( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallıkDuygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık
kadın ve erkek ilişkilerinin tıkandığı günümüz noktasında yeni bir sürece girileceğini vurgulamak isterim.
uzun zaman oldu ki ağzımıza yapışmış çiklet gibi söylenip duruyoruz;
"adam gibi adam yok ortalıkta!". "ya doğru dürüst, aklı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi |
|
18-04-2008, 10:59 PM
|
#1 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık
( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık
kadın ve erkek ilişkilerinin tıkandığı günümüz noktasında yeni bir sürece girileceğini vurgulamak isterim.
uzun zaman oldu ki ağzımıza yapışmış çiklet gibi söylenip duruyoruz;
"adam gibi adam yok ortalıkta!". "ya doğru dürüst, aklı başında kadın var mı ? ".
kadınlar şikayetçi " erkek kadını anlamıyor! " diyorlar.
erkekler de şikayetçi . onlar da " kadın erkeğe hükmetmek istiyor! " diyorlar.
doğru kadını /erkeği bulma kılavuzları yok satıyor.
kadın için duygusal varlık derler, erkek içinse rasyonel.
hadi kadınlar hiç değilse kendi duygularını deşifre edebiliyorlar.
erkekleri anlayabilmek için cansiperane uğraşıyorlar. yalan mı?
bakın kişisel gelişim seminerlerine, meditasyon derneklerine, psikolog koltuklarında kimler var?
kadınlar erkekleri basit yaratıklar sanır ama bence bu ciddi bir yanılgıdır.
erkek kendisi için de bir muammadır çünkü. sadece kendilerini anlamakla vakit geçirmezler.
onlar aksiyon adamıdırlar, duygularmış, tepkilermiş bunlar vakit kaybıdır, boş laftır.
duygularını tanıyan ve saklamayan erkekler bana kızmasınlar. onlar her zaman olduğu gibi istisnadır.
onlar basit yaşar ama basit olduklarını söyleyemeyiz.
kadından hem yakınlık bekler, hem de korkarlar ilişki kurmaktan, aşık olmaktan falan.
lafı bile korkutuyor onları. "aman aman kalsın" diye kaçışıverirler. hayatları duman oluyor yalan mı?
eh kadın erkeği vezir de eder rezil de. kaygılanıyorlar. belli çok çekmişler akılsız, bilinçsiz ve ezici kadınlardan.
kadınlığın gücünü doğru algılamayan hatunlardan. erkek feminizmi falan duyunca tüyleri diken diken valla.
onlar güç dendi mi fiziksel ya da mali güçten anlar. ele gelen, göze görünen somut durumlarla başetmeyi bilirler.
şimdilerde zaten bir türlü anlayamadıkları, tanıyamadıkları kadınların artan talepleri karşısında kafaları da iyice
karışmış durumdalar ve marslılar mağaralarına sığındılar.
biz kadınlar da ağzı açık ayran budalası gibi bakakaldık venüs'ten.
bugünlerde azıcık "n' oldu ki aniden toz oldu, daha dün üstüme nasıl düşüyordu, ilgi gösteriyordu,
daha geçen gün ona ne hoş duygular yaşattığımı söylüyordu, şimdi ara da bulasın " durumları yaşamaktayız.
bir türlü anlamıyoruz ki erkek kadını değil ilişkiyi istemiyor.
kadından değil kaçışları onun yükselen kadınlık gücü(!)nden.
uzun lafın kısası ne kadın erkeği anlıyor, ne erkek kadını !
kadınlar, " biz para kazanıyoruz, ekonomik gücümüz var, özgür ve eşitiz" diyorlar. ama mutlu değiller ki.
kadınlar iş dünyasında güçlendiler, dizginleri ele aldılar, yönettiler, patron oldular. herşey oldular ama mutlu olamadılar.
duygusal dünyalarında mutsuzlar hala!
neden?
çünkü erkek dünyasında varolma savaşı verirken erkek olmadıklarını unuttular,
çünkü doğalarında varolan seçicilik, bağlılık, sevgi ve güven ve bunların oluşturduğu bütünlüğe ihtiyaçları var.
unutmayanlarsa sürekli bir hayalin peşinden koşuyorlar.
dünya hızla iyi bir kariyere, paraya, güce sahip ama yalnız ve mutsuz kadınlarla dolmakta .
süreç olarak gördüğüm şu: feminizm bir çözüm değil bir ara geçiştir.
feminizm 5000 yıllık bir ataerkil topluma başkaldırıştır. o kadar !
çözüm mü?
var.
ama feminizmle olmaz ! başka şekilde !
insanın doğasına bakın. insanın doğası tanrısaldır. tanrıysa ne dişidir ne de erkek ! ama tanrı hem dişidir hem erkek !
erkek genetik kodlarında yazılı olduğu şekilde insanlık tarihi boyunca poligamik oldu .
erkek yayılmak istiyor hayata. hayata kadın gibi bakmıyor.
erkeğin her cinsel ilişki sırasında döllemek üzere hazır ve nazır üçyüzmilyon spermi var.
erkek yaymak durumunda. kadınınsa her ay döllenmek üzere hazırlanmış tek bir yumurtası var.
kadın seçici olmak zorunda ! super
erkek ile kadın birlikteliğe ve sevgi kavramına da farklı bakıyorlar.
erkek doğası gereği "ben bu kadını seviyorum. hayatımı onunla paylaşıyorum ama
biraz olsun bir başkasıyla birlikte olmak istersem neden bu kadar kızıyor hiç anlamıyorum ? diyor.
çünkü tek eşliliğe programlanmamış. hep aynı kadınla birlikte olmak onun genlerine göre zayıflık ,
kadınsa "ben onu seviyorum, ona bu yüzden bağlıyım, sırf bu yüzden ona sadık kalıyorum,
bu 'taş fırın erkeği ' ise beni sevmiyor ki aldatıyor" diyor .
sevgi ve güç, bir duygu değil bir boyuttur.
bir varolma boyutudur. bizi yaratan tanrı'nın kendini ifade biçimidir.
insanlar sevgiyi arıyor. sevgi dişi enerjiye ait bir özellik.
insanlar bir yandan da güç istiyorlar. güç erkek enerjiye ait.
biri diğerinin yerine geçemiyor. her ikisinin birarada olması lazım.
her iki cins de mutsuzuz. yanlış şeyleri güç ve sevgi sanıyoruz..
mutluluğu yanlış yerde arıyoruz.
sorun kadın ve erkeğin içindeki tanrı'yı başka bir kişide arama illüzyonundan doğuyor.
kadın erkekteki gücü istiyor,erkek kadındaki sevgiye muhtaç
eksik hissetmek, boşlukta hissetmek daha tamamlanmadı.
oysa bu iki özellik herbirimizin içinde var. dışarda aradığımız tüm özellikler kendi içimizde var.
içimizdeki sevgiliyi ortaya çıkaramadığımız sürece, hayatımıza giren kişilerde aramaya devam edeceğiz.
kendi içimizdeki sevgili olan tanrı'nın gücünü o kişide görmeye çalıştığımız için.
herkes başkasının gözünde ancak kendi yansımasını arar.
aşk bir anlamda bu değil midir?
içimizde olanı verebiliriz bir başkasına ancak..
bizde olmayanı veremeyiz ki !
herkes kendini sevebildiği kadar bir başkasını sevebilir.
ve ancak kendi gücü kadar bir başkasını güçlü kılar.
erkek sevecen olduğunu bilmiyor. bunu bir kadının vasıtasıyla ifade ediyor.
kadın güçlü olduğunu bilmiyor. bunu bir erkek vasıtasıyla ifade ediyor.
oysa bu özellikler içimizde potansiyel olarak var. ama atıl duruyor. kullanamıyor, bu yüzden içi boş ilişkiler yaşıyoruz.
dişi ve erkek enerji (sevgi ve güç) birlikte ve eşit olarak kullanılmadıkça mutluluk zor gibi duruyor.
mine kavalalı ( güncellenmiş versiyon 2007 )
sevgiler.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
18-04-2008, 11:02 PM
|
#2 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah | Offline
| |
18-04-2008, 11:50 PM
|
#3 (permalink)
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık yine ne takıldı güzel kafana şekerim..
| |
19-04-2008, 12:02 AM
|
#4 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık yaralıyım yaa dokunduuu
| |
19-04-2008, 12:14 AM
|
#5 (permalink)
| Ynt: ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık kıyamam senin yaralarına.. onlar geçici bitanem sende biliyorsunki..
rada ufak ufak birbirimizi yaralıcazki iyi günlerimizin kıymetini daha çok bilelim..
tırmala sen.. şekerim sil gözyaşlarını.. kediler ağlamaz..
belkide ben bu mesajı azıcık sana dokunsun diye eklemişimdir..
sen anladın onu..
| |
19-04-2008, 12:40 AM
|
#6 (permalink)
| Guest | Ynt: ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık Alıntı: pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
yaralıyım yaa dokunduuu | pisim...ağlama be gülüm...alışık değilim ağlamana.... |
| |
19-04-2008, 02:09 AM
|
#7 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
44 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık | Offline
| |
19-04-2008, 01:07 PM
|
#8 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
| Ynt: ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık
kızım varya kötüsün kötü ben başlıktan anladım zati kötü şaman
neyse herşey yoluna girdi diyim ben sana sen anladım onu Alıntı: suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
yaralıyım yaa dokunduuu | pisim...ağlama be gülüm...alışık değilim ağlamana.... | arada ağlamak iyi gelir insan tabiyatına meark etmeyin siz beni aslanım ben aslan Alıntı: melanie87 Nickli Üyeden Alıntı
| öldürmeyen acı beni gerçekten kuvetlendiriyor bu kesin
ehehheh buda benden olsun
| | |