Alıntı:
mutluuu Nickli Üyeden Alıntı
Böyle düşünme aksine hakkını aradığını görmek onlarıda kendine getirecektir.. Ve sakın bunun seninle ilgisi olduğunu düşünme bunun sebeplerini kendinde ararsan bi sürü temeli olmayan sonuca varırsın ben sevilmiyorum ben değersizim vs. gibi, bazı insanlar böyledir onların insanlarla ilişki kurma biçimi böyle başka yol bilmezler, ben kendi öğrenciliğimde bunu yaptım bu adam beni sevmiyor çünkü ben sevilmeye değer değilim diyordum gerçi bende zaten varolan bi enerjiydi bu böyle düşündükçe de bunu besleyen şeyler yaşıyordum ama neyse. Ama sen yapma! :) çünkü sonradan ben mesleğe başladıktan sonra hocamın bana karşı davranışlarındaki değişimi sonra kendi hayatındaki başarısızlığını görünce bu adamın bana kendimi bu kadar değersiz hissettirmesine nasıl izin verdim diye kendime kızmıştım hiç gerek yok sorun sen de değil onun insanlarla iletişim ve ilişki kurma biçiminde, böyle düşün lütfen üzme kendini en kısa zamanda en hayırlı çözümlere ulaşmanı diliyorum. Ve lütfen düzelmeler olduğunda bizimle paylaş. |
son gelişmeler şöyle mutluu
son kozlarımızı oynadık
ben ne müdüre ne onun yalakalarına taviz vermedim. bir hoca beni gördü ben kulağımda kulaklık telefonla iligleniyordum oda geçiyordu yanımdan selam verdi nasılsın dedi. kulaklığı çıakrtık teşekkürler siz dedim cevabını dinlemeden taktım kulaklığı telefona devam bozuldu
ikinici olarak müdür geldi ben oturdum proje teslimi için hocayı bekliyordum bu arada hocamız kahvaltı yapıyor diye bekletiliyorum. neyse beklerken müdür geçti geçerken bişeydedi ayağa kalkmamı bekledi kalkmadım. bişeydedi kualklığı çıkardım merhaba hocam dedim ve taklım kulaklığı bişey daha söyledi duymadımda umursamadımda (benden beklenmeyecek performans bunlar
) ve tabi oda bozuldu beni böyle görmedilerki hiç hep saygılıyDIM ve hiç rahat davranmazDIM
. neyse hoca beni çağırdı yağana toplantı yapcaklarmış falan bekledim tabi sonra sundum bikere projenin kapağından itibaren bayıldı sonra çok şükür etkili sunum yaptım ama bu arada gözlerime bakamıyor
bende inadına slaytlardan değil kendi bilgilerimden anlattım nefes alır gibi durdum ve bana bakmak zorunda kaldı kafa sallayarak dinlediğini gösterdi buda ona kapak oldu
teşekkür etti sunum sonunda alkışladı(o hocadan görülmedik bişey :) sonra benimmle konuşmaya sohbete başladı hiç sohbet etmedim sorduğuna cevap verdim iyi günler hocam dedim oda görüşürüz demezmi (bende içimden sen dahaa çook görcen nasipse dedim
) bakalım şuan hamle onda onun tek bir yanlışından sonra herşey değişebilir bunu hissettiler ve muhtemelen yukarda bunlar konuştular çünkü pek severler öğrenciyi dedikodu etmeyi. böyle davrandıklarımı görmeleri tuhafına gitti 3ününde ayaklarını denk alsınnlar dimi
iyiki varsınız sizden güç aldım teşekkür ederim