![]() |
Cevap: Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Ne Yapmalı ?? aslında ayrılıklar hakkında galiba en son yazacak kişi ben olmalıyım. Bir borderline hastasının terk edilmeye yada ayrılığa vereceği tepki başkalarından çok farklı olur. O yüzden işinize gelen taraflarını dinleyin sözlerimin. Gerisi size kalmış. esenlikler diliyorum |
Cevap: Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Ne Yapmalı ?? Uyuyandev benim büyük oğluma çok benziyorsun. O da elektronik gitar çalıyor. Fakat tipin yavruma çok benziyor. Allah gönlüne göre versin. Umarım en kısa zamanda toparlar hayata karışırsın. Yüreğine inşirah ve candan bir sevgili diliyorum. Allah korusun esirgesin hepinizi sevgimle |
Cevap: Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Ne Yapmalı ?? Verdiğinz fikirler için teşekkür ederim herkes gibi benimde bir hikayem var, içime atmak yerine paylaşmayı tercih ettim ben bu konuları sessizce takip eden,çözüm arayan arkadaşlar için.. Aslında bir tamamlanma ihtiyacı duyuyoruz bunu tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim... Artık sorundan değil çözümden konuşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.. Ben bu süreci atlatmak için hobilerime, hedeflerime (taekwondo, müzik aleti çalmak, Sudoku oynamak, fotoğraf çekmek, iletişim ağırlıklı işler yapmak,dil kurslarına gitmek,doğa yürüyüşleri,kitap okumak, ve en önemlisi yazmak.. Bunlar aktivitelerimin bazılarıydı) sarıldım ve bu aktivitelerimle sigara,alkol gibi bazı alışkanlıklarımdan da kurtuldum, eski ilişkimden ders almaya baktım.. Onun açtığı boşluğa hedeflerimi, hayallerimi koydum ben..Ve çoğu alanda başarılı oldum ve tüm bunları 5 6 aylık bir zaman diliminde başardım adeta bir manevra yapmış gibiyim... Özgürlüğü tüm iliklerimde yaşıyorum.. Monoton bir ilişkim yok artık, çıkar ilişkisiyle hareket eden bir çok insanı gönderdim hayatımdan, çevremi arkadaşlarımı artık istediğim gibi seçiyorum, yanımda olmasını istediğim kişiler yanımda... Bir sevgilinin verdiği şefkat, sıcacık bir sarılma, bir öpücük, elimi tutan biri yok, zaman zaman bunu yalnızlık olarak tanımlayabiliyorum belki ama artık uyandığımı söyleyebilirim.. Bu da benim hikayem :) .. Sana çok teşekkür ediyorum ışık, düşüncelerini özgürce ifade edip benzer sorunları olan insanlara bir ışık olduğun için seni ayrıca tebrik ediyorum :) |
Cevap: Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Ne Yapmalı ?? Teşekkür ederim.Ben böyle kendimi ifade edebilmeye doktorlarda alıştım. Şimdi ne evliliğimdeki sorunlar nede hayatımdaki sorunlar için kimselere dert yanmıyorum. Dediğiniz gibi çözüme odaklı olmak lazım. Çok teşekkür ederim, güzel sözleriniz için. İnşallah. Biliyor musunuz ben burada onaylanma, kendini ifade edebilme ve paylaşım adına çok besleniyorum. Her birinize ayrı ayrı sonsuz teşekkür ederim. Bana burada sevgi gösteren, dinleyen, kabul gösteren tüm arkadaşlarım. Teşekkür ederim. Ne kadar anlamlı bilemezsiniz benim için bu tutumunuz. Sevgimle kalın. Tüm güzellikler her birimizin olsun. Işık* |
Cevap: Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Ne Yapmalı ?? yenı sevgili yapmalı :) |
Cevap: Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Ne Yapmalı ?? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:43 PM. |