| ||||||||||
|
İtalyanca Odası İtalyanca Odası |
Yabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) ve İtalyanca Odası italyan alfabesi okunuslar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız italyanca edatlar di 1. Aitlik anlamında aeroporto di venezia : venedik havalimanı dipartimento di matematica : matematik bölümü 2. Orjin belirtmede Sono di Milano : milan danım a 1. Yön belirtmede Vado a Milano : milan'a gidiyorum 2. İkametgah bildirmede ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İtalyanca Odası telkin cd indir izle İstanbul İtalyanca Odası nerededir kimdir İtalyanca Odası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İtalyanca Odası hipnoz İtalyanca Odası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İtalyanca Odası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İtalyanca Odası kuantum düşünce kitap haberi
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
24-12-2006, 03:08 AM | #11 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: italyan alfabesi okunuslar italyanca edatlar di 1. Aitlik anlamında aeroporto di venezia : venedik havalimanı dipartimento di matematica : matematik bölümü 2. Orjin belirtmede Sono di Milano : milan danım a 1. Yön belirtmede Vado a Milano : milan'a gidiyorum 2. İkametgah bildirmede Abito a Fano : fano'da yaşıyorum 3. Birşeyin neyden yapıldığını belirtmede Spaghetti al limone : limonlu makarna da 1. -Den, -Dan, Tarafından Vengo da Roma : roma'dan geliyorum 2. İçin (Amacıyla ) Un libro interessante da leggere : okumak için ilginç bir kitap 3. Tarafından L'italiano è parlato da quasi tutti : italyanca herkes tarafından konuşulur in 1. İçinde, -de, -da Abito in italia : italya'da yaşıyorum 2. -İle (taşıma anlamında) In nave : gemiyle Viaggi in aereo : uçakla yolculuk con 1. İle Festival internazionale di film con tematiche omosessuali : Eşcinsellik temalı uluslararası film festivali su 1. Üstünde Vacanze sulla neve : karlar üzerinde tatil 2. Hakkında Centro di Ricerca sulla Economia : Ekonomi üzerine araştırma merkezi Convegno internazionale sulla Turchia : Türkiye hakkında uluslararası toplantı per 1. İçin Una conferenza per parlare di etica e finanza : Finans ve etik hakkında konuşmak için konferans Clicca qui per vedere le foto : Fotoğrafları görmek için burayı tıklayın tra/fra 1. Arasında Che cosa è successo tra mio padre e tua madre : Annenle, babam arasında ne oldu ? Castelli fra Napoli e Roma : Roma ve Napoli arasındaki kaleler 2. İçinde (zaman aralığı) Fra cinque minuti : Beş dakika içerisinde Tra poco vi mando il mio indirizzo : Az sonra size adresimi göndereceğim contro : -e karşı dentro : içinde dietro : arkasında dopo : sonra durante : sırasında, -iken fuori : dışında malgrado : rağmen secondo : -e göre senza : -sız, -sızın sotto : altında verso : -e doğru
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
Offline |
24-12-2006, 03:09 AM | #12 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: italyan alfabesi okunuslar italyanca birleşik edatlar İtalyan dilinde edatların, tanım edatlarıyla birleşmesi sonucunda birlesik edatlar olusur. Dı A Da In Su Il del al dal nel sul Lo dello allo dallo nello sullo L' dell' all' dall' nell' sull' La della alla dalla nella sulla L' dell' all' dall' nell' sull' I dei ai dai nei sui Glı degli agli dagli negli sugli Le delle alle dalle nelle sulle "Vado al mare" cümlesini analiz edelim. Vado: Ben giderim İl mare: Deniz Cümlenin içerisinde gizli bir "a" yön edatı saklıdır. Cümlenin orjinali "Vado a il mare" "a"+"il"= "al" il mare: Deniz al mare: Denize "Vado al cinema" cümlesini analiz edelim Vado: Ben giderim il cinema: Sinema Cümlenin içinde gizli bir "a" yön edatı saklıdır. Cümlenin orjinali "Vado a il cinema" "a"+"il"= "al" il cinema: Sinema al cinema: Sinemaya "Vanno all'aeroporto" cümlesini analiz edelim Vanno: Onlar giderler l'aeroporto: Havalimanı Cümlenin orjinali "Vanno a l'aeroporto" "a"+"l'"="all'" "Andiamo alla banca" cümlesini analiz edelim Andiamo: Biz gideriz la banca: Banka Cümlenin orjinali "Andiamo a la banca" "a"+"la"="alla" "Vengo dalla Cina" cümlesini analiz edelim Vengo: Ben gelirim la Cina: Çin Cümlenin orjinali "Vengo da la Cina" "da"+"la"="dalla" "Veniamo dagli Stati Uniti" cümlesini analiz edelim Veniamo : Biz geliriz gli Stati Uniti: USA Cümlenin orjinali "Veniamo da gli Stati Uniti" "da"+"gli"="dagli" "il vino è nella bottiglia " cümlesini inceleyelim. il vino : şarap la bottiglia : şişe Cümlenin orjinali "il vino è in la bottiglia" "in" + "la" = "nella" "la casa èsulla montagna" cümlesini inceleyelim. la casa : ev la montagna : dağ Cümlenin orjinali "la casa è su la montagna" "su" + "la" = "sulla"
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
Offline |
18-09-2008, 11:58 AM | #13 (permalink) |
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: italyan alfabesi okunuslar oooooolllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy italyanca ögrenmek istiyorum.temel olarak aradıgım konular COK TEŞEKKÜRLEEEEER ATAKAN BEY.... İYİKİ VARSINIZ wave
__________________ UNUTMA yansıttığın ışık kadar iyisin ;) |
Offline |
18-09-2008, 12:55 PM | #14 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 30
63 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: italyan alfabesi okunuslar çok güzel paylaşımlar teşekkürler yinede öğrenmek isteyenler, telafuz bakımından italyanca video kayıtları izlemeliler |
Offline |
06-09-2011, 04:07 PM | #15 (permalink) |
Administrators Zerynthia Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: italyan alfabesi okunuslar Grazie mille.
__________________ |
Offline |
Bookmarks |
| |
Yabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) ve İtalyanca Odası italyan alfabesi okunuslar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız italyanca edatlar di 1. Aitlik anlamında aeroporto di venezia : venedik havalimanı dipartimento di matematica : matematik bölümü 2. Orjin belirtmede Sono di Milano : milan danım a 1. Yön belirtmede Vado a Milano : milan'a gidiyorum 2. İkametgah bildirmede ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İtalyanca Odası telkin cd indir izle İstanbul İtalyanca Odası nerededir kimdir İtalyanca Odası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İtalyanca Odası hipnoz İtalyanca Odası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İtalyanca Odası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İtalyanca Odası kuantum düşünce kitap haberi