Yarın keyifli bir yerde keyifli bir toplantımız olacak.
Şimdiye kadar olan toplantılarımız arasında en çok katılım olacak olan toplantımız bu toplantı.
Özellikle İzmir'den gelecek olan Hayalayaz ve Suzzy'nin çok sevilmelerinin ve bir çok üyemizin onlarla tanışmak istemelerinin bunda etkisi büyük.
İstanbul grubu olarak da kişisel gelişimle ilgili bu kadar geniş katılımlı bir toplantı yapacak olmanın sevincini yaşıyoruz.Darısı Ankara ve İzmir toplantılarımıza... wave
Toplantımız ferah bir mekanda manzara eşliğinde yapılacak.Katılım sayısı rekor düzeyde.30 üzeri tahmin ediyorum.
Özellikle bu tür katılımın yüksek olduğu toplantılarda tabii ki ikili üçlü konuşmalar olacaktır.Buluşmanın daha verimli geçebilmesi için zaman zaman söz almak isteyen arkadaşlarımız olursa hep beraber dinlersek daha da keyifli bir toplantı yapmış oluruz.Aksi takdirde iletişimimiz sadece yanımızda ki 2-3 kişi ile sınırlı kalabilir.
Katılımcılar arasında Mert Bey aynı zamanda Yaşam Koçu...Onun bizlerle paylaşmak istediği bilgiler olabilir.
Hayalayaz hepinizin bildiği üzere Reiki Master olmasının yanısıra yaşam deneyimi oldukça yüksek.O söz aldığında hep birlikte dinleyebiliriz.
Keops var.Onun da gerek eft gerek deep peat gibi bir çok konuda eğitimleri var.Daha önce İzmirde seminer verdi.O söz alıp bir kaç cümle bizlere bahsedebilir.
Nurhanza kadınlar ile ilgili dernek çalışması yapıyor.O çalışmalarından bize bahsedebilir.
Ben bir kaç kelime söyleyebilirim.
Söz almak için ille kişisel gelişim ile ilginiz olması gerekmiyor.Bu tür toplantılarda yaşam deneyimlerimizi de paylaşıyoruz.Pisimbat'ın sohbetini dinlemek hem keyifli hem öğreticidir.
Diğer konuşmak isteyen arkadaşlarımız da kendi deneyimlerinden bahsedebilirler söz alabilirler.
Söz alan arkadaşlarımız içinde 30 kişiye kendilerini duyurmak biraz zor olacaktır.Bu nedenle mümkün olduğunca yüksek sesle konuşalım.Söz aldığımızda kendimizi söylemek istediklerimizi öz ve net bir şekilde ifade edelim.Bahsettiğimiz konu ne kadar ilgi çekici olursa olsun 30 kişinin dikkatini yoğunlaştırması ve dinlemesi zor olabilir bunu da dikkate alalım.
Zaman zaman 2'li 3'lü sohbetlerle zaman zaman ise böyle söz alan arkadaşlarımızı dinleyerek daha keyifli ve verimli bir toplantı yapacağımızı düşünüyorum.