13-01-2008, 12:51 PM
|
#29 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması Alıntı: hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
sizlerle olmayı bende çok isterdim ama bu şimdilik imkansız tabii..şanslısınız yahu..kıskançlık bulaştı bana shamandan..aha da kıskandım işte..bari bir resim falan çekinin..ayy ne bileyim ne konuştunuz ne yaptınız?hepsini ayrıntılarıyla öğrenmek istiyoruz..istiyoruz diyorum,eminim herkez istiyordur...
öyle buluşup buluşup konuştuklarınızı kendinize saklamak yok..sizlere büyük bir görev düşüyor şimdi..sitemizde bir sürü üye var..hepimizin bir araya gelmesi şimdilik olanaksız tabii. eee ne olcak?bu durumda buluşmayı gerçekleştiren üyeler bize aktarım yapcak ki bizde çaaat diye çatlamayalım..yaşadığınız mutluluğu bizle paylaşmalısınız..bak yapmazsanız acil mahkeme kurar hakkınızda soruşturma açarım ona göre...sitemizde benle birlikte bunu yapabilecek üyeler çok nasılsa..
kıskançlık kötü bişi yahu ama üzülme yaza doğru bir daha olursa onada gelirim ben kendi adıma sölimde Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Fotograf çekme tabii ki gelen üyelerin isteğine bağlıdır.Şu an için kimse fotograf cektirmek istemiyor.Gelen kisiler aynı zamanda kalemleri güçlü üyelerimiz olduğu için her detayı anlatacaklardır fotografada gerek kalmayacaktır. | | hemde ballandıra ballandıra anlatıcam atakan kıskananlar çatlasınnnn şaşkın Alıntı: fatale Nickli Üyeden Alıntı
Büyük bir aksilik olmazsa ben de katılacağım. Keyifli bir bulşma olacağına hiç şüphem yok | gel kardeş gellll katl tabi herkes gelsin Alıntı: metin06 Nickli Üyeden Alıntı
selaaam bu aralar siteye biraz daha aralıklı girer oldum..Ben de gelicem inşallah bi sorun olmazsa.27 olması iyi oldu bir gün önce olsaydı lise tayfası ile toplanıcaz.Yavaş yavaş millet toplanıyo heralde.Bu arada bi önceki toplantıya orpheo gelmiş elinde kamerası ile toplantıyı konuşulanları felan çekmiş aslında güzel olmuştu ve güzel olurdu ama herkezin kendi seçimi tabii..Bir de şu msnden farkediyorum bazen insan söylemek istediğini ne kadar iyi anlatsada yüzyüze olduğu gibi ifade edemiyor(bazende tam tersi :) | hklısın metin kardeşim yeden göge kadar hemde
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |