![]() |
fikirleriniz önemli ben bilemedim siz söyleyin konu başlığımda sizlere bir sıkıntımı anlattım fakat görünmüyor mu ne hala kimseden bir cevap yok . lütfen açtığım konuda ki son mesajı okuyup bana fikirlerinizi yazar mısınız ? bu benim için gerçekten önemli siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu ne yapardınız ?12389 |
Cevap: fikirleriniz önemli bu video belki sana bir fikir verebilir neden bu tarz insanlara çekildiğini bulup dönüştürmelisin, öncelikle yaptığın seçimler sana ait bunu kabul etmelisin, artı kendini ve geçmişini, geçmişindeki insanları da af etmelisin, iyi hissetmek- 14 Şubat 2013, Aşk Kimyasi I. Bölüm - YouTube |
Cevap: fikirleriniz önemli bu tarz insanlara çekildiğini derken ne demek istediğini anlayamadım açar mısın ? bu arada tesekkürler |
Cevap: fikirleriniz önemli ilişki kurduğu insan neden senin istediğin gibi çıkmıyor? diye somak, ne den ondaki o istemediğin özelliğinden dolayı bu tarz insanları çekiyorum diye kendine sorup o duyguyu değiştirip, istediğin gibi birini hayatına çekmek anlamında |
Cevap: fikirleriniz önemli videoyu izleyeceğim ama sen benim diğer açtığım konuyu okuyupta mı bunu bana önerdin ? |
Cevap: fikirleriniz önemli http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post839285 burda en son yazdıklarına bakıp gönderdim mesajları,actionsmile |
Cevap: fikirleriniz önemli teşekkür ederim inceleyeceğim ;) iyiki varsınız ;) |
Cevap: fikirleriniz önemli sende iyi ki varsın, huzurla kalactionsmile |
Cevap: fikirleriniz önemli teşekkürler;) |
Cevap: fikirleriniz önemli Merhaba Yell, Durum rahatsız edici görünüyor.Sırf karşındaki insanı kaybetmemek uğruna rahatsız olduğun birşey sırf karşındakini memnune tmek adına yapmamalısın derim.Otur konuş,seni kaybetmek istemiyorsa tedavi olur.İlişki karşılıklı fedakarlıktır.Sen bu duruma anlayış göstererek yeterince fedakarlık yapıyorsun.Bir sonraki adımı karşındaki insanın atması gerekiyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 PM. |