![]() |
Cevap: BEŞ SEVGİ DİLİ Beş Sevgi Dili kitabından alıntılarım sona ermiştir. İlişkilerinize ışık olmasını dilerim. Sevgiler. http://img507.imageshack.us/img507/3879/bugs41hu5.gif |
Cevap: BEŞ SEVGİ DİLİ Çok Teşekkürler, elinize sağlık, tamamını daha okuyamadım ama... |
Cevap: BEŞ SEVGİ DİLİ İdeal olan bu kitapta yazılan ilişki şekilleri ve bu ilişkilerdeki açmazların çözümlenmesindeki yollar, hepsi çok iyi... Fakat bu tip kitapların bizim toplumumuzun her kesiminde, en azından evlilik ve ilişki açısından bakarsak, çok ta gerçeği yansıtmayacağını söyleyebiliriz. Kırsal kesimi kastediyorum. Fakat şehirli yani sonradan şehir yaşamına ayak uydurmuş kişilere ya da kentsoylu kişilerin yaşantılarına daha fazla hitap edebilir diye düşünüyorum. Keşke tersi bir durum söz konusu olabilseydi! |
Cevap: BEŞ SEVGİ DİLİ ellerine kollarına sağlık zerynthia :) |
Cevap: BEŞ SEVGİ DİLİ Alıntı:
Alıntı:
Sevgilerimle. sapkal89 |
Cevap: BEŞ SEVGİ DİLİ bu kitabı okumuştum..süper bir kitap kitaplığımda var.evlenince bir daha okuyacağım :P |
Cevap: BEŞ SEVGİ DİLİ Bence de çok güzel bir kitaptır. 3 kere okudum. Hala da açıp okurum bazı yerlerini. Her satırını bilirim. Evli değilim ama başucu kitabı gibidir benim için. Çünkü her ilişkide uygulanabilecek şeyler. Üstelik de okuması çok kolay. Yormuyor insanı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:43 PM. |