![]() |
italyanca bilen yada ilgili olan var mı ? Böyle bir başlık açabilir miyim bilmiyorum, yani uygun oluyor mu ? aramızda italyanca konusunda yardımlaşabileceğim kişiler olup olmadığını merak ettim.. varsa bilmek isterim.. ben başlangıç aşamasındayım öğrenmeye çalışıyorum bir dili tek başına öğrenmek çok zor ve italyanca da kaynak olarak sınırlı..Ben fono eğitim setini almıştım hala ikinci kitaptayım,set iki yaşında.. dusun çok faydalı bir site vardı benim için ,çöktü ne yazık.. italyanca forumlara katılcak kadar ileri düzeyde değilim..ingilizceden çevirmeli de istemiyorum..kafam daha çok karışıyor gibi. özetle , var mıdır merak ettim posso parlare italiano ? sevgiler burre |
Ynt: italyanca bilen yada ilgili olan var mı ? galiba kimse yok... 4897 |
Ynt: italyanca bilen yada ilgili olan var mı ? sevgili burre ben italyancayı kursa giderek öğrendim sana istersen ayrıca bilgisini veriririm burada reklam olmasın :) italyanca çok zevklidir güzeldir süper değilim ama yardımcı olabileceğim birşey olursa neden olmasın kolaylıklar diliyorum |
Ynt: italyanca bilen yada ilgili olan var mı ? ciao :)ben yeni başladım italyancaya ilgileniyorum s456 |
Ynt: italyanca bilen yada ilgili olan var mı ? merhaba basildon ve clara.. yardımlaşabiliriz diye düşünüüyorum.. şimdi fazla zamanım yok uzun yazamıycam ama özelden mesaj yazıcam basildon..teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için arkadaşlar.. |
Ynt: italyanca bilen yada ilgili olan var mı ? Ciao,io voglio apprendere italiano molto:)) İlgili siteler biliyorsan banada söylermisin,nolur nolur:)) |
Ynt: italyanca bilen yada ilgili olan var mı ? Bende yeni başladım, bu dile, 3-4 hafta oldu, nette arama yaparak eğitim siteleri arıyorum. bir iki yerden yaralanarak devam ediyorum, şimdilik iyi. |
bu başlığı görünce çok sevindim ama pek fazla ilgilenen olmamış... bende 1 haftadır italyancayla ilgileniyorum... internetten bir site buldum..ordan not alıyorum..oldukça geniş içerikli bir site...ama ben cd ler falanda bulmak istiyorum...telaffuz açısından... yabancı dile hiç ilgim yoktur bütün öğrenim hayatım boyunca ingilizce görmüş olsamda ingilizceden nefret ederim...dunk56 üniversitede bir dönem fransızcada gördüm....ama ben italyanca ve ispanyolcaya ilgi duyuyorum..zaten ikisi benzer diller.... ilgilenen arkadaşlarla kaynak paylaşımı yapmak isterim....956k |
herkese merhaba...italyanca çalıştığım bazı siteler.umarım faydası olur OGGI E DOMANI Interactive Italian Language Course Copyright 2009 Fabio Girelli-Carasi Buongiorno, cominciamo! - Free Italian Courses il morfologia - şekil bilgisi (kelime çeşitleri) Italian Vowels - Vocali Italiani Internet Polyglot - Turco - Italiano Language Course, Dettagli lezione. Çeşitli sıfatlar - Vari Aggettivi |
Cevap: italyanca bilen yada ilgili olan var mı ? bende italyancaya ilgi duyuyorum ama kaynak yok ne yapabilirim?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM. |