![]() |
Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum iyi günler, açıkçası temmuzdan beri rahatsızlığımdan dolayı fazla dinleyemiyorum cdleri. ama burada bahsetmediğim va daha sonra yaşadığım bir kaç gelişmeden ve dinlemediğim süredeki farklılıklardan bahsedebilirim. Herşeyden önce cd yi dinlediğinize kelimeler direkt olarak kafanıza yerleşmiyor. Şöyle bir etkisi var bir yerde o kelimeyi duyuyorsunuz yada okuyorsunuz ve içinizde bişey size anlamına bak diyor, ve böyle böyle birikiyor. aslında cd daha çok dikkatiniizi ve kendinize olan güveninizi ayakta tutuyor. içindeki telkinler gerçekten çok iyi. Şu an dinlemediğim için aradaki farkları açıkça görebiliyorum. Yani ingilizceyi öğrenene kadar yada sökene kadar diyim, düzenli olarak en az bir tur dinlemek lazım cd yi. Çünkü en önemli etkisi öğrenme isteğini ve dikkati ayakta tutması. Ki bu iş sabır isteyen bir iş hepimizin bildiği gibi. şu anda seviyem iyi diyebilirim. Bunun sebebi sadece cd ler diyemem. Ama cdler iyi bir yardımcı. Ben tavsiye ediyorum cdleri. Eğer sabırlı ve iyi bir destek istiyosanız. Ben bu konularda temkinli bir insanım mesela. Ama hiç pişman olmadım. |
Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum Teşekkürler hulyaoz bizleri bilgilendirdiğin için.Gelişmeleri lütfen bizle paylaşmaya devam et kiss3 |
bahsedilen bu ing telkin cd lerini sadece satın alarakmı edninebilriz acaba bu konuda bilgi rica edeceğim arkadaşlar tşkrlr |
merhabalar tibey.. ingilizce kelimeler telkini kişiye özel olarak hazırlandığı için ücretli telkinler bölümünde.. bu arada tibey profilimden de mesaj bırakmışsın yazdım sana ama dönmedin.. telkinlerden hangilerini indiremediysen liste yap ona göre yeni link vereyim.. sevgiler.. |
Hülya nirvanaya ulaşıp uçtu herhalde.O0Amerikada olabilirmi.Bende tam Atakan beye duyurmadan cd lerden bi kopya gönderirmisin diyecektim.ooo67 |
Amanin aleme rezil oldum.birinci sayfanın sonuna bakıp yorum yaptım.Hülya özür dilerim.agl34 ama burda kaldığına sevindim geçmiş olsun.Bilgilerin için sağol. |
Kendimi affettirmek için sana güzel bir link vereceğim.Telaffuz için süper.Hem yeni kelimelerde öğrenirsin.SOZO EXCHANGE - VIDEO ENGLISH LESSONS |
Alıntı:
|
Bana da yardımcı olabilir misiniz acaba (Kelly Howell cd)? Benimle de paylaşır mısınız elinizdeki materyalleri :) Çok teşekkürler. |
Cevap: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum arkadaşlar bu telkin cdlerine nasıl ulaşıcam linki nedir yada atakan beyden bahsediyorsunuz ona nasıl ulaşıcam yardım edin lütven ben aranıza yeni katıldım.ingilizce ögrenmek istiyorummmmmm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |