![]() |
Ynt: Kelime Dağarcığını Geliştirme / kelime ezber programı buldum buldum... eskiden kullandığım kelime ezber programını buldum... wave tavsiye ederim.. http://rapidshare.com/files/6018631/...erprogrami.CAB öncelikle indirdiğiniz programı açtığınız yeni bir klasörün içerisine alın.. sağ tıklayarak dosyaları buraya çıkart seçeneğine tıklatyın.. açılan dosyalar içinden yeşil soru işaretine tıkladığınızda program çaışmaya başlayacak.. kelimelerin olduğu bir liste çıkar ekranda.. o listenin üstündeki butonları inceleyerek gerekli ayarlamalarınız yapabilirsiniz.. program türkçe olduğu için gayet rahat kullanabilirsiniz.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Kelime Dağarcığını Geliştirme yurtdisinda yasayan birisi olarak ingilizce ogrenmek isteyen arkadaslara en onemli tavsiyem duyarak ezberlemektir. ekrandan okuyarak ogrenilen ingilizce kelimeler dogal olarak ingilizce bilmeyen kisinin ingilizcesiyle yanlis sekilde ezberleniyor.oysa bir cd oldugunu dusunelim bir ingiliz heater desin ardindanda turkce guzel sesli bir bayanda isitici desin ve cd de 1000 lerce kelime olsun surekli dinlendiginde 2 haftada tum kelimeler dogru soylenisi ve anlamlariyla beynimize kazinir. benim sahsi fikrim her zaman duyarak ogrenmek en dogrusu.neticede kelimeyi sizin nasil soylediginiz degil ogrenmek istediginiz dilin konusanlarinin nasil soyledigi onemli. |
Ynt: Kelime Dağarcığını Geliştirme ingilizce ogretmenimiz bazen odev veriyodu.bir suru ingilizce kelime ve anlamlarını 5-1o defa yazdırıyodu ve bunu bi donem sonuna kadar tekrarladı.Ben oyle oyle ezberledim.zamanım oldugunda sozlugu actım ve karsıma cıkan sozcuklerin anlamına baktım tabi bu arada izledigim alt yazılı filmlerinde yeni kelimeler ogrenmemde katkısı buyuktur. |
Ynt: Kelime Dağarcığını Geliştirme bir program da benden. geçtiğimiz matr ayında nlp destekli ingilizce öğrenme programına kayıt oldum. devamında pekiştirmek için zaman zaman bu programı kullanıyorum. evde de bir programı var. chip dergisinden aldım. onuda upload edip linklerini veririm. şimdilik learn word: http://depositfiles.com/files/5036542 |
Ynt: Kelime Dağarcığını Geliştirme çok teşekkürler mumin.okan ellerine yüreğine sağlık sapkal89 |
Ynt: Kelime Dağarcığını Geliştirme kelime ezberleme programı http://depositfiles.com/files/5135103 bir öneri. olurmu bilemem ama mantığımla örtüşen bir durum. bu programda sadece kelimeler ve anlamları yan yana yazıyor.indirdiğinizde göreceksiniz. bu kelimleri üşenmeden subliminal flash ile örtüştürmek aklıma geldi. bilinç altına gönderme işlemi. ne olur ne olmaz işim pir'i olan arkadaşlarımızdan yardım istiyorum. |
Ynt: Kelime Dağarcığını Geliştirme Kelime ezberleme tekniklerini kullanıyorum . Yani resimli bir şekilde kelime için hikaye uyduruyorum. Hazır uydurulmuşlarını ezberlemek daha kısa zaman alıyor tabi, günde 100-150 kelime rahat ezberlenir bu yöntemle hem de unutması da zor. Ayrıca ekleri ve kökleri bilmek de işe yarıyor. mesela tom parçalamak a da başta olursa olumsuzluk yapar atom parçalanamaz anlamına gelir. öğrenilen kelimenin cümlede kullanılması da gerekir böylece anlamı ve sıfat mı zarf mı fiil mi daha rahat ezberlenir. mesela bir kök öğrenildi bunun aynı zamanda sıfat zarf halleri de öğrenilebilir. Hikaye şiir okumak da işe yarar. |
Alıntı:
Yahoo messngerda ise foto ve cam açmıyorsanız konuşmuyorlar, Ya şöyle konuşkan,arkadaş canlısı,ben gibi dil öğrenmek farklı kültürler tanımak isteyen insanların olduğu sohpet sitesi veya programı önerecek var mı Haaa bir tane Maltalı vardı,1 haftadır o da yok,bi o konuşuyordu zaten ağla2 |
Cevap: Kelime Dağarcığını Geliştirme çok gariptir ki : 1) oyun oynayarak... 2) film izleyerek 3) en önemlisi ise şudur :ingilizce düşünmek |
Cevap: Kelime Dağarcığını Geliştirme Ben ortaya yeni bir konu sunmak istiyorum; ingilizce olayında evde,kişisel tek başına çalışmak mı daha iyi? yoksa kursa gidip gelmek mi? daha verimli ben şahsen evde çalışıyorum kelime öğreniyorum fakat dilbilgisi açısından bir bilene danışasım çok oluyor.bu arada hikaye kitabı olayını denicem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM. |