12-05-2013, 01:30 PM
|
#13 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Ne Yapmalı ?? Verdiğinz fikirler için teşekkür ederim herkes gibi benimde bir hikayem var, içime atmak yerine paylaşmayı tercih ettim ben bu konuları sessizce takip eden,çözüm arayan arkadaşlar için.. Aslında bir tamamlanma ihtiyacı duyuyoruz bunu tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim... Artık sorundan değil çözümden konuşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.. Ben bu süreci atlatmak için hobilerime, hedeflerime (taekwondo, müzik aleti çalmak, Sudoku oynamak, fotoğraf çekmek, iletişim ağırlıklı işler yapmak,dil kurslarına gitmek,doğa yürüyüşleri,kitap okumak, ve en önemlisi yazmak.. Bunlar aktivitelerimin bazılarıydı) sarıldım ve bu aktivitelerimle sigara,alkol gibi bazı alışkanlıklarımdan da kurtuldum, eski ilişkimden ders almaya baktım.. Onun açtığı boşluğa hedeflerimi, hayallerimi koydum ben..Ve çoğu alanda başarılı oldum ve tüm bunları 5 6 aylık bir zaman diliminde başardım adeta bir manevra yapmış gibiyim... Özgürlüğü tüm iliklerimde yaşıyorum.. Monoton bir ilişkim yok artık, çıkar ilişkisiyle hareket eden bir çok insanı gönderdim hayatımdan, çevremi arkadaşlarımı artık istediğim gibi seçiyorum, yanımda olmasını istediğim kişiler yanımda... Bir sevgilinin verdiği şefkat, sıcacık bir sarılma, bir öpücük, elimi tutan biri yok, zaman zaman bunu yalnızlık olarak tanımlayabiliyorum belki ama artık uyandığımı söyleyebilirim.. Bu da benim hikayem :) .. Sana çok teşekkür ediyorum ışık, düşüncelerini özgürce ifade edip benzer sorunları olan insanlara bir ışık olduğun için seni ayrıca tebrik ediyorum :) |
| |