28-07-2009, 02:50 PM
|
#29 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor Alıntı: eritroblastozis Nickli Üyeden Alıntı
merhaba. ben kaç aydır İstanbul da olurmu diye hayal kuruyordum. bikaç seminere bakmıştım 80 TL idi. ama bu çok pahalı 1 aylık kira param. çok üzgünüm. | Alıntı: RAFUNSEL Nickli Üyeden Alıntı
perşembe ameliyat oluyorum neden sizin bu seminerler benim için kötü bir zamanlama oluyor ki sanki:(mümkünatı yok gelemem ya offf yaaaaaaa
ayrıca yukar da arkadaşın belirttiği gibi neden bu kadar pahalı anlamadım... kesin pazarlık yapardım:)şaka bi tarafada herkezin bu güzel paylaşımdan ve bilgilendirmeden yararlanması için daha cuzi rakamlar olabilirdi ok bi çok kişi belki bu parayı ödeyebilir ama bu krizde bence pozitif düşünceye yönelik bi oturumun bu denli insanları hayal kırıklığına uğratıcak bedellerle dinlenmesi absuld olmuş kdv si ne kadar bide o var tabi sanırım düz 300 bana şimdi biri 300 lira verse benden pozitifi olmaz sanırım:D
bana kızmayın lütfen sadece gerçekci olmak istedim bu konuda bişeyler yaparsanız katılım çok daha fazla olucaktır ;)
arkadaşım sana katılıyorum:) | Merhaba eritroblastozis ve RAFUNSEL Rafunsel'cim öncelikle acil şifalar diliyorum, ameliyatın kolaylıkla geçer ve bir an önce sağlığına kavuşursun dilerim. Önceki seminerlerimizin konuları bu seminerimizden oldukça farklıydı ve toplamda fiyatı 500 tl civarı olmasına rağmen biz 80 tl ye veriyorduk bu eğitimi. Bu eğitimimizde aynıdır. Kuantum eğitimi araştırdığınız zaman 600 tl+kdv den başlıyor, Kendini keşfet içeriğindeki seminerimizin kişi başı ücreti ise dışarıda 300 tl den başlıyor. Bizim eğitimimiz ise kredi kartına taksitle 240tl Ayrıca 50 tl değerinde sitemizde ücretli olarak sunulan bir telkini de hediye ediyoruz. Maksimum 900 tl olan bir eğitimi biz 240 tl olarak belirledik. Shamanic'in bu konuda daha önce yaptığı bir yorumu da buraya ekliyorum. Dediği gibi takdir sizindir.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |