| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
YETER ARTIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler YETER ARTIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: UyuyanDev Nickli Üyeden Alıntı bizim beraberliğimiz 2 yıl 3 ay sürmüştü.Bitmesinin üzerinden tam 2 yıl geçti ve ben hala bu acıyı çekiyorum ve psikolojik tedavi almama rağmen psikologumla yaptığımız seanslarda da ilerleyememiştik. Psikiatrimin önerdiği ilacı düzenli olarak 4 5 ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi YETER ARTIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Offline |
25-01-2014, 01:08 AM | #16 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Jan 2014
Tesekkür: 40
53 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YETER ARTIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Merhabalar, Yazını okudum, başımdan sana benzer bir olay geçti, çok uzun bir hikaye olduğu için çok kısa olarak geçiyorum; Lise çağlarında başladı, çok bir birimizi çok sevdik hani kıskançlıklarımız haricinde hiç kavga etmiyorduk, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hesabı idik fakat askerlik mevzusu çıktı erteletebilirdim, ama zaman kaybetmek istemedim, söz yaptık hemen gittim, hayatımda en zor geçirdiğim zamanlardı, çok tartıştık bir sürü değişik mevzu oldu ailesi ile şuyu buyu derken askerliğimin son üç ayı çalıştığı iş yerinden birisi ile bişiyler yaşamaya başlıyor, ben öğreniyorum çalıştığı yerde yüzükleri herkezin içinde suratına atıp aile mi bile arkama aldığım kişi için bir çırpıda bitirdim... tekrar askere dönmek zorunda kalıyordum he şimdi o son 3 ay geçmek bilmedi her saniye bana 1 saat geldi zar zor bitirdim, suratıma telefonlar kapandı dalga geçildim, neler neler, inanmazsın çocuk gibi ağladım 3 ay boyunca askerden geldim 7 ay bir sandalye üzerinde oyun oynayarak film izleyerek ağlayarak geçti peki ne oldu ? şu anda evli çocuğu var.... he umrundamıyım hayır peki af edersin oramı buramı ben yırtarken ne oldu ? acısını yaşarken içimdeki o acının tarifi yok zaman geldi inttiharr teşebbüs ettim izleri hala mevcut. dönüp şimdi arkama baktığımda sadece koca bir geri zekalı beni gördüm. Ondan kafana hiç takma ömür geçiyor önüne neler çıkacak neler bunun tek bir ilacı var zaman hayatını yaşamaya bak 7 sene geçti hala dediğim zamanlar oluyor yara kalır kabuk bağlar kaşıyıpta kanatma kardeşim, bırak izi kalsın benim gibi, onun hiç bir şekilde tedavisi yok beyaz kefenle senle beraber gidecek...... benden sana tavsiye. Sevgi ve saygılarımla :) Ahmet |
Offline |
Bookmarks |
| |
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler YETER ARTIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: UyuyanDev Nickli Üyeden Alıntı bizim beraberliğimiz 2 yıl 3 ay sürmüştü.Bitmesinin üzerinden tam 2 yıl geçti ve ben hala bu acıyı çekiyorum ve psikolojik tedavi almama rağmen psikologumla yaptığımız seanslarda da ilerleyememiştik. Psikiatrimin önerdiği ilacı düzenli olarak 4 5 ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi