19-06-2010, 08:28 PM
|
#42 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
En azından 3-4 günde birde olsa forum takip ediliyor diye biliyordum.
Konu 4-5 gündür forumun en tepesinde yaziyor.
Demek ki forumu takip etmeyenler varmış..
Bende size sitem ediyorum asıl... | vallaaa atakan bey benim anlatmak istediğim beni özel olarak aramanızdı ayrıca kaç gündür forma bakmamam rğamen dikaatimi çekmedi demen gözden kaçabiliyormuş!!! uçak yollasan gelmem artık Alıntı: metin06 Nickli Üyeden Alıntı
atakana aynen katılmakla birlikte .. Pisim paşam ,ablacım senin yerin başımın en tepesinde biliyorsun demi. Unutmuşsun galiba hatırlatıyım dedim !!
Valla bu ara ilginç birşey var eski iş arkadaşlarımdan biri (sürekli buluştuğumuz) yemin ediyorum 2 gün evvel mail attı bi telefon etmek çok mu zor felan diye ,halbuki hepte aklımdalar senin gibi ,shaman gibi ,pisicim .Ama ben kendi adıma bu ara msndeyken bile bazen dolu oluyorum,bazı arkadaşlar biliyor.
Bu buluşmada ne zamandır akıllarımızdan geçiyordu ama mesela muminle konuşmuştuk, sevgili mümin kardeşim belginle konuşup başlık açmışlar bana haber vermemişler ..bak ben kusuyormuyum,elbet belgin gidince düşücen elime :D
Senle daha çok buluşcaz pisimbatım .Shaman hanım da bi yoğun bi yoğun olduğundan görüşemiyoruz zaten (maşallah) :D Teşrif ederlerse ne hoş olurdu zatı alileri :P
Hadi lafı bırakın herkez gelsin işte hobaaa :) bak ben de kaç aydan beri ilk defa foruma bu kadar post attım (ehe öhö atakancım yani.. :D) | ben anlamam 006 james metin kıvırma şimdi herkesten umardım bi senden ummazdım böle dışlanmayı zaten neyse hadi gidin siz piknik yapın ama kumda oynayın bi yerinize bişi batmasın
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |