![]() |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Alıntı:
|
Cevap: ingilizce telkin cd'si merhaba ingilizce telkin cd si alan arkadaşlar ne durumda acaba etksini nezaman görebildiniz? tşk |
Cevap: ingilizce telkin cd'si arkadaşlar selam dolandırıldık derken cok paramı ki bu cd ler kaça yaptırdınız? bende düşünüyordum yaptırmıyımmı? |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Ben telkinlerin nasıl çalıştığını anlamadan yeteri kadar araştırma yapmadan direk sipariş veren insanlara hayretle bakarım. Bu ingilizce telkini olsa olsa sizin ingilizce öğrenirken ki motivasyonunuzu arrtırır, işleri kolaylaştırır ama hiç ingilizce çalışmadan, ingilizce bilgisine sahip olmadan öğrenmenizi sağlamaz. Linkte yer alan örnek telkin cümlelerine bakarsanız dinlediğiniz telkinden nasıl bir etki görmeyi bekleyeceğinizi aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz. http://www.telkincd.com/233-ingilizc...!-satinal.html Ayrıca etki görmediğini ileri süren arkadaş ücretli telkinlerin garantisi olduğunu da araştırmayı unutmuş https://www.telkincd.com/garanti-iade.html buradaki linke bakarsanız görürsünüz. Bu çok da güven verici ve her yerde kolay kolay bulamayacağınız bir uygulama. Sonuçta telkini dinlersiniz üzerinize düşeni yaparsanız mutlaka faydasını görürsünüz. Ama işe yaramıyor diye itham etmeden kendinize bir sorun elimden geleni yaptım mı istediğim gibi çalışabildim mi diye. |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Selamlar,arkadaşlar, ben bu ingilizce cd aldım faydasını gördüm diyen bir Allahın kulu yok forumda,bana göre bu şirket reklamı,aldım diyenlerin çoğuda ortadan kayboldu,ne ses var ne seda....bilmiyorum ama yorumum bu pek samimi gelmedi bana,belki psikolojik telkinler iyi olabilir,fakat bu ingilizce işi tamamıyle bir yalan...kusura bakmayın,çünkü cd yi alıpta sonuna kadar deneyimlerini yazan bir kişi bile çıkmadı,aldım diyen kişilerin çoğuda bana göre aynı kişi tarafından yazılıyor ve reklam yapıyor forumda,...12389 |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Milliyan arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum.. ben baştan beri bağırıyorum kimse duymuyor.1 kişi olsun söylesin ben bu cd lerden fayda gördüm diye. yok işte haydi meydan okuyorum. |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Neler oluyor yahuu.. Ortalık toz duman olmuş.. Konuyu anladığım kadarıyla, cd yi dinleyip ingilizce öğrenmek istemişsiniz.. Benim telkin cd lerinden anladığım birşey varsa; sadece motivasyonu arttırdığını düşünüyorum..ve öğrenme sürecinin hızlandırdığını biliyorum. Yani sen ingilizce çalışacaksın, aynı zamanda telkinleri dinliyeceksin..öğrenme sürecin hızlancak.. CD lerden olumlu sonuç almadıysanız iade garantisi var diye biliyorum. |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Alıntı:
1.si alıp faydasını gören biri illa bunu yazmak zorunda mı ... 2.si alıp faydasını gören biri ben faydasını gördüm demedi diye bu işe yaramadığını mı gösterir .. 3.sü alıp sadece dinleyip yanında hiç bir şey yapmayan biri fayda görürse yakarım gezegeni .. 5 sene bunun öğretmenliğini okuyacam adam 1 ay dinleyecek ve hiç bir şey yapmadan öğrenecek alla alla .. 4.sü bana aldım diye mesaj yazanların sayfalarıyla birlikte mesajlarını at sana iplerini yollayayım aynı kişiler mı değil mi bak .. 5.si herkes bir değil .. alan adam sizinle mi uğraşacak .. gelecek buraya " ayy çok güzel bir şey , ingilizce öğrendim " mi diyecek yani .. alla alla .. YETER ARTIK DURMADAN SAÇMALANIYOR .. YORUM YAZILMIYORMUŞ .. HA PARDON SİZ ÇOK ÖNEMLİSİNİZ ALAN İLLA YORUM YAZACAK .. YAZMAZSA SİZE HESAP VERMEZSE GECE UYUYAMAZ .. SİZDE HAKLISINIZ .. YORUM YAZAN YOKSA ALMAYIN .. KAFANIZA SİLAH MI DAYIYORLAR .. sert konuştuysam lütfen biraz kusura bakın ... |
Cevap: ingilizce telkin cd'si ÇOK SAÇMA YA cidden ben de bir sürü telkin satın aldım mesela 12 tane telkin aldım özel... hiç birini yazmadım.. ama hepsi inanaılmaz etkili... ingilizce telkincdsini alan öğrencilerim var... ve etki ettiğini biliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:29 AM. |