu bahsettiğin özelliklerin aynısını taşıyan bir insan benim hayatımda da var...ve üstelik bu kişi babam olduğu için aynı evde yaşıyoruz ve sürekli burun burunayız..ve ona tepki gösterecek pozisyona ve bağırıp çağırma lüksüne de sahip değilim.. koruma kalkanı telkinini ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini deneyeyim dedim işime yaradı... ancak işime yaradı derken tabi ki tavırlarını hala değiştirmedi ancak ben o tavırları eskisi kadar umursamadığımı hatta içimden alaya bile aldığımı ve yaptıklarının kendi ayıbı olduğunu düşünmeye başladım....yani görüşüm değişti...eskisi gibi kızmak ve kendimi eksik hissetmek yerine bunları düşünmeye başladım...o telkini tavsiye ederim... şöyle birşey de var...belki zamanla (telkinlerin de etkisiyle) umursamazlığın arttıkça o kişi artık senin canını sıkamadığını anlayıp belki sana olan bu tavırlarını kesicek ve kendine bunu uygulayabileceği ve onun bu hareketlerini umursayacak olan başka kurbanlar aramaya koyulacaktır...yani biz umursadığımız için bu sorun bu kadar çoğalıyor gibime geliyor... |
![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bence siz karşınızdaki kişiinin özelliklerine sahip olmak istiyor,bunu başaramayacağınızı düşündüğünüz içinde için için kendinize kızıyorsunuz,kendinize dürüst olun lütfen,biraz kıskançlık sezinledim yazdıklarınızda
__________________ "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana) |
![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Nasıl olmak istediğimi yazımda anlatmıştım.benim kendimde değiştirmek istediğim özelliklerim var.Bunu da dürüstçe yazımda anlattım zaten.Ben kıskanç olduğumu düşünmüyorum.Ki insanlara beğendiğim özelliklerini de dile getiren biriyim.Bunu biliyorsunuz herkes yapmaz.Hatta severim dile getirmeyide.Onları farklı kılan özelliklerinin farkında olmalarını ,bilmelerini isterim. O bahsettiğim ukala insanda zevkli biridir kıyafet konusunda mesela.Söyledim ona da renk uyumunu ne güzel yakalıyorsun zevklisin diye.Benim o insanla ilgili sevmediğim konu bana kendimi kötü hissettirmesi.Ki bu sadece bana olan bir durum değil.Herkese tarzı bu.Etrafında kimse birşey bilmiyor sanki.Benim kızdığım nokta bu.Tabiki insanın bilgili olması,bu bilgiyi paylaşarak etrafındaki insanlara da katkıda bulunması güzel birşey.Sanırım size kimse bu şekilde hissettirmedi sevgili Gülümser. |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() belki bu bahsettiğin kişi aslında kendine güveni olmayan ve bunu kendine güveniyormuş gibi davranarak örtmeye çalışan birisi de olabilir...belki ukala tavırlarının altında güvensizlik korkusu yatıyor olabilir..yani herkese gösterdiği yüzü bir maskeden ibaret olabilir ve kendine böyle bir tarzı benimsemiş olabilir.. öte yandan belki de bu kişi kendisine gerçekten güveniyor da olabilir fakat empati yeteneği zayıf olabilir...yani kendi hareketlerinin karşısındaki insanların nasıl hissettiğine neden olduğunun farkında bilincinde olmayabilir...yada umursamıyor olabilir...bu ihtimalleri gözden geçirirsen belki ona karşı ne yapman gerektiğini bulabilirsin.. yani ya güven sorunu vardır veya empati yeteneği zayıftır..başka bir seçenek olduğunu sanmıyorum..çünkü gerçekten kendine güvenen doyumlu bir insan karşıdakini incitecek hareketler yapmaya ihtiyaç duymaz... yine öyle bir tavıra maruz kaldığında onu kırmayacak şekilde rahatsız olduğunu ve bu hareketlerin kendini nasıl hissettirdiğini söylemeyi denedin mi hiç ? yada sen ona aynı şekilde ukala bir tavırla karşılık verdinmi ? |
![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar
Tesekkür: 673
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bence büyük ihtimalle arkadaşınız hayattan pek tatminkar bir insan olmayabilir ve eleştirici insanlar pek fazla başka insanlarada güvenmezler ve kontrol etmek isterler çoğu şeyi ki zaten eleştirici bir insanmış ve genelde benim deneyimlediklerim bunlar.Bu arada imported angel arkadaşımızın tavsiye ettiği gibi bende Baskalarının Düsüncelerini Önemsememe Telkinini dinlemeni tavsiye ederim
__________________ her geçen gün daha çok gelişiyorum ve bunu farkediyorumm ![]() |
![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() İnsanları çok seven biri değil.Ve İçten de değil.Bu konuda yanıldığımı sanmıyorum.Ben onunla sıcak bir ilişki,dostluk kurmak istemiştim daha önce.Fakat onun ukalalığı ,empati kuramayışı soğuttu beni ondan.Yine de saygı gösteririm çünkü biz bir aileyiz.Ayrıca benim tepkilerimi kırıcı olmayacak şekilde göstermeyi öğrenmem gerek.Aslında bu zaman zaman başarabildiğim birşey.birde telkinlere ağırlık vereceğim.. Dünkü canımın sıkkınlığı ile yazmıştım bu duygularımı.Ama şuan daha farklı bakabiliyorum.Ve kimsenin beni üzmesine izin vermemeyi seçiyorum.Daha sağlam olmalıyım ki böyle konular enerjimi azaltmasın.Sağolun tüm yorumlarınız,destekleriniz için arkadaşlar |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler ukala tiplerle nasıl başedilir? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kendimi bazen çok cesur hissediyorum.Öyleki her işin üstesinden gelebilecek kadar cesur.Ama her nedense insanlarla kurduğum ilişkilerde bu şekilde değilim.Ya da insanların beni cesur gördüklerini sanmıyorum.Cesur derken;kendini ezdirmeyen,gözü açık,hakkını arayan,gerektiğinde bağırıp çağıran...Aslında nasıl görsünlerki bunlar benim sahip olduğum değil ;sahip olmak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi