| ||||||||||
|
Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve İstanbul Buluşmaları 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar tek kelimeyle süpersiniz... yanınızda orda olabilmeyi çok isterdim... ama ben en çok şu ortada pembeli kız varya ona hasta oldum... fotoğrafa bakınca ilk onu gördüm... canım benim......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Buluşmaları telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Buluşmaları nerededir kimdir İstanbul Buluşmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Buluşmaları hipnoz İstanbul Buluşmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Buluşmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Buluşmaları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #311 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşlar tek kelimeyle süpersiniz... yanınızda orda olabilmeyi çok isterdim... ama ben en çok şu ortada pembeli kız varya ona hasta oldum... fotoğrafa bakınca ilk onu gördüm... canım benim... ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ http://site.mynet.com/dexlier |
![]() | ![]() |
![]() | #312 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() defduru ve mertonun prenseslerinden biri o ![]() çok şekerler gerçekten ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #313 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() başka foto yok mu ![]()
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |
![]() | ![]() |
![]() | #314 (permalink) | |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() bende katılan herkese çok teşekkür ederim ben kız tarafıydım :)
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #315 (permalink) |
Guest
| ![]() ben hem kız tarafı, hemde erkek tarafıydım, her iki tarafında gönlünü aldım diye düşünüyorum..aksini söleyeni yırtaaaarım.. |
![]() |
![]() | #316 (permalink) | |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #317 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Aslanlarım benm beee:)) Bir aslan miyav dedi minik kedi kükrediydi dimi:))) Metin sen dünyanın bir ucunda olsan ve ben seni görsem yine konuşurum senle be kardeşim:)) eveeeeeeeet anca gelebildim çümkiiii işe başladıııım:)) bugün izinliyim şaşkın şimaniğim dünyaaaaaaaaaaaa güzelim tabe yaa her eve lazım benden dimi ![]() ya şimdi nerden başlıcamı bilemiyorum ![]() başta çılgın asiiii kediii iyiki geldin sensiz bi yanımız eksik olurdu inankiii pisim ![]() hayal ablacım suzii sizi tanımak güceldi teşekkür..:) keopss cınım kardeşim kusura bakma derslerini kaynattım az hakkını helal et ![]() hani sana ve şimaniğime iş konusunda demiştimya böleee huzurlu bi işim olsun aman Allahım ertesi gün huzurlu rahat bi işim olduuu şok oldum Allahım ne temiz kalpliyim dimiiiiiiii wave :))) Çiçeğim görüşelim sende her insanın hayatında olması gereken birisin :) heleee o pamukkk prensesim varyaaa o mahzun dünya güzelim sana bişe sölimi seni haketmeyene fazla değer verme kaybedersin..bırak denize gitsin hayatın güzelleşsin ![]() Biraz yorucu bi iş ya bu kadın milleti ne zor bişemiş beeeeeeee dusun Olcay arkadaşım yani şimdi benim patronum oldu kendisi bana senin insanlarla aran iyi elektiriğin güzel seni halkla ilişkiler gibi bi bölüme bak dedi aman Allahım bazı kadınlar kabuuuuuuuuuus:)))))))) Burası bir bayan kuaförü anam bütün menopozlar ha buraya geliyo sanki yaaaaaaaa olcay gülmekten yerlere yatıyo yaaa sen ne sandın kolaymı bu kadın milletini diye Allah öteki cinse kolaylık versin haketen:)))))))) Yinede gelen insanlara yani bayanlara güleryüzlü anlayışlı kibar yaklaşıyorum ya merak etmeyin inşalah menopozdan çıkarıcam bütün gayretimle:)))) oy ölecem yazarken aklıma bazıları geliyo gülüyorum yaaaaaaaaaa yazarken:)) hııı inşllah buraya yazdıklarımı okumazlar dusun ![]() Atakan bey sizede çok teşekkür bizi böle şeker cici gücel arkadaşlarla tanışma ortamı güzel bir çatı kurduğunuz için sizede komacan teşekkürler ![]() Neseee ben gideyim bugün izinliyim aslında çok şee yazmak vardı ama zamanım az arkadaşlarla gesmelere gidicem hepinze hayırlı günler dilerim...:) |
![]() | ![]() |
![]() | #318 (permalink) | |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
bu arada karakalem çalışmasınıda bırakma... bak potansiyelini değerlendirmen için fırsatlar önüne çıkıyor kaderde seni istediğin yöne sürüklüyor... gördüğün üzere..... sevgiler | |
![]() | ![]() |
![]() | #319 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ayy zeynebim çoook sevindim iş bulmana canım benim..Allah bu mutluluğunu daim etsin o kıkırdayan yüzün hiç solmasın ![]() ![]() kuaför anılarını bekliyoruz bak gülelim biraz dimi amaaa lütfeeenn ![]() öpüyorum canım ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #320 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() zeyyyynep çizsene hadi yaw ama bu sefer beni bulaşık yıkarkene çizme ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve İstanbul Buluşmaları 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar tek kelimeyle süpersiniz... yanınızda orda olabilmeyi çok isterdim... ama ben en çok şu ortada pembeli kız varya ona hasta oldum... fotoğrafa bakınca ilk onu gördüm... canım benim......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Buluşmaları telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Buluşmaları nerededir kimdir İstanbul Buluşmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Buluşmaları hipnoz İstanbul Buluşmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Buluşmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Buluşmaları kuantum düşünce kitap haberi