06-06-2008, 02:49 PM
|
#97 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Ya gülüm benim Ankara'ya gitme durumu vardı ya ablamlar ev taşıyacaklar birde çok bunalmış ablam oraya gidicektim.Ama evi daha teslim almamışlar.Bende evi taşımalarına yakın gidiyim diyorum.Bakalım o zamana kadar anahtarı teslim almazlarsa bi aksilikte çıkmazsa gelicem günübirlik bende.Kalıcak yer yok.İstanbul feribotla 2 saat bana.Yer bir kesinleşsin Yalova'da iniyo feribot bana tarif edersiniz bulurum inşallah.Geçen sefer hiç zorlanmamıştım shamanic le buluşup gitmiştik.Sonra sağ olsun Metin gidiceğim yere yakın bi yerde bırakmıştı beni.Ama bilemiyorum işte.Sizleride tanımayı çok istiyorum.İnşallah gelebilirim.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |