Bugün affediyorum...Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Bugün affediyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün hiç farkında olmadan eşimi affettim. O kadar rahatladım ki anlatamam. Hatta akşam bi gidip bakacağım, affettiğim haliyle daha mı yakışıklı olmuş diye
Şimdiye kadar kızdığım her şeyini affediyorum. Onu can-ı gönülden affediyorum. zaten seviyorum kendisini yanlış anlaşılmasın, sadece yollarımız, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi | |
|
19-08-2010, 11:21 AM
|
#11 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... Bugün hiç farkında olmadan eşimi affettim. O kadar rahatladım ki anlatamam. Hatta akşam bi gidip bakacağım, affettiğim haliyle daha mı yakışıklı olmuş diye Şimdiye kadar kızdığım her şeyini affediyorum. Onu can-ı gönülden affediyorum. zaten seviyorum kendisini yanlış anlaşılmasın, sadece yollarımız, ilerlediğimiz yollar farklılaştı. Buluşup buluşamayacağımız ona bağlı. Ama asla kırgın ya da kırgın değilim. Hissettiğim her şeyden ben sorumluyum. O X şahıs olarak benim hisetmemi sağladı, üzüntülü günlerimin sorumlusu değildi, o üzüntüyü gösterdi ben üzüldüm. Onu eskiden olduğu yere ben koydum, kendi tırmanmadı. Hiçbir şeyden sorumlu değil. Bir de üstüne kör gözlerimi açtı. Yaşamın ne kadar güzel olduğunu görmemi sağladı. Onu seviyorum. bambaşka bir şekilde seviyorum. Bu sevgi türünü sever mi ona da kendisi bakacak. Ohhh, içim rahatladı, Affettim gitti.......... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
19-08-2010, 06:01 PM
|
#12 (permalink)
| Binbaşı
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... Affediyorum, günlerdir gönderdiğim kargoyu ülkeden ülkeye gönderip bir türlü istediğim ülkeye göndermediği gibi, zamanımdan ve huzurumdan çalan DHL görevlilerini affediyorum. Vardır her şeyde bir hayır. Telefonda bağırmak istemiyorum, suçlusu bu adamlar değil, ama kardeşim iyi bir şeymiş gibi yaptıkları, "hemen halledeceğiz, bir hata olmuş", demek yerine, car car yaptıklarını savunmadılar mı? Delirdim. ama affediyorum. Yarın gitsin, ne yapayım, ben gönderdim mi gönderdim. Gitmiyorsa vardır bi sebebi. Birilerinin bugün daha çok çalışması, daha çok eşinmesi gerekiyormuş demek ki. Amaaannn, nasılsa gitmeyecek mi yerine. Kaybederlerse de canları saolsun. Hehe:))) Bakalım, başka bir ülkenin başka bakış açısına sahip çalışanı affedecek mi? Ahh ahh, çok çetrefilli yollar bunlar. Yazık bak üzüldüm şimdi. Ama ben affettim gitti.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
19-08-2010, 07:02 PM
|
#13 (permalink)
| Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... affetmek demek tokat atan birine diğer yanağını uzatmak demek değil arkadaşlar..merak etmeyin affedince herşeyi unutmak zorunda değilsiniz..affedin kin beslemeyin yeter..haksızlık yapanları haklıda çıkarmaz affetmek..Allahı'ın bizi affettiği gibi sıradan birşeymiş gibi affedelim..
kendi isteklerimi yeteri kadar önemsemediğim ve tam karşılamadığım için kendimi affediyorum..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| |
27-08-2010, 11:22 AM
|
#14 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... İç yüzünü görmem için benim yanlış yapmamı bekleyen arkadaşımı affediyorum. Bana sürekli imalı yollarla ne kadar hatalı olduğumu söylerken, aslında kendi yüzünü görmemi sağladığı için ona teşekkür bile ediyorum.
İnsanları bir çırpıda silmek için dürüstçe davranmayıp onların yanlış yapmasını bekleyen tüm ikiyüzlüleri affediyorum.
Bu yazdıklarımı ruhunun bile duymayacağını bilsem de, bu yazılara bir şekilde başkasının ağzıyla ulaşşa bile hiçbir şeyin etkisinin olmayacağını bilsem de, yine de onu affediyorum.
Tekrar teşekkürler. | Offline
| |
02-09-2010, 10:22 AM
|
#15 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Bugün affediyorum... Affediyorum, evet seni yeniden affediyorum. Bazen aklıma birlikte yaşadıklarımız geliyor, kızmıyorum ama paniğe kapılıyorum bu da nerden geldi aklıma diye. İçimden seni bir değil binlerce kez affediyorum, iyi ki varsın, iyi ki varım diyorum. Ruhum rahatlıyor, huzur buluyorum. Şu anda da aklımdan Şebnem Ferah'ın o şarkısı geçiyor... Sil Baştan... ".... Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak
Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben
Hayatı sıfırlamak
Herşeyi unutmak..."
| |
02-09-2010, 10:34 AM
|
#16 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... Ben de kendimi affediyorum,eşime karşı,aileme karşı olan sabırsız tavırlarımdan dolayı,onları inciittiğim için,kendimi affediyorum. Patronumu ,bana demek yapacak işin varmış, diye imalarda bulunduğu için affediyorum. Arkamdan çekemeyen gözlerle bana bakıp beni çekiştiren ,sonra da yüzüme gülen tüm o harika insanları affediyorum. Ben kendimi ve sizleri olduğumuz gibi kabul ediyor ve affediyorum..ve yaşamın akıntısına bırakıyorum tüm yaşananları...
__________________ Sevgi,sağlık ,şans,huzur ve bolluk hepimizle olsun | Offline
| |
02-09-2010, 12:56 PM
|
#17 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... bende kendimi affediyorum .. bi umuda baglanip aci cektiriyordum az kalsin. oysa gucumu enerjimi hice saymisimm ahh ben ruhum ozgur ... yaptigim secimler mutluluguma katki sagliyor. hatalarim ise yuksek bilincime.. olsun . her zaman sevecegim kendimi ... her secimim once kendi hayrima sonra insanligin hayrina olsunn
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. | Offline
| |
05-09-2010, 09:43 PM
|
#18 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 69
26 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... ben önce kendimi affediyorum huysuz sabırsız kızlarımı ve eşimi kıracak kadar onları sürekli eleştirdiğim ve onların isteklerine saygı duymayıp kendi isteklerimi onlara dayattığım için.Küçük kızımı affediyorum herkese kafa tuttuğu için ve ısrarcılığından dolayı.Büyük kızımı affediyorum kardeşine karşı öfkeli ve sabırsızlığından dolayı,eşimi affediyorum her şeye seyirci kalıp katılımcı olmamasından dolayı.Ve beni aramayan tüm arkadaşlarımı da affediyorum.Derin birnefes veriyorum büyük bir negatif enerjiyi salıveriyorum içimden.Tanrı hepimizin bağışlayıcısıdır. | Offline
| |
05-09-2010, 11:45 PM
|
#19 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... bugun yasadigim dalgalanmadan tek parca ciktim .. oncelikle kendimi tekk parca buldugum icin sukrediyorum. ve yine beni;hayatimi degistirmemi saglayacak kadar kotu hale getiren herkesi affediyorum.. Bugun bunun yuceligiyle affedilmeyi de umit ediyorum.. anahtar cumlem bu geceden sonra her sey degisti !
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. | Offline
| |
21-09-2010, 10:59 AM
|
#20 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Bugün affediyorum... Büyük olayları affetmek kolaymış bunu anladım haftasonu. İçimde kalan kırıntılar yavaş yavaş kendini ortaya saçmaya başlayıverdi aniden. Saklanmışlar inanabiliyor musunuz??? Ve beynimde öyle yaman bir hazır cevap oluşturmuş ki, ben bile çenesini zor kapatıyorum. İnsan ağzından çıkanı duyunca utanır mı? Ben utandım. Geçen hafta ve bu haftasonu toplamda 3 kez başıma geldi ve şimdi kendisiyle uğraşıyorum. Minik bir fare gibi, girmiş bir dünya yere yuva yapmış. Onu da kendimi de affediyorum. Bu sözlerime maruz kalan eşimden de özür diledim ve durumumu ona açıkladım. Saolsun beni anlayışla karşıladı. Bu benim tarzım değil. Ben insanları kırmayı sewmem. İntikam almayı sevmem. Kendimi affediyorum ve bir daha başıma gelmemesi için elimden geleni yapıyorum. İlerlememe engel olmayacağım.
| | | |