Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler

Uyarılar

Erkegin guzeli cirkini olur mu?

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Erkegin guzeli cirkini olur mu? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Erkekler çok detaycı değil bizim gibi. İşin ayrıntılarına girerseniz bizim gibi ohooo sizleri de kimse işin içinden çıkaramaz valla. Evet haklısınız, zaten işin içinden çıkamayan birkaç numune detaycı erkek bu başlık altında yanıt bulmaya çalışıyorlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

Erkegin guzeli cirkini olur mu?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-01-2012, 11:58 PM   #31 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 94
49 Mesajinıza toplam 147 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fedor is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu?

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkekler çok detaycı değil bizim gibi. İşin ayrıntılarına girerseniz bizim gibi ohooo sizleri de kimse işin içinden çıkaramaz valla.
Evet haklısınız, zaten işin içinden çıkamayan birkaç numune detaycı erkek bu başlık altında yanıt bulmaya çalışıyorlar umutsuz bir şekilde Sanırım en doğrusu ''en çok ne istediğini bilen görüntüsüne sahip'' olanı seçip konuyu kafamızda bitirmek ve ömür boyu sürecek beyhude bir uğraştan kurtulmak :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fedor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2012, 12:14 AM   #32 (permalink)

Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuantumxyz is an unknown quantity at this point

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunda zaten şaşıracak bir şey yok ki. ben etrafta gördüğüm şeyi yazdım, olmayan bir şeyi hayal etmedim ki? :)

Alıntı:
Tabii ki juger'ın görüşüne de katılmamak elde değil. Görünen köy kılavuz istemez. Eğri oturup, doğru konuşmak lazım.
Görünen köy kılavuz istemez. Yol ister, elektrik ister.. Sanırım düşüncemi anlatamadım. " Günümüzde kadınlar paraya bakmaz güzelliğe bakar" fikrinin realitede doğru olmadığını ve çevremde görmediğimi anlatmaya çalıştım. Bence eğri oturup, doğru görmek lazım:)
Alt 07-01-2012, 12:25 AM   #33 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Alıntı:
kuantumxyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görünen köy kılavuz istemez. Yol ister, elektrik ister.. Sanırım düşüncemi anlatamadım. " Günümüzde kadınlar paraya bakmaz güzelliğe bakar" fikrinin realitede doğru olmadığını ve çevremde görmediğimi anlatmaya çalıştım. Bence eğri oturup, doğru görmek lazım:)
Yok ben bunu sana cevap olarak belirtmedim. Kendi şahsi kanaatim. O şekilde düşünebilirsin elbette. Bunlar zaten evrensel birer yasa değil. Paraya bakan kadın da var. Güzelliğe bakan kadın da var. Çevrenizde hangisi yoğunsa ona göre fikirlerinizi şekillendirirsiniz. Benim çevremde güzellik ön planda...
Alt 07-01-2012, 12:26 AM   #34 (permalink)

Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuantumxyz is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Yok ben bunu sana cevap olarak belirtmedim. Kendi şahsi kanaatim. O şekilde düşünebilirsin elbette. Bunlar zaten evrensel birer yasa değil. Paraya bakan kadın da var. Güzelliğe bakan kadın da var. Çevrenizde hangisi yoğunsa ona göre fikirlerinizi şekillendirirsiniz. Benim çevremde güzellik ön planda...
Evet sizi anladım..Şekillendirme konusunda da haklısınız..
Alt 07-01-2012, 01:39 AM   #35 (permalink)
Üsteğmen

Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point

Konuya erkeklerin cevap yazması yasak değildir umarım. Konunun dışına çıktıysam mesajımı silebilirsiniz...

@müjde&müjde

Herkesin güzellik kavramı farklıdır. Sadece güzelliğe bakacak olursak, "ikisi arasında seçim yap, hangisinle evlenirsin?" diye sorsanız ben Gizem Güven derdim mesela ( soldaki ). Cansu Demirci'yle ( sağdaki ) evlenmezdim.

@eT HO win US AND

Bence her gördüğünde heyecanlanma olayı evlenince devam etmeyebilir.

@Zerynthia

Ben erkeğim ama ben de maço erkeklerle arkadaşlık kurmamaya çalışırım...

ve

Genç kızlar bence erkek yakışıklı/karizmatikse ve erkek kızı eğlendirebiliyorsa onunla çıkıyor. Yaşı büyük olanlar hakkında yorum yapamayacağım. Ve daha çok maço/agresif erkeklerden hoşlanıyorlar. Bu içgüdüsel sanırım...

Çok ayrıntıya girersek sayfalarca "evlenilecek kız modeli" için madde yazabilirim. Herkes güzelliğe bakmaz, ben güzelliğe önem vermem ama herkesin hayalinde düşündüğü eş vardır. Seçici olmak doğaldır bence. Benim için de karakteri, düşünceleri önemlidir.

-Deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni.

-Benden neşeli olsun.

-Benden zeki olsun, kitap okumayı sevsin.

-Yemek pişirmeyi bilsin. Bilmiyorsa da ben yemek yapmam demesin, ikimiz de yemek yapmayı öğrenelim.

-Sinirli olmasın.

-Sağı solu belli olmayan karakterde olmasın.

-Kıskanç olsun.

-Eski erkek arkadaşlarının büyük bir kısmı ölmüş olsun.

-Göbeğine, diline metal şeyler takmasın.

-Spor yapmayı sevsin. Yapmıyorsa da yapmaya çalışsın.

-Temizliğe önem versin ama hastalık derecesinde titiz olmasın. Bir kere kullandığı bardağı yıkmadan tekrar kullanmayan arkadaşım var ya. Garip...
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2012, 02:22 AM   #36 (permalink)
Çevirmen

kutayhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutayhun is on a distinguished road

her kadının gönlünde bir faşist yatar
sylvia plath gizdökümcü şair
Alt 07-01-2012, 01:22 PM   #37 (permalink)
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point

ÇİNLİ BİLGENİN ERKEKLERE 5 ÖĞÜDÜ;
1. Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan aynı zamanda iyi bir işi olan bir kadın bulman önemlidir.
2. Esprili ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir
3. güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir.
4. Seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir.
5. Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok daha önemlidir..
Alt 07-01-2012, 02:38 PM   #38 (permalink)
Üsteğmen

Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point

Faşist yatar derken faşist eş mi? :D
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2012, 03:20 PM   #39 (permalink)
Teğmen

AYIŞIĞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 74
47 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AYIŞIĞI is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Valla tatlım iş parada değil. Bak çok samimi söylüyorum öyle kızları da sevmiyorum. Öğrencisindir, adam o arada çalışıyordur para kazanıyordur zaten kadına bir yere gittiklerinde para harcatmaz. Sevgili olmaya da gerek yok bunun için. Arkadaşlarınız yok mu böyle ya? Benim çalışan kız arkadaşlarım bile ben çalışmıyorken bana hesap ödettirmiyorlardı. Ödettirmezler ki. O gün o öder, yarın sen ödersin.

Tabii her ikisi de çalışıyorsa bu tür şeylerin lafı olmaz. Özellikle ileriye dönük bir durumda onun parası, senin paran değil; sizin paranız olur. Birlikte harcanır diye düşünüyorum.

Ama şimdi ikisi de öğrenciyse herkes ana kuzusu, erkeklerin de cebini boşaltmaya gerek yok. Onlar da anne babalarından aldığı harçlığı kızlara mı yatırsın yani. Bizim kıyafetimiz, keyfimiz, makyajımız, kuaförümüz, bir sürü ıvır zıvırımız bitmez ki... Nasıl yetişsin. Bak daha bugün saçımı yaptırmaya fiyat sormaya gittim. 350 TL dedi. O da saçım uzun değil diye. Şimdi napıcak adam bana yaranmak için 6 ayda bir benim fön paramı mı ödeyecek? Ben bunlara da karşıyım. Dilenci gibi...

Erkeklerde zaten en üzüldüğüm şey karısıyla ya da sevgilisiyle alışverişe gidenler... Bundan çok büyük haz duyan erkekler de vardır. Ama ben çok üzülüyorum bu erkeklere. Her mağazayı 3-5 kere gezdiğim için de böyle düşünüyor olabilirim. Şahsen sevgilim olursa onunla alışverişe gitmem. Yazık olur çocuğa. Bir de çoğu sıkılıyor. Anlamıyorlar da boş gözlerle bakıyorlar etraflarına. Ben nerden düştüm bu azaba diye. Çok büyük bir fedakarlık... Bazıları kapının önünde bekliyor. Bu kadar erkeklere de yüklenmeye gerek yok. Ama bak sevildiğinden emin olmak isteyen kadınlara bu yöntemin etkili olacağını söyleyebilirim. Çünkü zor bir şey...
bence anlattıkların erkeklerin aradığı özellikler.ee bir de güzelsen....tamamdır.bu arada gerçekten çok düşüncelisin.bencil olmayan ilişkilerde böyle olmalı zaten.
AYIŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2012, 03:28 PM   #40 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
hale-can is an unknown quantity at this point

kadının güzeli olduğu gibi erkeğinde olur bana göre fakat bu sadece dış görünüş için geçerli değil.ayrıca neden bi değerlendirme yapmak için illaki iki uçları örnek veririz? hadası benim emin olduğum bişey var insanın içi güzelse eğer düşünceleri ve öğrendiği güzel bilgiler zamanla genlerine geçerek dış görünüşünüde güzelleştirip cazip biri yapıyo. sempati örneğin kişi görsel anlamda çekici gelmese bile sempatisine hayran kaldığımız pek çok kişi çıkabilir.yani önemli olan iç güzelliği elbetteki ama ben dış görünüşün içerisine ayna tuttuğu inancındayım...
hale-can isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks