![]() |
Ynt: İştah Açılması Etkisi benim de çok yemek yiyesim var sormayın önümden kaçırır durumda herkes yediğini. sadanimtabi sadece telkinler sayesinde diil oldum olası yemek yemeyi severim ama 1 haftadır engel olamıyorum.anlaşılan ben de eklicem haftaya kilo verme güveni 98569 b456 |
Ynt: İştah Açılması Etkisi GERÇEKTEN ÇOK YİYORUM. YAKINDA ŞİŞMAN OLUP KİLO VERME MP3 ÜNÜ DE DİNLEMEYE BAŞLARIM HERHALDE... |
Ynt: İştah Açılması Etkisi selam arkadaslr atakanin yazisi onceden okumusutum yazdimi bilmiyorum ama cok dogru. ben oncelri co zayifti ve mutsuzdum ama sidi kilo aliyorum cunki cok yyorum cunki mutluyum buyaziyi yazmak icin cok dusundum ve cok dogru kendimle baristim ben. kilo problem degil artik benim icin. insan mutlu olsun yeter |
Ynt: İştah Açılması Etkisi ben iştahı kapananlardanım ama halimden şikayetçi değilim super çünkü önlenemez bir yeme isteğim vardı mp3 le bir alakası varmı , bu kadar etkilimidir gerçekten bilmiyorum ama artık ihtiyacımdan fazlasını yemiyorum 44 |
Ynt: İştah Açılması Etkisi ben dün tanıştım bu siteyle baş ağrılarından korkuyorum ama korkarak olmaz biliyorum...ego güçlendiriciyle suçlulukla işe başlicam 22 yaşında ve muhasebede çalışıyorum ya performansım düşerse..:( ama kendimi yenilemek istiyorum..KEŞKE KİLO ALMA TELKİNİDE BU MP3 LER ARASINDA OLSA kilo verme var ama o niye yoookk 789569 |
Ynt: İştah Açılması Etkisi 88a bende 2 kilo almış durumdayım telkinlerden sonra ama önemsemiyorum.amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır. |
Ynt: İştah Açılması Etkisi merhaba arkadaşlar aranız dün katıldım iştahsızlık daha doğrusu stres ve depresyona bağlı bulimia vardı bende ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini hemen idirip dün yatarken dinledim sabaha kadar ve 4 yıl aradan sonra ilk defa ilaçsız bir sabah kusma hissiyle uyanmadım. başta etkili olacağına pek inanmamıştım şimdide sonuca inanamıyorum.... hpm2 |
Ynt: İştah Açılması Etkisi Bu sayfayı okuyunca demekki Atakan kişisel gelişimleri bize ücretsiz dinleterek kilo verme müziklerini parayla verecek demek geçti içimden:)))) Anlayışına sığınarak yaptım bu estriyi Atakan lütfen bağışla:) Bir forum sitesinin idaresi bile ne demektir biliyorum. Üstelik böylesi bir işi pekala tamamiyle ücretli yapma imkanın varken bizimle böylesine bir platformda paylaşıyor olman bile muhteşem. Kilo alma konusuna gelince ödüm koptıu açıkcası. Son günlerde fütursuzca yiyorum ve hergün diyete başlayıp akjşama bırakıyorum:( bu çılgınlık içinde birde kilo alırsam diye düşünmek bile korkunç. Üstelik bugün telkinlerde ilk günüm ve ilk öğünü yemeden önce bırakın yemek yeme isteğini gerçekten çok nadir yaşadığım birşey yaşadım ki midem resmen kazındı açlıktan:( üstelikte asla okadar aç olmamam gerektiği halde... Ancak bir arkadaşımın dediği gibi Amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır:)) Ben olayı şöyle değerlendiriyorum; bu yaptığımız uygulamalarla aslında olmamız gerek gibi olmamız sağlanıyor. Her konuda ve her alanda normali bulmak yani... Kilolu kişilerin kilo alma sebeplerinin altında kesinlikle başka sorunlar yatar. Bütün kaygılarını yiyerek dışa vururlar aslında. Veya hormonal dengelerinin bozulmasıda psikolojik sorunlardandır. Ve aynı şekilde aşırı zayıf kişilerin sorunuda aslında bünyedeki farklı psikolojik sorunlar, iç hesaplaşmalar, dışa vurulamayanlar vs vs dir... Bütün bunları düşününce burada ki çalışmaların bizim kilo problemlerimizi gidereceğini ve olması gereken seviyeye gelmemizi sağlayacağını düşünüyorum. Çünkü temelde oluşan sorunlar zaten bu telkinlerle ortadan kalkacaktır. Kilo problemi olanların telkinler sonrasında kilo almalarınıda geçici bir durum olarak düşünüyorum. Yıllarca tahtada yatmış vucudun pamuk yatağa geçince günlerce her tarafı sızlar:) vizim bünyelerimizin oluşturduğu sorunlarla mücadele evresindeyken vucudun bu tarz dengesizliklerini hoşgörmek gerekiyor kanaatindeyim. Yaniii sabııırrr ;) |
Ynt: İştah Açılması Etkisi Yukarıda yazdığım mide kazınması işi ilk gün sendromuymuş y789 3. günü bitirdim ve artık iştahımın açılması bir yana öğünlerde eskisine oranla daha azla doyduğumu hissediyorum. Aralarda yine abur cuburlar oluyor ancak dediğim gibi sofraya oturunca eskisi gibi yedikce yiyesim gelmiyor. Gerçekten az yemeye başladım. Umarım geçici bir etki değildir bu da 2 hafta sonra kilo verme telkini yerine hakkımı diğerlerinden yana kullanırım ve zaman kaybetmem y789 |
Ynt: İştah Açılması Etkisi İştahım pek kapalı sayılmazdı ama, şimdi daha çok yiyorum. y789 Birde kötü tarafı var ki kilo almak rt67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 PM. |