[b] selam cem kardeşim affına sıgınarak senden bir şey rica etsem daha doğrusu ufak bir tercüme istesem senden bunu yaparmısın yaparsan beni çok bahtiyar edersin benim için çokk önemli bi tercume olacak hayat nemak meselesi
işte bunun ing tercumesini istiyorum
selam yetkili kişi size bir şikayette bulunmak istiyorum ;
bu günlerde neler oldugunu biliyorsunuz demi siz buna görevmmi diyorsunuz lütfen yetkilileri göreve çagırıyorum
Naim Rüştü, Vali görevinden istifa etmesini açıkladıkdan sonra neden pat diye Bulut Civelek, Vali için adaylığını açıkladı.
lütfen Sizden tek İstegim var Şu an Cinayetten 4 şehirde Aranan Ayse aydini'nın adelete teslim edilmesini istiyorum izmir valisi tarafından görevlendilmiş bir dedektifdim taki istanbul valisinin ki kendisi suçla savaşdıgını idda ediyor. bu suçluyu evinde sakladıgını ögrenene kadar . lütfen sizden istirham ediyorum naim rüştüye bir uyarı gönderek şu an evinde saklamakda oldugu ayşe aydini evinden kovsun ve adalete teslim etsin. ! ayse aydinin o evde oldugunu size ıspatlaya bilirim bu oyunda herkez birbirinin sırtını sıvazlıyo bu durumdan bıkıp izmir valiliginde özel ajan olarak çalışdıgım görevimden istifa ettim bu gidişde vodo tozu içip karakterimi öldürcem lütfen !
popomundoyla ilgili bi şey :P dedeklifdim oyunda ve 4 sehirde aranan bi suöluyu yakaladım
kanıtlarımı kabul etmiyolar
valii olacam yakında bu kişiyi yakalarsam
sana saçma gelicek biliyorum ama :d aynısını bana tercume edermisin developerler ing :d turkceleri yok ben yarım yamalak ing cemle bi şeyler söyledim ama anlamadılar ama ugrasamam dersen canın sagolsun tabiki ama bu iyiligi yaparsan cok sevinirim