| ||||||||||
|
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Bugün affediyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok haklısın Berilce.Sınırı koymak ve yola devam etmek....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #131 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2011 Bulunduğu yer: ANKARA
Tesekkür: 9
10 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok haklısın Berilce.Sınırı koymak ve yola devam etmek.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #132 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: antalya
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() sonucunu çok kötü yaşadığım geçmişte yaptığım yanlış seçimlerden dolayı kendimi ve tüm geçmişimi affediyorum. kendimi değil ama geçmişimi tamemen serbest bırakıyorum. özgür ve mutlu olmayı seçiyorum... ![]() ![]()
__________________ ![]() gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur; ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #133 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() geçmişimin lANETİ ilan etmiştimmm yaaaaaaa SENİİİ.. işte şimdii bırakıyorumm seniiiiiii affetmekmi buu HAYIRRR kendim içinn yok ediyorum hayatımdan siliyorummmm. elvedaaaaa.....
__________________ ...herşey çok güzel... ![]() bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
![]() | ![]() |
![]() | #134 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Aslında affetmek en büyük intikamdır, yani biz bize kötülük edenlere karşılık vermek, onlarında üzüldüğünü görmek isteriz onlarda zaten bizi üzdüklerini görerek ya da hissederek zevke gelirler çünkü bundan beslenirler, ama onları affettiğimiz anda bu demek olurki onların beslenme kaynaklarını kesmiş oluruz biz umursamadığımız kendimizi özgürleştirdiğimiz an onlar öylece kalakalırlar, bizim nefretimizle beslenemezler artık, biz daha da yüceliriz, çünkü nefret bile bir değer vermektir, onların hoşuna gider affetmek sadece bizi büyütür, karşı taraf içinde yapabileceğiniz en kötü intikam olur....Zaten Allah bile affediyor çoğu şeyi biz kul olarak daha kolay affedebilmeliyiz, sevgiler sevgi dolu günler :))))) |
![]() | ![]() |
![]() | #135 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() haklıszınn rabbim bile affediyorr.
__________________ ...herşey çok güzel... ![]() bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
![]() | ![]() |
![]() | #136 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 498
47 Mesajinıza toplam 125 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ama arkadaşlar, ne intikam için ne de barış için değil- bir şey düşünmeden- yalnızca affetmek galiba doğru olan... |
![]() | ![]() |
![]() | #137 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: antalya
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() bencede, intikam hisleri yükümüze yük bindirir. yüklerimzden kurtulmak için affetmeli, sözlük anlamındaki gibi değil, yaptığım daha çok yeldanında dediği gibi silmek bırakmak o şeye karşı olan kötü duyguları.
__________________ ![]() gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur; ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #138 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #139 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben affetmeyi' hayatımda verilen görevlerini yaptılar' ..'bana almam gereken dersi en kolay şekilde vermek için hayatıma girdiler..görevlerini tamamladılar..şimdi sevgiyle çıkmalarını istiyorum demeyi öğrendiğimde başarabildim.. ve yeni deneyimlerimi sevgi ve güven içinde deneyimlemeyi seçiyorum diye ekliyorum..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #140 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yüce yaratanın bizleri affetmesi bağışlaması okadar büyüktür ki sanırım biz yaratılmışların insanlarında en çok sahip olduğumuz duygu budur aslında kalbimizin derinlikerinde..bizler ne yaparsak yapalım af diledikten sonra yüce yaratan affediyor.bağışlıyor.çünkü ne yaparsak yapalım bizleri seviyor..bizlerdende bizrbirimize sevgi ve merhametle yaklaşmamızı istiyor...bizleri bizden iyi o bilir..bizim yaratılışımıza fıtratımıza en uygun olan kalbimizde kin tutmayıp birbirimize sevgiyle hoşgörüyle yaklaşmak..kolaymı? değil tabii..ama her zor mücadeleenin sonrasında büyük mükafatlar vardır..hem yaratanın bize sunacağı hemde bizim kendimize hediye ettiğimiz güzelliklerin farkına vardığımızda alacağımız lezzet.her işimizin başında besmele çekeriz anlamını herzaman düşünmyiz belki ama..aslında hep derizki çok merhamet eden bağışlayan ve esirgeyen rabbimiz..bizlerin kalbindeki merhamet ve bağışlama hissini hiisetmeyi keşfetmeyi tattırsın inşallah..sevgiyle güzellikle kalın gönül dostlarım.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Bugün affediyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok haklısın Berilce.Sınırı koymak ve yola devam etmek....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi