| ||||||||||
|
Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve İstanbul Buluşmaları 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız belli ki katılanlar çok iyi vakit geçirmiş ..artık darısı ankara buluşmasına..sizle tanışmak çok hoş olurdu......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Buluşmaları telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Buluşmaları nerededir kimdir İstanbul Buluşmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Buluşmaları hipnoz İstanbul Buluşmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Buluşmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Buluşmaları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #291 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() belli ki katılanlar çok iyi vakit geçirmiş ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #292 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
katılıyorum... ![]() evet darısı ankara buluşmasına... bi ihtimal bende gelirim ( tabi o toplantı da gerçekleşir beni de kabul ederlerse)
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." | |
![]() | ![]() |
![]() | #293 (permalink) |
Guest
| ![]() eveeeet..uyumadım daha... ama yazmadan uyursam kendimi affetmezdim..ben anlatmaya izmirden başlıcam.. ![]() ![]() ![]() biliyorsunuz biletimizi alırken, otobüsten ineceğimiz yeri söylemişti , canım suzyciğim ve bitanecik oğlumcum hakan bileti alırken şamanın söylediği yerde durup durmayacağını soraraktan aldılar bileti..efendim otobüsümüz orada durur hiç problem çıkmaz demişler..alındı biletler..biz ( suzy ve ben ) pür heyecan, bizi istabula getirecek otobüse binmek üzere otogara vasıl olduk..daha vaktimiz vardı..hakancığım oğlumcum bizi bir kafeye davet etti.. içeceklerimizide ısmarladı..fakaaaaaaaaaaaat oturduğumuz yerden otobüsümüz görünmüyordu..hemen içildi allah ne verdiyse..e gidelim artık otobüs gelmiştir demeye başladık ben pes, suzy biraz daha yüksek sesle..hakancığım oğlumcum, yanıldı şaştı durun daha vaktimiz var desede..suzzy ay nolur otobüsün yanında bekleyelim diyerekten hislerime tercüman oldu..ben hiiiç sesimi çıkarmadım..yalaaaaaaaaan şimdi hatırladım..olsun hakan, ben sigaramı otobüsün yanında içerim..dedim..hakancığım hiç sesini çıkarmadı..anladı bizim gözümüzü yol bürümüş..geldik otobüsün yanında bir sigara daha içtik eh zaman gelmişti..bindik otobüse 1-2 numaralar bizimdi..ben geçtim pencere kenarına gülcemal vapuru gibi kuruldum..hakancığım geldi muavine hanımları falanca yerde indirirmisiniz dedi..muavinde hayır orada indiremeyiz..otobüs fişmekanca yerde duruyor dedi..hoppalaa..biz tam... ama siz bileti satarken diyecekkken arkadan ekledi ama servisimiz..var...eh bizde yarın köyden gelmedik..servise binmişliğimizde var rabbime şükür..taaam dedik..ne yani bi servis için neşemizimi kaçıracaktık..hakanım çocuğum ..bizi el sallayaraktan uğurladı...biz iki seyyah.( .ben biraz yorgun savaşçı modundayım) azıcık lafladık. sonra ben uyumaya doğru adım adım ilerdim..ama heyhaat yastıkların birini eksik almışım döneniyorum yastığı belime koysam başım rahat etmiyor, başımın altına koysam belim rahat etmiyor..aslan burcuyum kardeşim rahatıma düşkünüm..çaresiz yastığı başımın altına koydum belimede yanımda bulunanlardan allah ne verdiyse sıkıştırdım..uyumaya çalıştım..napayım bünye uykuuuu uykuuuuu diye bağırıyor..bu arada hakanım oğluma binlerce, milyonlarca kere teşekkür ederim..hem bizi sağsalim otobüsümüze bindirdi..hemde son anda yanımıza şal almamızı sağladı..bize kalsaydı biz iki zemheri zürafası gibi çıkacaktık yola..şöfer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sel gibi akarken kısa kesemedim.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #294 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() size(sana) hayal abla-hayal ne diyeceğime hala karar veremedim yahu dusun hayalcim asıl sen ve suzzy onca yoldan gelip bizleri şereflendirdiniz tüm arkadaşlar yaklaşık 33 kişi vardık iddayı ben kaybettim bu arada ![]() masanın öbür ucunda cenktuğ ile oyuna daldığımdan çok ilğilenemedim gelenlerle ama herkesi gördüm tanıştım . ama hayal sanki sen benim üst komşumsunuşta yıllardır izmire gitmişsinde tekarar konuşmuş gibiyim söz bi bakıcam nedir şu reiki şaşkın tafsiyelerinizi isterim belkide belkide başınızın belası olurum siz pişman olursunuz şaşkın şaman ordada bana karşı kötü acımasız kıskanç tavrını sergiledi ve herkes şahit oldu benim gibi muhlis bir ![]() ![]() ![]() gelene gelmeyene selam ola paşakızı pisimbat ![]()
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #295 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #296 (permalink) | |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() reiki için başınızı ağıtırım ama 44 sevgilerimle hayalcim
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #297 (permalink) |
Guest
| ![]() Ay şu anda okadar duygulandımki sanki Hayalciğimin anlatıklarından bende orada bir yerlerdeymişimgibi geldi .Dilerim Ankara buluşmasıda böyle güzel geçer. ![]() |
![]() |
![]() | #298 (permalink) |
Guest
| ![]() anlaşıldı çok güzel bir buluşma gerçekleşmiş darısı bize artık |
![]() |
![]() | #299 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sizlerle tanışıp harika ötesi bir gün geçirmek gerçekten tarif edilmez bir duygu. Sanki herkes daha önceden tanıyormuşum gibime geldi. Muhteşem bir enerji, muhteşem bir sevgi yumağı. Tekrardan çok teşekkür ederim. Çok ama çok saolun.
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve İstanbul Buluşmaları 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız belli ki katılanlar çok iyi vakit geçirmiş ..artık darısı ankara buluşmasına..sizle tanışmak çok hoş olurdu......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Buluşmaları telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Buluşmaları nerededir kimdir İstanbul Buluşmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Buluşmaları hipnoz İstanbul Buluşmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Buluşmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Buluşmaları kuantum düşünce kitap haberi